Binnaz Abla

Yesil enerji kovalasin onu kitaplardan okuyup okuyup farkli birsey yaptim saniyorlar

canım bu mona telwedeki monaspeckle mi? oysa anda ve geçmişte iyi miydi?

Canım ben artık burada şu iyi demeye çekinir hale geldim, bana meryem ile aynı şeyi söyleyen tek kişi sanalda. Bana cok ayrınıtlı sorduğun için tavsiye de vermiş, cünkü ben onun dediklerinin tam tersini yapacak biriyim sanki böyle yaparsan olmaz biraz böyle olmalısın gibi anladım ama üstü kapalı soracaksan, isabetli, kahve falı at. Buradan baktıran 2 arkadasımla konustum ikisi de an da isabetliydi dedi, ben kendi anımdan emin olamadığım için sağlama yapıyorum

Canim seruven olumsuzu soyluyo bana ani filan iyi bildi cokda pembe deildi ortada kaldi ama oncede demistim isle ilgili yorumu cikmadi am bu isim cok anlikti ve kisa surdu belki ilerisi icin konusmstr

hayırlısı olsun :) malum soruyu soruyorum
kimler bilmişti bu kişiyi bilen çıktı mı?

uygunmuş fiyatı da aslında ama acayip üşeniyorum, kahve iç, yolla filan derken.. aklımızda bulunsun

Seruven tam ne dedi cnm

uygunmuş fiyatı da aslında ama acayip üşeniyorum, kahve iç, yolla filan derken.. aklımızda bulunsun

Canım aklınızda bulunsun, ama dediğim gibi artık birini önerirken çekiniyorum, atarsanız üstü kapalı sorun ben cok ayrıntı verdim, öyle gerekti o yüzden tavsiye vermiş gibi biraz. Ama dediğim gibi toplamda 3 falcının dediği bir şeyi dedi ki ben doğruluğuna inanıyorum biri monaspeckle işte

Canim seruven olumsuzu soyluyo bana ani filan iyi bildi cokda pembe deildi ortada kaldi ama oncede demistim isle ilgili yorumu cikmadi am bu isim cok anlikti ve kisa surdu belki ilerisi icin konusmstr

tamam canım tesekkür ederim galiba serüveni denemek lazım, zaten bana an lazım

Sagol cnm cok detaylı anlatmışsın sence ne attıyım??

evet baldan senlık bı durumdu ama ozellıkle yazmak ıstemedım ha yazayım onumu ıstıyosun ?yazayım o zaman sana burda defalarca ben yada baska arkadaslar akıl verıp anlattık bak ÖNCE eskılerı dene gercek fal bakanları bı gor dıye ama sen hıcbır zaman dınlemeyıp daha falın ne oldugunu bılmeden o ıyı bu ıyı dıye yonlendırme yaptın bak sorun geysunun cıkması yada cıkmaması degıl sorun senın bu işi oyuncak sanman daha iki gun once ben ıyı falcıya gıtmem kotu bısey soyler moralım bozulur yazan sendın hadı onu gectım ben rezzan ıyı bakıyo şunları şunları bıldı dıye yazdıgımda ozelden bana ıyı falcı nasıl oluyo nelerı bılmesı lazım dıye sordugunda bıle sana anlattım ve burdanda aman tolın oyle falcı ankarada bulalım ona gıdelım demen yanı sen pembe tablocu falcı ıstıyosun yonlendırmenıde ona gore yapıyosun sorun 5 liralık falan tutup tutmaması degıl sorun senın falın ne oldugunu bılmeden ınsanları yanlıs yonlendırmen ayıplık bı durum yok yazmak ıstemedım ama sen ıstedın yazdım buyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…