- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
senin 10 günlük süre doldu mu canım ne kadar var :) anda meryem mi iyi selena mıbana cıkıyor ucuncu seyi de çıktı ıkı gun önce yine attım bakalım.
Selena tabıkıbanada anı bilen falcı gerekmeryem mi selena mı kararsız kaldım
İste kendi kendini ele verdin daha dun sevgilinin adina fal attigini ve geysuyu begenmedigini yazmistin bugunde begendim yaziyosun saol ya bana mesajlari aratmadigin icin neyse benim sana ayirdigim suresinin sonuna geldik bende sana yalanciligi yakistiramadim ama pembeyi yakistirdim hadi sana by.
kesinlikle robot değil:) anlık meseleler ve geçmişte iyidir. dediği üçüncü şeyi yaşamıstım en son..meryem dün gece yorumumu göndermiş çok beğenmedim açıkcası ayrıca türkçesi düzgün değil yani yabancı biri gibi türkçeyi tam bilmiyor gibi cümlelerinde düşüklük var bende ister istemez robot mu düşüncesi uyandırdı :/ klasik şeyler söylemiş belki de hayatımda bu dönemde farklı bir şeyler olmadığı içindir.
meryem de anda iyi diyorlar kararsızım ikisi arasındaSelena tabıkı
meryem de anda iyi diyorlar kararsızım ikisi arasında
Yok canım biliyorum herkesin beğendiği falcı farklı enerjiyle alakalı bişey bence. Sen beğendiğini benimle paylaşmışsın bunda bir art niyet aramam ben sonuçta bu topice birbirimizin deneyimlerinden faydalanmak için giriyoruz.ben meryem derim, selenaya atacaksan su falı atmalısın, bana tarotu patladı patlayacak, sadece mesleğimi bildiği için sok olmustum ama patlayacak gibi. Meryem de patlar ama en azından olumsuz kısımları ve benim doğru dediğim olumsuzlukları bilmişti. Sen düşün taşın at, sonra sen meryem dedin attım deme de
daha dün bir bugun ıkı bismillah :) meryem selenaya baktırmadıgım ıcın bilemiyorum canım..senin 10 günlük süre doldu mu canım ne kadar var :) anda meryem mi iyi selena mı
bana 3 ay dedikleri için 10 gün az geliyodaha dün bir bugun ıkı bismillah :) meryem selenaya baktırmadıgım ıcın bilemiyorum canım..
ben şubatta atmaya basladım hepsi nisan dedi suanda bu ay ıcerısındeyım ve görmediğim kadar çok görüyorum eskisini..çarpısıyoruz,karsılasıyoruz falan fılan... bılmıyorum belki olur belkide olmaz zaman gösterecek:)bana 3 ay dedikleri için 10 gün az geliyo
ben 7 aydır hiç görmedim bide bana ulaşabileceği hiç bir yer yok facebook telefon falan hepsi kapalı benim çıkması imkansız gibi bişeyben şubatta atmaya basladım hepsi nisan dedi suanda bu ay ıcerısındeyım ve görmediğim kadar çok görüyorum eskisini..çarpısıyoruz,karsılasıyoruz falan fılan... bılmıyorum belki olur belkide olmaz zaman gösterecek:)
gelmek isteyen her türlü gelir.. zaman ne gösterir belli olmaz..ben 7 aydır hiç görmedim bide bana ulaşabileceği hiç bir yer yok facebook telefon falan hepsi kapalı benim çıkması imkansız gibi bişey
oda öyle tabi bakalım ne olacakgelmek isteyen her türlü gelir.. zaman ne gösterir belli olmaz..
Önceki yazdığım falları sonuçlarını dikkate almayın..
Benim hoşlandığım çocukla iş yattı. Zaten sevgilisi varmış sonra kavga falan filan öle..
Patlayanlar:BinNaz,FAMA(2 kere baktırmıştım ikiside fos), Klothoyağmur,Parapsikolog,Falcisema, kiraze(+3 baktırmıştım hepsi direk patladı)Pakini1 (bu ne ya dedim direk iğrençti) bilgeabla, MedyumSelena,asmara, ecem23,medyumserkan, barkiel,kehanettin, beyoglu, saraylihanim,shamanix( o anki durumunu çok iyi bilio geçmiş gelecek fos), sedee,ugga, madamestorm,yusufhoca, geleceğinsifresii,luna06,sibella1
Biryolunvar: Haydar Yüksel, Aylin, Esmeralda, Medyum Deniz,Ela Çelik, Hüma
Falsepeti:Melih Gün,Melis Durkan, Alex
Binnaz Abladan yazmayacağım hepsi fos ve tutturamıyorlar.
Tutanlar ise şöyle: Venüs Amber(soğuyacaksın diye çok üstünde durdu soğudum.), Nesibe Tekbaşer, Derin2013,Seruven, Kali Luka, Yarım olarak Emine
Selena'nın asıl konum dışında bildikleri vardı.
Kesin konuşan derin ve seruvendi..
Şöyle yapalım siz sorularınızı sorun ben cevaplayayım ve bana şu an kimler popüler söyleyin ihi
çatır çatır söylüyo hemdeee...malesefMeryem olumsuzu da söylüyor mu ? Birde meryemin çıkan falları var mı
iyi bari canım pembe dinleyip boş yere beklemektense olumsuza ağlarımçatır çatır söylüyo hemdeee...malesef
duygusuza çıkan çok şeyi oldu banada ufak tefek çıktı diğer şeyler beklemede.ki duygusuzun bi arkadaşınıda olumsuzluktan ağlattı...
çatır çatır söylüyo hemdeee...malesef
duygusuza çıkan çok şeyi oldu banada ufak tefek çıktı diğer şeyler beklemede.ki duygusuzun bi arkadaşınıda olumsuzluktan ağlattı...
canım seni üzmek istemem ama acaba fallarda bu karşılaşmalar dönecek olarak mı göründüben şubatta atmaya basladım hepsi nisan dedi suanda bu ay ıcerısındeyım ve görmediğim kadar çok görüyorum eskisini..çarpısıyoruz,karsılasıyoruz falan fılan... bılmıyorum belki olur belkide olmaz zaman gösterecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?