Binnaz Abla

Ya enistem ablamin esi yani suan calismiyorum diye telefon faturami odemek istemis tabi faturayi gorunce merakindan gecmis faturalarida cikarmis mesele para deil neden bu kadar yuksek diye ablama demis ben isverenim bu kadar fatura odemiyorum hakliymisim gibi birde ablamla kavga ettim sana mi dustu fatura odemek diye haklilar ama benim neyime bu ladar yuksek faturalar offff icim cok sikildi suan

oyy canım yaaa. o faturalar başımıza bela. bu fal durumları artık aile içine de huzursuzluk sokmaya başaldı,
dolaylı yoldan da olsa. ben ciddi şekilde durmayı düşünüyorum,
artık populer falcıların ortak olarak verdiği tarihleri bekliycem biraz.
ayda bir en fazla iki sınırı koydum kendime.

Kendime bi kez daha kizdim yani adam keyfinde benim halime bak yasadiklarim yetmezms gibi birde ustune bu bide hakli tavirlarim

O nasıl yapılıyor kuzum .. bilmiyorum ki

enerji falı attım canım ama el fotoğrafıda istiyordu olmadı işte sen ne atmıştın
Katina atmıştım canım.. hatta ilk kahve atmıştım .iade edip, ilişkinle ilgili katina atman daha iyi olur demişti Luna.. Sen de aşk için baktıracaksan katinayı dene.. Genel için kahve falını

Katina atmıştım canım.. hatta ilk kahve atmıştım .iade edip, ilişkinle ilgili katina atman daha iyi olur demişti Luna.. Sen de aşk için baktıracaksan katinayı dene.. Genel için kahve falını
kızlar luna bu kadar iyimi bende meraklandım şimdi atsam mı acaba genel bakım için kahve olur demişssin iyiyse gönderim bende valla bu forma baktıkça yolluyorum he :S

katinayla değitirim olmadı tatlım. ne bilim biri enerji falını anlatıyordu ya dün forumda
Enerji falını hiç bilmiyorum canım.. nasıl bakılıyor acaba ?burda beğenenler vardı hatırlıyorum ..

Gerçi hissiyatı olan iyi bir falci her şekilde bakar fala..kartmış, telveymiş, suymuş araç olur sadece onun için

aynen öyle tatlım luna bana da iyimiş gibi geldi zaten yazdım kendisine bakalım ne dicek. Zaten benim fallar patlıcak galiba

Zamanla durulacaksın.. Ben de ilk sanal fala daldığımda böyleydm.. adı çıkan her falcıyı deniyordum..zamanla sen de falların çıkmadığını görünce fazla hevesin kalmayacak canım..
en iyisi baktırmamak haklısın galiba oyalanmak için hep kendime başka meşgale bulmam lazım

şimdi tellweye mesaj attım hata düzeltilmniş falını çek tekrar at diyo umarım sıram çok ileri atmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…