- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Yesil enerji kovalasin onu kitaplardan okuyup okuyup farkli birsey yaptim saniyorlarKızlar bir yolun var helen kahve falını 5 yapmış, benim 5liklere zaafım var hazır puanım da varken deneyim dedim, gerçi yorumlar kötüydü ama belki ben begenirim dedim, ama aplamız fal bakmamıs 5 6 ayrı paragraf halinde gazete burç yorumu gibi şeyler yazmıs, bir de bana yeşil enerji yollamış. O yüzden aklınızda bulunsun atmayın.
canım bu mona telwedeki monaspeckle mi? oysa anda ve geçmişte iyi miydi?
Canim seruven olumsuzu soyluyo bana ani filan iyi bildi cokda pembe deildi ortada kaldi ama oncede demistim isle ilgili yorumu cikmadi am bu isim cok anlikti ve kisa surdu belki ilerisi icin konusmstrserüven olumsuz mu konustu canım bana pembeci demişlerdi atmadım ama eğer bir patlama yasayacaksak sendeki falcılarla hemen hemen aynı bana da patlayacaklar demekki. Ben de serüveni deneyeyim, olumsuzu pat diye söylüyorsa
Kizlar bu kisi onceden tanidigim biri aslinda bos degildim onceden ama benmki var diye yuz vermiyodum.simdi ilgilenince bende sans vermek istedim konusuyoruz kc gundur.benimkini unutmadim tabiki ama bu kisi iyi geldi bana bosluktaydim iyi geldi asik degilim tabiki ama bosta degilim.zaman ne gosterir bilinmez.akisina biraktim.
uygunmuş fiyatı da aslında ama acayip üşeniyorum, kahve iç, yolla filan derken.. aklımızda bulunsunCanım ben artık burada şu iyi demeye çekinir hale geldim, bana meryem ile aynı şeyi söyleyen tek kişi sanalda. Bana cok ayrınıtlı sorduğun için tavsiye de vermiş, cünkü ben onun dediklerinin tam tersini yapacak biriyim sanki böyle yaparsan olmaz biraz böyle olmalısın gibi anladım ama üstü kapalı soracaksan isabetli kahve falı at. Buradan baktıran 2 arkadasımla konustum ikisi de an da isabetliydi dedi, ben kendi anımdan emin olamadığım için sağlama yapıyorum
Seruven tam ne dedi cnmÖnceki yazdığım falları sonuçlarını dikkate almayın..
Benim hoşlandığım çocukla iş yattı. Zaten sevgilisi varmış sonra kavga falan filan öle..
Patlayanlar:BinNaz,FAMA(2 kere baktırmıştım ikiside fos), Klothoyağmur,Parapsikolog,Falcisema, kiraze(+3 baktırmıştım hepsi direk patladı)Pakini1 (bu ne ya dedim direk iğrençti) bilgeabla, MedyumSelena,asmara, ecem23,medyumserkan, barkiel,kehanettin, beyoglu, saraylihanim,shamanix( o anki durumunu çok iyi bilio geçmiş gelecek fos), sedee,ugga, madamestorm,yusufhoca, geleceğinsifresii,luna06,sibella1
Biryolunvar: Haydar Yüksel, Aylin, Esmeralda, Medyum Deniz,Ela Çelik, Hüma
Falsepeti:Melih Gün,Melis Durkan, Alex
Binnaz Abladan yazmayacağım hepsi fos ve tutturamıyorlar.
Tutanlar ise şöyle: Venüs Amber(soğuyacaksın diye çok üstünde durdu soğudum.), Nesibe Tekbaşer, Derin2013,Seruven, Kali Luka, Yarım olarak Emine
Selena'nın asıl konum dışında bildikleri vardı.
Kesin konuşan derin ve seruvendi..
Şöyle yapalım siz sorularınızı sorun ben cevaplayayım ve bana şu an kimler popüler söyleyin ihi
Yesil enerji kovalasin onu kitaplardan okuyup okuyup farki birsey yaptim saniyorlar
uygunmuş fiyatı da aslında ama acayip üşeniyorum, kahve iç, yolla filan derken.. aklımızda bulunsun
Canim seruven olumsuzu soyluyo bana ani filan iyi bildi cokda pembe deildi ortada kaldi ama oncede demistim isle ilgili yorumu cikmadi am bu isim cok anlikti ve kisa surdu belki ilerisi icin konusmstr
Salaklar ya yesil mis sende siyah enerji yollaBak o kovalasın aklıma gelmedi gelseydi onu yazardım yorumaBaya kötü konustum soru kısmına, bakıyorum hiç cevap yok.
Sagol cnm cok detaylı anlatmışsın sence ne attıyım??şöyle söyleyeym, anı iyi bilmiş.. faldan 1 sene sonra anı gerçekten bildiğine ikna oldum. benim o zaman bilmed,ü,m ve sllıyor dediğim şeyler doğru imiş.. ama net olarak bilemediği işle ilgili bir aytrıntı var, şöyle söyliim bana kaım ayı demiş ben eylülde yaşadım zaten. bunu patlamış farzediyorum. yorum sana kalmış canım
Canım senin naira falı ne durumdaSagol cnm cok detaylı anlatmışsın sence ne attıyım??
evet baldan senlık bı durumdu ama ozellıkle yazmak ıstemedım ha yazayım onumu ıstıyosun ?yazayım o zaman sana burda defalarca ben yada baska arkadaslar akıl verıp anlattık bak ÖNCE eskılerı dene gercek fal bakanları bı gor dıye ama sen hıcbır zaman dınlemeyıp daha falın ne oldugunu bılmeden o ıyı bu ıyı dıye yonlendırme yaptın bak sorun geysunun cıkması yada cıkmaması degıl sorun senın bu işi oyuncak sanman daha iki gun once ben ıyı falcıya gıtmem kotu bısey soyler moralım bozulur yazan sendın hadı onu gectım ben rezzan ıyı bakıyo şunları şunları bıldı dıye yazdıgımda ozelden bana ıyı falcı nasıl oluyo nelerı bılmesı lazım dıye sordugunda bıle sana anlattım ve burdanda aman tolın oyle falcı ankarada bulalım ona gıdelım demen yanı sen pembe tablocu falcı ıstıyosun yonlendırmenıde ona gore yapıyosun sorun 5 liralık falan tutup tutmaması degıl sorun senın falın ne oldugunu bılmeden ınsanları yanlıs yonlendırmen ayıplık bı durum yok yazmak ıstemedım ama sen ıstedın yazdım buyur.aa aaaa gerçekten şok içindeyim 3 insana cevap verip bana cevap vermediğine göre, gerçekten benlik bir durummuş galiba. Gerçekten şok oldum.Neyse sorun bence yazmalısın ya da sen bilirsin, yazma, ama ayıp. Sorun ne, neye sinirlendin bilemem ama gerçekten ciddi anlamda şok oldum.
Beklıyorum tarıhı henuz tam gelmedı, ama dayanamayıp gene attım ınatla aynı seyı dedı.4 fal bu ve asla degıstırmedı sonucu,Canım senin naira falı ne durumda
Meryem olumsuzu da söylüyor mu ? Birde meryemin çıkan falları var mı
Ne kadar zaman verdiBeklıyorum tarıhı henuz tam gelmedı, ama dayanamayıp gene attım ınatla aynı seyı dedı.4 fal bu ve asla degıstırmedı sonucu,
Yaz başıNe kadar zaman verdi
Anı bilmesi yeterli zaten anı iyi biliyor mu detaylımeryem bana patladı ama anda iyi
Banada 3 ay zaman verdi 3 aya kim öle kim kalaYaz başı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?