greencim peki canlı fal mı baktırdın? ne baktırdın? ne anı biliyor derken şok edici veya senin söylmediğin ayrıntıları da bildi mi ?ben denedim canım.. anı iyi bildi beklemedeyim.. gayet ilgili..
pekı katınadan sence kart okumasımı yapmıs yoksa hıslımı mesela ben selenaya katına atmıstım bana sadece kart okuması yapmıstı ve cıkmadı ama begenenı cok
katılıyorum sana..ayrıca şu da var ki ben bunu yüzyüze baktırdığım bir falcıda yaşamıştım, bana sürekli aileden bahsetmişti ve ben iş-aşk için gitmiştim oysa, sonra ona ben ailevi konular için gelmedim ayrıca sorun da yok demiştim ama kadının dediği tarhlerde ailevi önemli şeyler olmuştu.. yani eğer spesifik soru sorulmazsa falcı kendine göre önemli olan konulara değinir sadece.. amaç, belli bir konuda bilgi edinmekse mutlaka soru sorulmalı.canım belki daha birkaç sayfa geride;meryeme katina baktırdıktan sonra kadın bna hayatımı anlatınca
diğerlerinin sadece kartları okuduğunu farkettim diye yazdım.meryem bende çok iyiydi ama soruyuda üstü kapalı net sormaktav fayda var.yani soru sormaktan korkmamalı sonuçta ekranın diğer ucunda karşında bile değil bu kadarını kendi falımızın sağlıklı çıkması için yapmak gerekiyor.ama eğer biri çıkıp sırf falcıyı test etmek adına'ben hiçbişey yazmam tek kelime bilgi vermem açık vermem herşeyi bilsin banane ' diyen bence %99 avcunu yalıyor ne yazıkki
canım bence lunadan pencere açmasını iste ve sorunu sor, az para değil, sonra soru-cvp kısmını beklersin zaman geçer.Günaydın kızlar. Bu sabah ben de uzun bir yazı yazıcam. Görüyorumki iyi olan falcı sadece bir iki tane onun dışındakiler hep ya tutarsa.
)
Haklısın canım. MMM venüs beni heyecanlandırdıcanım bence lunadan pencere açmasını iste ve sorunu sor, az para değil, sonra soru-cvp kısmını beklersin zaman geçer.
bu arada Selenanın geleceği patlar genelde bana kalırsa, çünkü anlık görüsü çok çok iyi onun ama fikirler ve olaylar değişebilir.. kısacası hiç bir falcı geleceği bilemiyor.. Venüse gelince geçen sene bir arkadaşıma olumlu konuşmuştu, hatta senden de iyi biri bu çocuk ve evlilik yolunuz açık demişti, bu sene yaza nişanları varmış davetliyim
Yiğit demeyin bana çok dertliyim
özetle şunu demem gerekir ki, aslında bir falcıya ard arda fal atmamak gerek. çünkü bir süre sonra sizi tanıyıp, dertlerinizi bilip kişisel bağ kuruyorlar ve bu onların yorumlarına da yansıyor.. kıramıyorlar.. mesela meryem anda çok iyi ama bana kesinlikle çok çok olumsuz olacak bir olay için bile üstü kapalı olumsuz demişti, çünkü sanırım üzülmemi istemedi ve fakat üzülmezdim ki söylese de..
o yüzden yeni kanlar iyi geliyor bize ama işte o yeni kan da her zaman bulunmuyor.
venüsü ilk keşfedenlerdenim bu forumda. ilk geldiğinde bi heyecanla doluşmuştuk 5 tl iken, o zamandan sonra çok defa attım ama kıştan beri yakalayamadım. bana durumu ve kişi analizini çok çok iyi yapmıştır. yani geçen sene ben esas oğlanı bu denli tanımazken bana bu oğlan çapkın, flörtöz demişti. ben de benden bile masum yavruya neler diyor yahu demiştim sonradan anlaşıldı filan.. ama onunla da diğer falcılarda olduğu gibi oldu ve beni insan olarak da sevdi sanırım. öyle olunca kırılmayacağım şekillerde yorumlarını yumuşattı sanırım. mesela ilk fallarında çat çat söylemişken sonra, mesela yazınki falında çok daha naif geçmiş..Haklısın canım. MMM venüs beni heyecanlandırdısana baktımı canım venüs ben sadece dün akşamki yorumlara göre konuştum hani araştırmadım :)))
ben begenmedım hepsı aynı seyı soyluyo baktırcaksan yuz yuze baktır yada emın oldugun bırıne telefondan da baktıra bılırısın ben oyle yapıyoruminternette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
evet canımm kesinlikle falcılar seni sevince yorum yumuşuyor katılıyorum bu venüs fal sepetindemivenüsü ilk keşfedenlerdenim bu forumda. ilk geldiğinde bi heyecanla doluşmuştuk 5 tl iken, o zamandan sonra çok defa attım ama kıştan beri yakalayamadım. bana durumu ve kişi analizini çok çok iyi yapmıştır. yani geçen sene ben esas oğlanı bu denli tanımazken bana bu oğlan çapkın, flörtöz demişti. ben de benden bile masum yavruya neler diyor yahu demiştim sonradan anlaşıldı filan.. ama onunla da diğer falcılarda olduğu gibi oldu ve beni insan olarak da sevdi sanırım. öyle olunca kırılmayacağım şekillerde yorumlarını yumuşattı sanırım. mesela ilk fallarında çat çat söylemişken sonra, mesela yazınki falında çok daha naif geçmiş..
rezzan abla da da böyle oldu bende.. yazın bana daha cesur yorumlar yapmışken, kışın hayırlısı olsun'a gelmiş iş. ya da mesela benden hoşlanan, hali vakti yerinde kişi için güzel ksmet filan demiş. nesibe, saraylı yine aynen vicdanlı olduklarından çok kıramıyorlar.. mesela aylin bunlara göre daha sert yorumları. ya da berrin..
Venüs ben de acayip saçmalamıştı.. çok genel konuşuyor .. hiç beğenmedim.evet canımm kesinlikle falcılar seni sevince yorum yumuşuyor katılıyorum bu venüs fal sepetindemi
Bunlada olmicak gibi.nisan ayi cok karisik dun benim eskisi watsap face engllri kaldurmis mesaj atti sozde intikam alcak.durumlar karisik.bu yeni kisi ilede tam anlamiyla birsey olmadan su bildi fln demim.karisti hersey.hayırlısı olsun :) malum soruyu soruyorum
kimler bilmişti bu kişiyi bilen çıktı mı?
Sahrayı 50 lira dedin. Kimse denemedi galiba burda.. onun yerine fatımaya atman daha mantıklı canım..en azından çıkan falları var . Beğenenleri çokMedyumsahra mı arzubacı mı çok kararsız kaldım ikisi de pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?