Binnaz Abla

Bunlada olmicak gibi.nisan ayi cok karisik dun benim eskisi watsap face engllri kaldurmis mesaj atti sozde intikam alcak.durumlar karisik.bu yeni kisi ilede tam anlamiyla birsey olmadan su bildi fln demim.karisti hersey.
ne demiş...

Mesaj atmasinin amaci bska snra yapti yine yapcgni canimi acitmaya calisti basardi yine.yani maksat baskaydi.
sen sunu anlamıyorsun ıste..maksat baska da olsa ınsan sallamadıgı bır ınsana neden mesaj atsın ben sallamadıgım ınsan ölse aa ölüyor bile demem..demek ki dogru olan bir şeyler var.. kişinin canını acıtmıssın

Kizlar bir arkadasimin tavsiyesi ile yei bir cafe falcisi denedim, nokta atislari superdi. Bir kiz varmis yeni, ben arayinca benimkinde ayarlar bozulmus oh canima degsin sevgilisinin olmasi bile irdelemez beni artik. Hirs yaptim su an kafasi karisik ya bu yeter.Size bu kadinla paralel konusanlari yazacagim online da is varsa bu ikisinde var. Sonuclari olumlu olsa da bunu soyleyen iki falci var.

Meryem ve monaspeckle. Mona 5 lirayken denemek isteyen denesin. Size nasil bilir bilemem ama bu iki isimde is var. Gelecegi bilemiyorum, ozellikle anı merak edenlere sozum.

Mona nerde bakıyor baldan ?

Birde engelleri acmis engellemedide.hakaret leri soyledi yine.sevmiyo be duygusuz malesef sogudum ztn.ruhlar psikoljsi sanirim bsksyla knstgmumu anladi ne yapti.konustugumu soyledim hatta takmadi bile.

Mona neRde bilge htn iade etti falimi ya.

Birde engelleri acmis engellemedide.hakaret leri soyledi yine.sevmiyo be duygusuz malesef sogudum ztn.ruhlar psikoljsi sanirim bsksyla knstgmumu anladi ne yapti.konustugumu soyledim hatta takmadi bile.
tamam takmıyor engelleri acıyor laf ediyor bu kadar..takmayan insan için neden sürekli fal baktırıyorsun..demek ki takıyorsun.karsındaki insan engelleri acıp neden hıncını alıyor senden demek ki o da takıyor umrunda olmasaydın zerre mesaj atmaz nefretini kusmaz...intikam almaya calısmaz..

greencim peki canlı fal mı baktırdın? ne baktırdın? ne anı biliyor derken şok edici veya senin söylmediğin ayrıntıları da bildi mi ?
canım ilk önce sanal fincan atmıştım.. baya bildi aile durumumu falan.. bişeyler söyledi.. gerçekten nerden biliyo dedim.. babamın alkol kullandığını bile bildi.. evde 3 kişi olduğumuzu falan.. Sonrasında chat falı gönderdim sevdicek için.. herkesin söylediği şeyleri söyledi.. hatta hiçbir falcının bilmediği bir şeyi dedi. direk yorum yaptı yani. :) en son birinin fiyatı uygun değilmiş düşürmüş tarot ve katinasını.. katina gönderdim.. daha ayrıntıya inmiş.. bekliyorum işte çıkmasını:)) kavuşayım bir.. önceki sayfalarda da tavsiye etmiştim zaten arzubaci yi :) çok ilgili birisi bence.. naazz'a ne oldu acaba onu bekliyore çıkmadı daha baktıran kimler acep

ben nazz ı 10 gün bekledim. ama gerçekten deydi süperdii.hep diorum 3 favorimden biri. nazz -meryem- bilgehatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…