Ben hakaret etmedim terbiyesizlik yapiyosun diye lafa baslayan sensin muhattap olmuyosan niye alinti yapiyosun alinti yapmazsan alinti yapmam bu da sana son yazisim .Senin sorunun ne bilmiyorum ama benimle muhattap olma. Söylediğin her söze de dikkat etmelisin, insanlara hakaret etmemeyi öğren önce. Ben bu mesajı elli defa yazdım iki kere fal attım, kendi adıma attığımı çok beğendim, esas oğlana attığım da elle tutulur bir şey yoktu ve ters mantıktı. Geysuya yazdım, falından enerji alamamıştım ama baktım dedi, ben hatta kadına hak verip üzüldüğümü yazdım. Sonra hatta bana ne üzülüyorsun dediler, haklısınız dedim. Burada açık secik bütün mesajlar var. Herkes de okudu bakarsan okursun. Bir daha sakın muhattap alma, zira ben seni asla muhattap almam.
Ben hakaret etmedim terbiyesizlik yapiyosun diye lafa baslayan sensin muhattap olmuyosan niye alinti yapiyosun alinti yapmazsan alinti yapmam bu da sana son yazisim .
secret sen ne attın meryeme kahve tarot katına?çatır çatır söylüyo hemdeee...malesef
duygusuza çıkan çok şeyi oldu banada ufak tefek çıktı diğer şeyler beklemede.ki duygusuzun bi arkadaşınıda olumsuzluktan ağlattı...
sanmam aynı ortamdayız zaten sürekli ki karsılasma ile barısmanın anlamını biliolardır belki falcılar:)canım seni üzmek istemem ama acaba fallarda bu karşılaşmalar dönecek olarak mı göründü
Canım aralıklarla hem kahve hemde katina ama katinafan daha memnun kaldım.secret sen ne attın meryeme kahve tarot katına?
pekı katınadan sence kart okumasımı yapmıs yoksa hıslımı mesela ben selenaya katına atmıstım bana sadece kart okuması yapmıstı ve cıkmadı ama begenenı cokCanım aralıklarla hem kahve hemde katina ama katinafan daha memnun kaldım.
hıslerını kullanmıs... benım agzım acık kalmıstı..pekı katınadan sence kart okumasımı yapmıs yoksa hıslımı mesela ben selenaya katına atmıstım bana sadece kart okuması yapmıstı ve cıkmadı ama begenenı cok
evet canım haklısın,gelmek isteyen gelir,ama bazende mücize bekliyoruz.gelmek isteyen her türlü gelir.. zaman ne gösterir belli olmaz..
ya meryeme zaten atıcamda ne atsam onu bılemedımhıslerını kullanmıs... benım agzım acık kalmıstı..
sen bılırsın kuzum ben hepsını denedım :)ya meryeme zaten atıcamda ne atsam onu bılemedım
valla fala ınanma falsız kalma olayına döndük artık:)evet canım haklısın,gelmek isteyen gelir,ama bazende mücize bekliyoruz.
fal baktıra baktıra artık ben fal kafa oldum
venus gecen sene bana cok olumsuz konusmustu dedıgı gıbıde oldu gelsın onada atıcam ben
Kızlar buarda bılgı verıyım,, gecenlerde venusun yorumunu dınledım, soyledıgı bır konu dedıgı gıbı olmuş, olumsuz elbetteama sızlere soylemek ıstedım,aralıkta baktırmışım kahve atmışım, 14 dakka yorum gelmış ve evet dedıgı gıbı olumsuz hala durumum.
sence ne atmalı ?ben tarot atmıstım ve sonuc kartlarımın hepsı olumlu olmasına ragmen olumsuz yorum yapmıs ve gercekten dedıgı gıbıanlaşıldı Venüsün dönmesi şart oldu.. ben de aylardır baktırmamıştım, girdiği zamanları kollayıp atmak zor gelmişti :/
aynen canım,aşk meşk bi tarafada sanki baktırmazsak,eksik kalacağız gibi oldu artık.valla fala ınanma falsız kalma olayına döndük artık:)
ben onda tarot ve kahve denemişim ama kahveyi taaa tellwede iken baktırmıştım. bence tarot iyidir.. ama şimdi baktım faceine de uzun zamandır tık yok gibi duruyosence ne atmalı ?ben tarot atmıstım ve sonuc kartlarımın hepsı olumlu olmasına ragmen olumsuz yorum yapmıs ve gercekten dedıgı gıbı
tarottan devam o zamanben onda tarot ve kahve denemişim ama kahveyi taaa tellwede iken baktırmıştım. bence tarot iyidir.. ama şimdi baktım faceine de uzun zamandır tık yok gibi duruyo
lunayı da deneyen olursa lütfen yazın kızlar, merak ediyorum
ben denedim canım.. anı iyi bildi beklemedeyim.. gayet ilgili..arzubacı yı deneyen var mı aranızda hatunlar ? yorumları gayet iyi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?