Binnaz Abla

Enerji çalışması yaptığım bir arkadaşım hem iş güç aşk vs. açılsın diye enerji çalışması yapıp, hem de fal baktırdığımı
duyunca delirip :)) fal baktıracaksan çalışmayı keselim çünkü çalışmanın önünü kesiyorsun kısmetlerini kapatıyorsun
enerjini bozuyorsun dediği için fal baktırmamaya karar verdim...
ama tabii içimden son bir fal baktırayım öyle dedim :))

ve son falımı İlayda Güler'e baktıracağım dedim.. sayfa yorumlarını çok beğenmiştim...
eve geldim baktım ki ; ' 02:00`den sonra online olabilirim 26.09.13' yazmış...
Aman canım zaten son falım diye bekledim :))
2 oldu yok, 3 oldu yok... abla gelmedi ....

baktım bugün de ' 02:00`den sonra online olabilirim 27.09.13' yazmış...
offf offf....
son fal derken..
acaba Evren bana bırak bu işleri mi diyor :))

ben baktırdım cnm hatta ben yazmıştım tellwedeki beğendiklerimi.bence durum analizi çok iyi dedikleride çıkar umarım.

insallah canim ya cok cok begendim bende..bir kerede gelecek tahmini ciksin.bu arada adine de baktirdim ama cok memnun kalamadim kotu mu hayir ama bir sey eksik:26:

insallah canim ya cok cok begendim bende..bir kerede gelecek tahmini ciksin.bu arada adine de baktirdim ama cok memnun kalamadim kotu mu hayir ama bir sey eksik:26:

ben de adine bi kaç kere niyetlendim ama hiç online yakalayamadım.benim tellwede bi kaç beğendiğim daha var baktıracaksan söylerim sana kim olduklarını.

ben de adine bi kaç kere niyetlendim ama hiç online yakalayamadım.benim tellwede bi kaç beğendiğim daha var baktıracaksan söylerim sana kim olduklarını.

adinin fali kisa geldi sanirim en cok sezgilerin dili,falcikatina bu ikisini begendim ben birde cosmoyu orda tabi paylasirsan sevinirim

adinin fali kisa geldi sanirim en cok sezgilerin dili,falcikatina bu ikisini begendim ben birde cosmoyu orda tabi paylasirsan sevinirim

sezgilerin dilini hiç beğenmedim ben.bu arada tellwedeki fallarıma baktım ne çok baktırmışım.ama çok azını beğendim.kirazeyi zaten söylememe gerek yok sanırım.efsunlar eslinaabla kahinvanga da diğer beğendiklerim.

kirazenin verdigi zamandan 10 gun gecti bakalim yinede bekliyorum.digerlerini de denemeye calisacagim canim ama artik cok para vermem 3-7 ytl ye baksinlar yeter ya ne paralar verdim vermicem artik kararliyim

kirazenin verdigi zamandan 10 gun gecti bakalim yinede bekliyorum.digerlerini de denemeye calisacagim canim ama artik cok para vermem 3-7 ytl ye baksinlar yeter ya ne paralar verdim vermicem artik kararliyim

aynen bende.zaten tellweyede öyle bulaştım güya az para verip baktıracaktım ama ucuz diye bu seferde epey baktırmışım.ama çoğu atıp atıp göndermiş.ben zaten bakıyorum öyle seçiorum aradan tabi şans gibi bişey.

aynen canim bende cok icime sinmeden gondermiyorum ama adin disinda secimlerim iyiydi simdiye kadar bakalim

aynen canim bende cok icime sinmeden gondermiyorum ama adin disinda secimlerim iyiydi simdiye kadar bakalim

bu arada kirazenin zamanı geçti mi gerçekten.off benimde bugün itibariyle miraj mı mirac mı ne tellwede onun verdiği zaman geçmiş buulunuyor.zaten çok emindim bişey olmayacağından yanılmadım.bi kaç kişi var bana olumsuz konuşan en sonunda onların dediği olacak

of bir kerede olumlular ciksa ya!!

Eslinaabla nın sayfasında çok fazla olumsuz yorum vardı, o yüzden bilemedim açıkçası.....bugün göndercektim ama vazgeçip tatlıcadı ya gönderdim.

of bir kerede olumlular ciksa ya!!

100 tane fal baktırıyoruz 2 si olumsuz söylüor onların dediği çıkıor şaka gibi.benim fal krizim geçti bu günlerde hiç içimden gelmior baktırmak.bişey olmadığından mıdır nedir.bugünkü tek gelişme televizyonunu tamir ettirdin mi demesiydi heralde bu yuzden artık baktırasım yok

cnm onlinesa bi denesene.ben beğendim çünkü.olumlu yorumu olan bisürü kişiye baktırdım fos çıktı.

Karıştırmış da olabilirim şekerim , bugün falcıkatina ve bu eslina nın sayfalarına baktım. Onlinesa hemen dalıyorum, fal krizim başgösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…