Ya enistem ablamin esi yani suan calismiyorum diye telefon faturami odemek istemis tabi faturayi gorunce merakindan gecmis faturalarida cikarmis mesele para deil neden bu kadar yuksek diye ablama demis ben isverenim bu kadar fatura odemiyorum hakliymisim gibi birde ablamla kavga ettim sana mi dustu fatura odemek diye haklilar ama benim neyime bu ladar yuksek faturalar offff icim cok sikildi suanhayırdır ?
Ya enistem ablamin esi yani suan calismiyorum diye telefon faturami odemek istemis tabi faturayi gorunce merakindan gecmis faturalarida cikarmis mesele para deil neden bu kadar yuksek diye ablama demis ben isverenim bu kadar fatura odemiyorum hakliymisim gibi birde ablamla kavga ettim sana mi dustu fatura odemek diye haklilar ama benim neyime bu ladar yuksek faturalar offff icim cok sikildi suan
Kendime bi kez daha kizdim yani adam keyfinde benim halime bak yasadiklarim yetmezms gibi birde ustune bu bide hakli tavirlarimoyy canım yaaa. o faturalar başımıza bela. bu fal durumları artık aile içine de huzursuzluk sokmaya başaldı,
dolaylı yoldan da olsa. ben ciddi şekilde durmayı düşünüyorum,
artık populer falcıların ortak olarak verdiği tarihleri bekliycem biraz.
ayda bir en fazla iki sınırı koydum kendime.
O nasıl yapılıyor kuzum .. bilmiyorum kisağol hayatım haklısın, içimi rahatlattın, yaptığımdan caymam ama mesela senin de böyle yapacak olman rahatlattı beni. Bu arada ben editledim sildim mesajımı kuzucum falcılar görüp bunu bana yazmasınlar diye, iş soracağım sen de editleyip benim mesaj kısmını siler misin ? Kusura bakma düşünemeden birden yazdım sonra dedim falcılar okuyup iş sorunca yapıştırmasınlar bunu
Katina atmıştım canım.. hatta ilk kahve atmıştım .iade edip, ilişkinle ilgili katina atman daha iyi olur demişti Luna.. Sen de aşk için baktıracaksan katinayı dene.. Genel için kahve falınıenerji falı attım canım ama el fotoğrafıda istiyordu olmadı iştesen ne atmıştın
katinayla değitirim olmadı tatlım. ne bilim biri enerji falını anlatıyordu ya dün forumdaKatina atmıştım canım.. hatta ilk kahve atmıştım .iade edip, ilişkinle ilgili katina atman daha iyi olur demişti Luna.. Sen de aşk için baktıracaksan katinayı dene.. Genel için kahve falını
kızlar luna bu kadar iyimi bende meraklandım şimdi atsam mı acaba genel bakım için kahve olur demişssin iyiyse gönderim bende valla bu forma baktıkça yolluyorum he :SKatina atmıştım canım.. hatta ilk kahve atmıştım .iade edip, ilişkinle ilgili katina atman daha iyi olur demişti Luna.. Sen de aşk için baktıracaksan katinayı dene.. Genel için kahve falını
Enerji falını hiç bilmiyorum canım.. nasıl bakılıyor acaba ?burda beğenenler vardı hatırlıyorum ..katinayla değitirim olmadı tatlım. ne bilim biri enerji falını anlatıyordu ya dün forumda
O nasıl yapılıyor kuzum .. bilmiyorum ki
aynen öyle tatlım luna bana da iyimiş gibi geldi zaten yazdım kendisine bakalım ne dicek. Zaten benim fallar patlıcak galibaEnerji falını hiç bilmiyorum canım.. nasıl bakılıyor acaba ?burda beğenenler vardı hatırlıyorum ..
Gerçi hissiyatı olan iyi bir falci her şekilde bakar fala..kartmış, telveymiş, suymuş araç olur sadece onun için
Aa geçti o zman tühyok hayatım önemli değil kalsın, 10 dk içinde mi ne düzenle diye bir yer varya oradan yazdığını silip baska sey yazıp bitirebiliyorsun.
Sen de fal bağımlısı oldun sarıkızlar luna bu kadar iyimi bende meraklandım şimdi atsam mı acaba genel bakım için kahve olur demişssin iyiyse gönderim bende valla bu forma baktıkça yolluyorum he :S
baktırmadığım kalmadı arada vermiyorumSen de fal bağımlısı oldun sarı
Zamanla durulacaksın.. Ben de ilk sanal fala daldığımda böyleydm.. adı çıkan her falcıyı deniyordum..zamanla sen de falların çıkmadığını görünce fazla hevesin kalmayacak canım..baktırmadığım kalmadı arada vermiyorumlunada gittim geldim şimdi
kahve :)Saraylı ya baktırmalıyım istiyorum ama karar veremedım sizce ne baktırmalıyım arkadaşlar
en iyisi baktırmamak haklısın galiba oyalanmak için hep kendime başka meşgale bulmam lazımZamanla durulacaksın.. Ben de ilk sanal fala daldığımda böyleydm.. adı çıkan her falcıyı deniyordum..zamanla sen de falların çıkmadığını görünce fazla hevesin kalmayacak canım..
Aa geçti o zman tühneyse anlamazlar heralde o kadardan bitanem
cumartesi öğlen canımSaraylı ne vakit açıyormuş bu akşam açsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?