Binnaz Abla

en iyisi baktırmamak haklısın galiba oyalanmak için hep kendime başka meşgale bulmam lazım
En iyisi sık baktırmamak hayatım.. sık baktırmadığın sürece sıkıntı yok.. Biz kızlar falı seviyoruz, falsız da kalmıyoruz . Bu bir gerçek :)... iki üç ayda bir fal bence ideal

amaaan salla gitsin hayatım iş sormam zaten son fallarım artık daha da fal atmam aoracak sorun kalmıyor, işe pek değinmiyorum zaten nadiren soruyorum
Nickin farklıysa kolay kolay anlamazlar zaten baldancımm.. Gerçi bu kadar çakal falcı gördükten sonra tedirgin olmamız normal

En iyisi sık baktırmamak hayatım.. sık baktırmadığın sürece sıkıntı yok.. Biz kızlar falı seviyoruz, falsız da kalmıyoruz . Bu bir gerçek :)... iki üç ayda bir fal bence ideal
çok haklısın en iyisi baktırmamak selenaya 2inci yolladıgımda sıkıntın sorun olunca yaz ama daha fal atma demişdi kadın bile anladı neyse arayı verdim bile atarsam promosyon :)

kızlar geysunun falı patladı bundan sonra falcı tecrubesıne guvenmedıgım kımsenın tavsıye ettıgı falcıya baktırmıycam

kızlar geysunun falı patladı bundan sonra falcı tecrubesıne guvenmedıgım kımsenın tavsıye ettıgı falcıya baktırmıycam

Valla tolınım ben onunda baskası oldugundan suphelenıyorum
Gercı bana hepsı bırlesmıs gıbı aynı seylerı soyluyor o yuzden hepsı boylee benım gozumde,
aynı masada bılgısayar başında falan oturuyormuss bırbırlerıyle dedıkodu yapıyorlarmıs gıbı gozumunun onunde canlanıyor

Kızlar lunaya atmıstım ben katına begenmıstımde ama bu enerjı falına nasıl bakıyor? el fotosu bıde ısım yazıyorsun ama sorunu soramıyormusun? nasıl anlıycak,o zaman genel bır yorum olur

Ben aslinda falin cikmamasina degilde burdan birine sinirlendim audreyim ama yazmiycam neyse gerek gerek yok polemige...

hahahaaa çok iyi yaa. aynen öyle doğru.
bende bazen falcının, baktırdığım kişiyle akrabalık bağı olabilir mi acaba diye düşünüyorum,
şimdi gider de anlatır falan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…