Binnaz Abla

Günaydın kızlar. Bu sabah ben de uzun bir yazı yazıcam. Görüyorumki iyi olan falcı sadece bir iki tane onun dışındakiler hep ya tutarsa. online fal olayında çok eski değilim ama dün akşam şunu farkettim. Venüs mesela çoğu kişiye olumsuz konuşmuş ve şimdi çıktı diyorsunuz. Belki anı görüyordur ve onun da tarzı gelecekte dönmeyecek sana demektir. Eski sevgilinin dönmeme olasılığı %70 dönme olasılığı %30 dur her zaman. büyük oynamıyor yani. Ayrıca burda çok iyi bildiğimiz falcıların bile patladığını duyuyoruz bazı kişilerde. (selena,saraylı,meryem vs.). Zaten çoğu falcı soru üzerinden yürüyoır genel açılım istediğinizde saçmalıyor bendeki aylin,medyumsaruman ve sellinus gibi. Lunada sıradayım baktırcam ve sonra cidden ciddi bi ara vericem dedikleri tarihler çıkana ya da patlayana kadar. Şimdi size nacizane fallarımı yazıcam bu ayrılık süresinde(şubattan bugüne kadar) baktırdığım online ve cafe fal olarak iyi gördüklerimi;

Mandal cafe ada; Esasoğlanla aramız çok iyiyken de bilmişti ayrılcaksınız sonra o gelicek barışcaksınız ama bu ilişkinin sonunda peşinden koşan o olcak dedi. 6 ay sonra ayrıldık tekrar gittim ve evet barışcaksınız ama sonra sen sıkılcaksın ve bitirceksin dedi. anda da bildiği kilit şeyler vardı.

Laf cafe çiğdem: İşe başlıycağım tarihi 1 gün farkla bilen falcı hep diyorum ve daha bi çok çıktığı konu oldu. Ama modunu yakalamak lazım. Ayrılmadan önce gittiğimde dikkat et ayrılık var ama ayrılınca gelme bana çünkü barışcaksınız demişti. Ayrıldım ve gittim :) nisan sonu en geç mayıs başı barışma var dedi.

Yiğit: Anda gercekten cok cok iyiydi. Bi konuda beni üstü kapalı uyarmıs dün dinledim ses kaydını onu dinlemedim ve ayrılık aleyhime oldu. bildiği çok kilit şeyler vardı beni şoke eden. o da nisan sonuna kadar anca düzelir demişti.

Kurtuluş: Kurtuluş hakkında gerçekten yazacağım bişe var ona bi özür borçluyum. burdada yazmıştım bildiği nokta atışları var ama fal tarzı değişik ve enerji konularında bilgim olmadığı için fal orucu öncesi tam tatminli bi fal olmadı demiştim. sonra da durumunu değişmiş burayımı okuyor yazmıştım müşterileri çok sormuş foruma üyemisiniz diye zor durumda bıraktım onu istemeden bilmeden özür diliyorum kendisinden. o da kimsenin bilemeyeceği işle ilgili bi durumu bilmişti. Sana net tarih veremiyorum çünkü olayların çok yavaş işliyor sadece nisan sonu mayıs başı güzel şeyler olucak diyebilirim demişti oda

Laf cafe fatma: Bi kere bi dediği olmaz bişey çıktı diye tekrar gittim tamamen sallamasyon parama acıdım.

Elmira: tarot kahve iskambil bi arada bakıyormuş. Anda hayatımda gördüğüm en iyi falcıydı bunu bilmiyosam bende başka bişe bilmiyorum. 3 lü bi vakit dedi ya 3hafta sonra ya da 3 mayıs dedi o da. 3 haftada nisan sonu mayıs başına tekabül ediyor yani o da aynı.

tellwe elysiaa: tarot atmıştım. An konusunda gayet başarılı ve mantıklıydı. gelecek için o da 4 ay sonra deedi ama diğer falcılara göre baktığımda ben onu 4. ay yoruyorum o da barışcaksınız dedi.

Tellwe selena: OYYYY anda beni şoke eden şeyleri bildi su attım ona da. hani yanımda benimle yaşasa bu kadar olurdu hem aşk hem iş hem aile konusunda ve dediği ufak bi iki şey çıktı. esas konu için 2 hafta önce 5 hafta dedi yani 3 haftası var o da nisan sonu mayıs başına tekabül ediyor.

falalem meryem: katina attım anda iyimiydi bilmiyorum ama çiğdem ve ada da demişti biriyle görüşüyor ama koptu kopacaklar diye meryem de dedi. ama o yeni ilişki başlangıcını hazirana attı. yani siz olumsuzu söylüyor diyorsunuz ama bana o da olumsuz konuşmadı.

İşte böyle şimdi luna enerji falında sıradayım sarayliya baktırcam bide sonra çekilcem artık mayısa kadar. Bide benim burcu diye bi falcım vardı şimdi küstük baktıramıyorum da eski bütün falalrını okuyup şuna dikkat ettim uzun vadede her söylediği çıkıyor. kahve ve tarot bakıyordu. melek kartlarıyla sorularınızı cevapladığında kartların resmini de atıyor her soru için. farkettimki mesela tam yorumlayamamış kartı sadece yaklaşmış ama kart tamamen sorumun cevabını vermiş ve aynı kartların dediği gibi olmuş olaylar. kartlar doğruyu söylüyor önemli olan yorum bir kez daha inandım. Neyse uzun olup sizi sıktıysam affola ama paylaşmak istedim belki bi faydası dokunur.

Dipnot: Luna da beni çeken soru kısmı olmaması demekki soru üzerinden yürümeyecek kadar kendine güveniyor bakalım :)

pekı katınadan sence kart okumasımı yapmıs yoksa hıslımı mesela ben selenaya katına atmıstım bana sadece kart okuması yapmıstı ve cıkmadı ama begenenı cok

canım belki daha birkaç sayfa geride;meryeme katina baktırdıktan sonra kadın bna hayatımı anlatınca
diğerlerinin sadece kartları okuduğunu farkettim diye yazdım.meryem bende çok iyiydi ama soruyuda üstü kapalı net sormaktav fayda var.yani soru sormaktan korkmamalı sonuçta ekranın diğer ucunda karşında bile değil bu kadarını kendi falımızın sağlıklı çıkması için yapmak gerekiyor.ama eğer biri çıkıp sırf falcıyı test etmek adına'ben hiçbişey yazmam tek kelime bilgi vermem açık vermem herşeyi bilsin banane ' diyen bence %99 avcunu yalıyor ne yazıkki

Kızlar tellwe medyumsahra ya baktıran var mı? 50 lira ve yüzde yüz başarı gözüküyor. Herkes yorumlara dediklerini yaşadım yine geldim demiş?

katılıyorum sana..ayrıca şu da var ki ben bunu yüzyüze baktırdığım bir falcıda yaşamıştım, bana sürekli aileden bahsetmişti ve ben iş-aşk için gitmiştim oysa, sonra ona ben ailevi konular için gelmedim ayrıca sorun da yok demiştim ama kadının dediği tarhlerde ailevi önemli şeyler olmuştu.. yani eğer spesifik soru sorulmazsa falcı kendine göre önemli olan konulara değinir sadece.. amaç, belli bir konuda bilgi edinmekse mutlaka soru sorulmalı.

Günaydın kızlar. Bu sabah ben de uzun bir yazı yazıcam. Görüyorumki iyi olan falcı sadece bir iki tane onun dışındakiler hep ya tutarsa.
)
canım bence lunadan pencere açmasını iste ve sorunu sor, az para değil, sonra soru-cvp kısmını beklersin zaman geçer.

bu arada Selenanın geleceği patlar genelde bana kalırsa, çünkü anlık görüsü çok çok iyi onun ama fikirler ve olaylar değişebilir.. kısacası hiç bir falcı geleceği bilemiyor.. Venüse gelince geçen sene bir arkadaşıma olumlu konuşmuştu, hatta senden de iyi biri bu çocuk ve evlilik yolunuz açık demişti, bu sene yaza nişanları varmış davetliyim
Yiğit demeyin bana çok dertliyim

özetle şunu demem gerekir ki, aslında bir falcıya ard arda fal atmamak gerek. çünkü bir süre sonra sizi tanıyıp, dertlerinizi bilip kişisel bağ kuruyorlar ve bu onların yorumlarına da yansıyor.. kıramıyorlar.. mesela meryem anda çok iyi ama bana kesinlikle çok çok olumsuz olacak bir olay için bile üstü kapalı olumsuz demişti, çünkü sanırım üzülmemi istemedi ve fakat üzülmezdim ki söylese de..
o yüzden yeni kanlar iyi geliyor bize ama işte o yeni kan da her zaman bulunmuyor.

bundan 6-7 ay önce, benim sevdiğim oğlan, benim için bi falcıya gitseydi, o falcı ona, bu kız senin için her şeyi göze alır, seni çok seviyor bla bla.. derdi.. ama geçen zaman içinde şu an içimde hiçbişey kalmadığı gibi umrumda bile değil isterse 10 kişiyle aynı anda evlensin-çıksın filan.. anlık durum üzerinden gelecek yorumları bu nedenle patlıyor falcıların bence.

Haklısın canım. MMM venüs beni heyecanlandırdı sana baktımı canım venüs ben sadece dün akşamki yorumlara göre konuştum hani araştırmadım :)))

Haklısın canım. MMM venüs beni heyecanlandırdı sana baktımı canım venüs ben sadece dün akşamki yorumlara göre konuştum hani araştırmadım :)))
venüsü ilk keşfedenlerdenim bu forumda. ilk geldiğinde bi heyecanla doluşmuştuk 5 tl iken, o zamandan sonra çok defa attım ama kıştan beri yakalayamadım. bana durumu ve kişi analizini çok çok iyi yapmıştır. yani geçen sene ben esas oğlanı bu denli tanımazken bana bu oğlan çapkın, flörtöz demişti. ben de benden bile masum yavruya neler diyor yahu demiştim sonradan anlaşıldı filan.. ama onunla da diğer falcılarda olduğu gibi oldu ve beni insan olarak da sevdi sanırım. öyle olunca kırılmayacağım şekillerde yorumlarını yumuşattı sanırım. mesela ilk fallarında çat çat söylemişken sonra, mesela yazınki falında çok daha naif geçmiş..

rezzan abla da da böyle oldu bende.. yazın bana daha cesur yorumlar yapmışken, kışın hayırlısı olsun'a gelmiş iş. ya da mesela benden hoşlanan, hali vakti yerinde kişi için güzel ksmet filan demiş. nesibe, saraylı yine aynen vicdanlı olduklarından çok kıramıyorlar.. mesela aylin bunlara göre daha sert yorumları. ya da berrin..

ben son zamanlarda şu arzubacı yı merak etmeye başladım.. ama fiyatı çok pahalı

ben begenmedım hepsı aynı seyı soyluyo baktırcaksan yuz yuze baktır yada emın oldugun bırıne telefondan da baktıra bılırısın ben oyle yapıyorum

fal fal kendımızı yedık benım cakralarım tıkalıymıs 2 falcıda aynı seyı soyledı bır de yabancı bı kadına gıtmıstım ıstanbulda bır arkadasımın evınde o da aban kok cakran kapalı demıstı sımdı bunları arastırıyorum fala ara verdım bıraz var mı onerdıgınız bırı aynı ısımlerle devam etmek ıstemıyorum

evet canımm kesinlikle falcılar seni sevince yorum yumuşuyor katılıyorum bu venüs fal sepetindemi

hayırlısı olsun :) malum soruyu soruyorum
kimler bilmişti bu kişiyi bilen çıktı mı?
Bunlada olmicak gibi.nisan ayi cok karisik dun benim eskisi watsap face engllri kaldurmis mesaj atti sozde intikam alcak.durumlar karisik.bu yeni kisi ilede tam anlamiyla birsey olmadan su bildi fln demim.karisti hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…