Binnaz Abla

Senin sorunun ne bilmiyorum ama benimle muhattap olma. Söylediğin her söze de dikkat etmelisin, insanlara hakaret etmemeyi öğren önce. Ben bu mesajı elli defa yazdım iki kere fal attım, kendi adıma attığımı çok beğendim, esas oğlana attığım da elle tutulur bir şey yoktu ve ters mantıktı. Geysuya yazdım, falından enerji alamamıştım ama baktım dedi, ben hatta kadına hak verip üzüldüğümü yazdım. Sonra hatta bana ne üzülüyorsun dediler, haklısınız dedim. Burada açık secik bütün mesajlar var. Herkes de okudu bakarsan okursun. Bir daha sakın muhattap alma, zira ben seni asla muhattap almam.

kesinlikle robot değil:) anlık meseleler ve geçmişte iyidir. dediği üçüncü şeyi yaşamıstım en son..

meryem de anda iyi diyorlar kararsızım ikisi arasında

ben meryem derim, selenaya atacaksan su falı atmalısın, bana tarotu patladı patlayacak, sadece mesleğimi bildiği için sok olmustum ama patlayacak gibi. Meryem de patlar ama en azından olumsuz kısımları ve benim doğru dediğim olumsuzlukları bilmişti. Sen düşün taşın at, sonra sen meryem dedin attım deme de

Yok canım biliyorum herkesin beğendiği falcı farklı enerjiyle alakalı bişey bence. Sen beğendiğini benimle paylaşmışsın bunda bir art niyet aramam ben sonuçta bu topice birbirimizin deneyimlerinden faydalanmak için giriyoruz.

bana 3 ay dedikleri için 10 gün az geliyo
ben şubatta atmaya basladım hepsi nisan dedi suanda bu ay ıcerısındeyım ve görmediğim kadar çok görüyorum eskisini..çarpısıyoruz,karsılasıyoruz falan fılan... bılmıyorum belki olur belkide olmaz zaman gösterecek:)

ben 7 aydır hiç görmedim bide bana ulaşabileceği hiç bir yer yok facebook telefon falan hepsi kapalı benim çıkması imkansız gibi bişey

Promosyon fal nasıl yollanır? Bende yok mu acaba? Bunların müşteri hizmetleri cevap vermiyor((

ne yalan söyliyim aralarında meryem rezzan abla bilgehatun ve nazz olmadığına çok sevindim.çünkü benim tek inandıklarım bunlar.birde bonus olarak sendede tutan serüven..

çatır çatır söylüyo hemdeee...malesef
duygusuza çıkan çok şeyi oldu banada ufak tefek çıktı diğer şeyler beklemede.ki duygusuzun bi arkadaşınıda olumsuzluktan ağlattı...

Malesef bana da bir kız var, bir şey düşünmüyor ama konusuyor yine de demişti. Aynısını monaspeckle de dedi. Bir de ankarada falcı dedi. Ben çevresini bildiğim için doğru diyorum. Meryem catır catır biliyor, geçmişi anı. Gelecek çıkmadı, çıkmayadabilir ama kadın da iş var

canım seni üzmek istemem ama acaba fallarda bu karşılaşmalar dönecek olarak mı göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…