Binnaz Abla

Ben aslinda falin cikmamasina degilde burdan birine sinirlendim audreyim ama yazmiycam neyse gerek gerek yok polemige...

Geysu dediğin için,neye sinirlendiğini hiç anlamamakla birlikte geysuyu ilk ben beğenip önerdiğim için sormak gereği duydum Tolin, benle mi ilgili ?

hahahaaa çok iyi yaa. aynen öyle doğru.
bende bazen falcının, baktırdığım kişiyle akrabalık bağı olabilir mi acaba diye düşünüyorum,
şimdi gider de anlatır falan diyorum

ben de İsim veremiyorum korkumdan. Düşünsene gidip söylüyor, hayır sorudan da anlaşılır isimlerin aynı kişiler olup olmadığın, ben bezen böyle bir şey olsa nasıl sıyrılcam diye düşünüyorum

hahahaaa çok iyi yaa. aynen öyle doğru.
bende bazen falcının, baktırdığım kişiyle akrabalık bağı olabilir mi acaba diye düşünüyorum,
şimdi gider de anlatır falan diyorum

Aynen valla aklımdan gecmıyor degıl hahah :)
Ayyy dusune dusune cekıyoruzdaa etrafımıza bigun denk gelıcezz beklıyorum ben ben daha neler dusunuyorumda hahha sımdı rezıl olmıyım hayal gucumu anlatıp

Geysu dediğin için,neye sinirlendiğini hiç anlamamakla birlikte geysuyu ilk ben beğenip önerdiğim için sormak gereği duydum Tolin, benle mi ilgili ?

kuzum herkes bırılerını onerıyor sen sıkma ıcını,bende mesela 5tllıklerden monayı severım soylemıstımde oyle soylıye soylıye ısımler gıdıyor ztn..geysuya gelince bana bılemedı dıyemem allah ıcın ztn hepsı bana aynı seyı soyluyor yanı patlarsa buyuk bır patlama yasıycamm

ya geysuya esas oğlan adına attığım da yaşadığım sıkıntıyı yazdım zaten. Ayrıca falı şimdi okuyunca patlamış 10 gün içinde haber demiş haber maber yok. Ama iş için marttta bu ay hissetmiyorum sanki öbür aya tam bitti derken haber gelecek demiş, bu sıralar işe girersem o kızım doğru çıkıyor. Monayı ben de beğendim bana meryemle aynı seyi söyleyen tek kadın, bir arkadas yazmıs özelden ona da önerdim. Ben 5 lik daha cok seviyorum bilemese de koymuyor, ayrıca famaya da 5likken attım ben mesela, öyle keşfettik onu da sonucta. Ben zaten ilk öneren kişi olduğum için yazma gereği duydum, olay ne onu da bilmiyorum

Yazmaya üşeniyorum inanın yeni moda falcılar ne gelmişken deneyim sonra da yazıma başlıyayım D

onemlı bısey degıl kızlar fatimayı kovalıycam 50 lira falan ama greyın falını okuduktan sonra deger dıye dusunuyorum

aa aaaa gerçekten şok içindeyim 3 insana cevap verip bana cevap vermediğine göre, gerçekten benlik bir durummuş galiba. Gerçekten şok oldum. Neyse sorun bence yazmalısın ya da sen bilirsin, yazma, ama ayıp. Sorun ne, neye sinirlendin bilemem ama gerçekten ciddi anlamda şok oldum.

Kızlar bir yolun var helen kahve falını 5 yapmış, benim 5liklere zaafım var hazır puanım da varken deneyim dedim, gerçi yorumlar kötüydü ama belki ben begenirim dedim, ama aplamız fal bakmamıs 5 6 ayrı paragraf halinde gazete burç yorumu gibi şeyler yazmıs, bir de bana yeşil enerji yollamış. O yüzden aklınızda bulunsun atmayın.

Önceki yazdığım falları sonuçlarını dikkate almayın..

Benim hoşlandığım çocukla iş yattı. Zaten sevgilisi varmış sonra kavga falan filan öle..

Patlayanlar:BinNaz,FAMA(2 kere baktırmıştım ikiside fos), Klothoyağmur,Parapsikolog,Falcisema, kiraze(+3 baktırmıştım hepsi direk patladı)Pakini1 (bu ne ya dedim direk iğrençti) bilgeabla, MedyumSelena,asmara, ecem23,medyumserkan, barkiel,kehanettin, beyoglu, saraylihanim,shamanix( o anki durumunu çok iyi bilio geçmiş gelecek fos), sedee,ugga, madamestorm,yusufhoca, geleceğinsifresii,luna06,sibella1

Biryolunvar: Haydar Yüksel, Aylin, Esmeralda, Medyum Deniz,Ela Çelik, Hüma

Falsepeti:Melih Gün,Melis Durkan, Alex

Binnaz Abladan yazmayacağım hepsi fos ve tutturamıyorlar.

Tutanlar ise şöyle: Venüs Amber(soğuyacaksın diye çok üstünde durdu soğudum.), Nesibe Tekbaşer, Derin2013,Seruven, Kali Luka, Yarım olarak Emine

Selena'nın asıl konum dışında bildikleri vardı.

Kesin konuşan derin ve seruvendi..

Şöyle yapalım siz sorularınızı sorun ben cevaplayayım ve bana şu an kimler popüler söyleyin ihi

Sen daha baktırma benceee bak dun 3 yılımı kutladım formda bu aradaa söyliyimm (tebrıklerı beklıyorummm)

bılmedıgım ısımlere baktırmısın

kuzumm cogu pekı ılıskı falan mı dedı ne dedı ılıskısı oldugunu bıle bılemedıler mı ayrıcaa bu erkek mılletıde yanı sevgılısı varmıss sana nasıl yanastı kı terbıyesız
sendekı cıkan ve cıkmayanlar komple bende aynı seylerı soyledıklerı ıcın kendıme yoramıyorum,ama seruven bendede bılmıstı dedıklerınıde yasadım zamanında ınsallah bundan sonra guzel ınsanlar cıksın karsına

fama patladı demek naazz'a baktırmış mıydınız peki?

serüven olumsuz mu konustu canım bana pembeci demişlerdi atmadım ama eğer bir patlama yasayacaksak sendeki falcılarla hemen hemen aynı bana da patlayacaklar demekki. Ben de serüveni deneyeyim, olumsuzu pat diye söylüyorsa

bir de meryeme attın mı, ay şimdi soru yağmuruna tutarım seni

inanmıyorum burda sevilen falcıların çoğu gümbür gümbür patlamışlar hakkında hayırlısı olsun canımm

canım bu mona telwedeki monaspeckle mi? oysa anda ve geçmişte iyi miydi?

anaaaa Venüs aşkına Venüs nerelerede yine yaa .. son zamanlardaki falcı geri getirme enerjimi bu kez Venüse gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…