Binnaz Abla

Ben hakaret etmedim terbiyesizlik yapiyosun diye lafa baslayan sensin muhattap olmuyosan niye alinti yapiyosun alinti yapmazsan alinti yapmam bu da sana son yazisim .

Ahh kızlar ahh.. Bunca zamandır fallara vereceğimiz paralarla fakir çocukları sevindirseydik zaten onların hayır duaları sayesinde isteklerimiz olurdu..
Lunaya attım beklemedeyim yazınca yorumumu yapıcam burda

iyigecelerr kızlarr fal filann atmadımm bi zamann bekliyorumm gelincee yazcamm sizi özledimdee geldimm nabersinizz

Canım aralıklarla hem kahve hemde katina ama katinafan daha memnun kaldım.
pekı katınadan sence kart okumasımı yapmıs yoksa hıslımı mesela ben selenaya katına atmıstım bana sadece kart okuması yapmıstı ve cıkmadı ama begenenı cok

pekı katınadan sence kart okumasımı yapmıs yoksa hıslımı mesela ben selenaya katına atmıstım bana sadece kart okuması yapmıstı ve cıkmadı ama begenenı cok
hıslerını kullanmıs... benım agzım acık kalmıstı..

venus gecen sene bana cok olumsuz konusmustu dedıgı gıbıde oldu gelsın onada atıcam ben

anlaşıldı Venüsün dönmesi şart oldu.. ben de aylardır baktırmamıştım, girdiği zamanları kollayıp atmak zor gelmişti :/

anlaşıldı Venüsün dönmesi şart oldu.. ben de aylardır baktırmamıştım, girdiği zamanları kollayıp atmak zor gelmişti :/
sence ne atmalı ?ben tarot atmıstım ve sonuc kartlarımın hepsı olumlu olmasına ragmen olumsuz yorum yapmıs ve gercekten dedıgı gıbı

sence ne atmalı ?ben tarot atmıstım ve sonuc kartlarımın hepsı olumlu olmasına ragmen olumsuz yorum yapmıs ve gercekten dedıgı gıbı
ben onda tarot ve kahve denemişim ama kahveyi taaa tellwede iken baktırmıştım. bence tarot iyidir.. ama şimdi baktım faceine de uzun zamandır tık yok gibi duruyo
lunayı da deneyen olursa lütfen yazın kızlar, merak ediyorum

tarottan devam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…