- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
cumartesi öğlen canım
kaç alıyomuşki açtığındaüfff çok geçKeşke her gün açıp günlük limit koysa 3 5 gibi.
kaç alıyomuşki açtığında
kime attın kuzumşimdi tellweye mesaj attım hata düzeltilmniş falını çek tekrar at diyo umarım sıram çok ileri atmaz
luna06 ya enerji attım balımkime attın kuzum
hmm hadi rastgele canımluna06 ya enerji attım balım
En iyisi sık baktırmamak hayatım.. sık baktırmadığın sürece sıkıntı yok.. Biz kızlar falı seviyoruz, falsız da kalmıyoruz . Bu bir gerçek :)... iki üç ayda bir fal bence idealen iyisi baktırmamak haklısın galiba oyalanmak için hep kendime başka meşgale bulmam lazım
Nickin farklıysa kolay kolay anlamazlar zaten baldancımm.. Gerçi bu kadar çakal falcı gördükten sonra tedirgin olmamız normalamaaan salla gitsin hayatım iş sormam zaten son fallarım artık daha da fal atmam aoracak sorun kalmıyor, işe pek değinmiyorum zaten nadiren soruyorum
çok haklısın en iyisi baktırmamak selenaya 2inci yolladıgımda sıkıntın sorun olunca yaz ama daha fal atma demişdi kadın bile anladı neyse arayı verdim bile atarsam promosyon :)En iyisi sık baktırmamak hayatım.. sık baktırmadığın sürece sıkıntı yok.. Biz kızlar falı seviyoruz, falsız da kalmıyoruz . Bu bir gerçek :)... iki üç ayda bir fal bence ideal
kızlar geysunun falı patladı bundan sonra falcı tecrubesıne guvenmedıgım kımsenın tavsıye ettıgı falcıya baktırmıycam
Bu sıralarda mutlaka açar.. uzun zamandır kapalı fal alımı.. muhtemelen falları bitiyordur.. takipte kalın kızlarbirde bu fatima alımı ne zaman acıyo bılen varmı?
Ben aslinda falin cikmamasina degilde burdan birine sinirlendim audreyim ama yazmiycam neyse gerek gerek yok polemige...Valla tolınım ben onunda baskası oldugundan suphelenıyorum
Gercı bana hepsı bırlesmıs gıbı aynı seylerı soyluyor o yuzden hepsı boylee benım gozumde,
aynı masada bılgısayar başında falan oturuyormuss bırbırlerıyle dedıkodu yapıyorlarmıs gıbı gozumunun onunde canlanıyor
Tolin en azından 5 liralık faldı.. 50 liralık falın patladığını düşünsene nasıl koyar insana.. Gerçi başımıza gelmedi de değil bu durumkızlar geysunun falı patladı bundan sonra falcı tecrubesıne guvenmedıgım kımsenın tavsıye ettıgı falcıya baktırmıycam
Valla tolınım ben onunda baskası oldugundan suphelenıyorum
Gercı bana hepsı bırlesmıs gıbı aynı seylerı soyluyor o yuzden hepsı boylee benım gozumde,
aynı masada bılgısayar başında falan oturuyormuss bırbırlerıyle dedıkodu yapıyorlarmıs gıbı gozumunun onunde canlanıyor
greycim lunanın gelecek dedikleri de çıktımı sanaTolin en azından 5 liralık faldı.. 50 liralık falın patladığını düşünsene nasıl koyar insana.. Gerçi başımıza gelmedi de değil bu durum
Yok hayatım daha çıkmadı , dediği zamana var.. uzun bir süre vermişti çünkü ..ama anlık durum çok iyiydi. Aklımdan geçenleri söylemişti resmen falda ..greycim lunanın gelecek dedikleri de çıktımı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?