Binnaz Abla

Kızlar buarda bılgı verıyım,, gecenlerde venusun yorumunu dınledım, soyledıgı bır konu dedıgı gıbı olmuş, olumsuz elbette ama sızlere soylemek ıstedım,aralıkta baktırmışım kahve atmışım, 14 dakka yorum gelmış ve evet dedıgı gıbı olumsuz hala durumum.

aaa sana ne Tolin arkadaş, ben begendim, begendiğimi yazdım. Senin şu yazdığına cevap vermeye bile tenezzül etmem hata. Kusura bakma sen forum işini ve fal işini baya baya kaptırmışsın. Senin fal anlayışınla benimki farklı ben sorduğum soruyu bilsin istiyorum sen ise soru dışında gördüğü her şeyi söylesin istiyorsun. Şurada bir allahın kulu çıkıp diyemez ki baldan beni şu falcıya yönlendirdi. Kimseye suna at nolur demem, bugün biri sordu meryemi önerdim ( bu arada meryem bana olumsuz olarak kötü seyi söyleyen 3 falcıdan biri). Pembe tablo sevseydim onu önermezdim. Kaldı ki pembe sever, pembe seven falcıları iyi bulur, onları öneririm. Kusura bakma ama sen kendi iradeni tutamayıp, bilmediğin falcıyı deniyorsan sorum benim geysu iyi demem değil, sorun senin iradene sahip olamamandır. Atmasaydın. Ben sana zorla attırmadım. Madem çok biliyorsun, o zaman bekleyip, falı çıkıyorsa atsaydın. Şu yaptığın nedir ya. Sıkıntılı bir döneminde misin bilmiyorum ama lütfen benimle bir daha hiç bir koşulda muhattap olma. Hiç yakıştıramadım. Çok ayıp.

Ya aklımdakiler bunlar bi de.. Bana umut vermişti sonra bam sevgilim var falan filan bende birkaç hafta önce nefretimi kustum ve kavga ettik öyle işte benimki de:)

fama patladı demek naazz'a baktırmış mıydınız peki?
baktırmıştı kardeşim yanlış fal yollamıştı falan isimler aynı falan 14 yaşındaki kıza seneye evlencen demişti. Fama ya çok güvendim patladı maalesef.

valla bende direk olmayacak ilişkin demişti. Derin boş hayallere kapılma dedi baya sert :)

bir de meryeme attın mı, ay şimdi soru yağmuruna tutarım seni
Bak ben onları unutmuşum.. Okuyanlar görsün Meryem fostu bende aşıkçası bide Rezzan abla bilmişti ilişki yok diye unutmadan söyleyeyim,

inanmıyorum burda sevilen falcıların çoğu gümbür gümbür patlamışlar hakkında hayırlısı olsun canımm
Çok teşekkür ederiim:)

Seruven tam ne dedi cnm
bir ilişkimin söz konusu olmadığını söyledi bu beyfendi ile olmayacakmış ve anlık durumu sevgilisinin olduğunu bilmişti

serüven o meşhur kitap falında mı bildi canım?

Ben ona attimda cnm merak ediyorum

Hmmm ben seruvene gecen sene haziranda tarot baktirmistim bazi seyleri gecmisle alakali bilmisti ve bana ayrildigim kisiyle tekrar birliktelik mutluluk oldugunu soylemisti ama dedikleri cikmadi sonra son zmnlarda forumda cok yazilinca kitap falini denedim bu sefer ayni soruya olmayacak baskasiyla beraber unut onu dedi, sonra sordugum baska bir soruyu kiyisindan kosesinden tutturamadi, sonra isle ulgili sordugum soruda itice sacmaladi ve ben soylediklerinin hem benle alakasi olmadigini hem de onceki soylediklerinin zitti oldugunu soyleyince cok sacma bir bahane soyleyerek olabilir bazen enerji bu gibi durumlarda tutmayabilir demisti ovyuzden ben hic begenmedim

Bende sarayli cok tutturmstur ama asil buyuk sorum cikmadi ama onun yaninda ufak ufak soyledigi seyler harfler o kisilerle ilgili hep tuttu, selenada oyle onun disinda yaa sanal falcilar %97 sallamasyon hicbirinin bisi bildigi yok hisleri olanda az o yuzden bence icinizden kime atmak istiyosa ona atin boylece bosuna kimse kimsenin kalbini kirmax

Bir de son zamanlarda fatima yine hortlamis, ben 3 defa baktirmistim ona o kadinin anlik durumu gecmisi super cidden ama gelecek fos cikti dedigi olmadi bende onun disinda tellwe zaten hepten cop sarayli selena disinda para vermeye degecek yok, crimson beni en cok hayalkirikligina ugratan oldu yildiznamadr soylediklerinin tek kelimesi bile tutmadi, bana nesibe venus zaten cok sacmalamisti venusten sonra hatta icime daral gelmisti kotu bir enerji verdi bana fal icinde ayni soru icin once olacak sonra da olamayacak diyerek kendi soylediginde kendi celiserek ztn bende kredisi bitmistir,

Yalniz nalan abla die birini denedim falalemde en son cok ilginc bir faldi iyi mi kotu mu bilemedim ama kahvesi denene ilir derim

Meryemi denedin mi?

Günlerdir ilayda güleri bekliyorum girmedi, keza Gopovsky denen eleman da öyle. Girmeyecekleri tuttu. Özellikle ilaydacım bu gece bekliyorum please, fazla bekletme erken gel

İste kendi kendini ele verdin daha dun sevgilinin adina fal attigini ve geysuyu begenmedigini yazmistin bugunde begendim yaziyosun saol ya bana mesajlari aratmadigin icin neyse benim sana ayirdigim suresinin sonuna geldik bende sana yalanciligi yakistiramadim ama pembeyi yakistirdim hadi sana by.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…