- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ne demiş...Bunlada olmicak gibi.nisan ayi cok karisik dun benim eskisi watsap face engllri kaldurmis mesaj atti sozde intikam alcak.durumlar karisik.bu yeni kisi ilede tam anlamiyla birsey olmadan su bildi fln demim.karisti hersey.
Ilk goruselim dedi sonra yine ettigim hakaretlerin acisini cikarmaya clstine demiş...
vay beee demek ki olunca oluyor bakalm nisan nasıl geçecek senin :)Ilk goruselim dedi sonra yine ettigim hakaretlerin acisini cikarmaya clsti
Mesaj atmasinin amaci bska snra yapti yine yapcgni canimi acitmaya calisti basardi yine.yani maksat baskaydi.vay beee demek ki olunca oluyor bakalm nisan nasıl geçecek senin :)
sen sunu anlamıyorsun ıste..maksat baska da olsa ınsan sallamadıgı bır ınsana neden mesaj atsın ben sallamadıgım ınsan ölse aa ölüyor bile demem..demek ki dogru olan bir şeyler var.. kişinin canını acıtmıssınMesaj atmasinin amaci bska snra yapti yine yapcgni canimi acitmaya calisti basardi yine.yani maksat baskaydi.
Mesaj atmasinin amaci bska snra yapti yine yapcgni canimi acitmaya calisti basardi yine.yani maksat baskaydi.
Mona nerde bakıyor baldan ?Kizlar bir arkadasimin tavsiyesi ile yei bir cafe falcisi denedim, nokta atislari superdi. Bir kiz varmis yeni, ben arayinca benimkinde ayarlar bozulmus oh canima degsin sevgilisinin olmasi bile irdelemez beni artik. Hirs yaptim su an kafasi karisik ya bu yeter.Size bu kadinla paralel konusanlari yazacagim online da is varsa bu ikisinde var. Sonuclari olumlu olsa da bunu soyleyen iki falci var.
Meryem ve monaspeckle. Mona 5 lirayken denemek isteyen denesin. Size nasil bilir bilemem ama bu iki isimde is var. Gelecegi bilemiyorum, ozellikle anı merak edenlere sozum.
Birde engelleri acmis engellemedide.hakaret leri soyledi yine.sevmiyo be duygusuz malesef sogudum ztn.ruhlar psikoljsi sanirim bsksyla knstgmumu anladi ne yapti.konustugumu soyledim hatta takmadi bile.sen sunu anlamıyorsun ıste..maksat baska da olsa ınsan sallamadıgı bır ınsana neden mesaj atsın ben sallamadıgım ınsan ölse aa ölüyor bile demem..demek ki dogru olan bir şeyler var.. kişinin canını acıtmıssın
Mona neRde bilge htn iade etti falimi ya.Kizlar bir arkadasimin tavsiyesi ile yei bir cafe falcisi denedim, nokta atislari superdi. Bir kiz varmis yeni, ben arayinca benimkinde ayarlar bozulmus oh canima degsin sevgilisinin olmasi bile irdelemez beni artik. Hirs yaptim su an kafasi karisik ya bu yeter.Size bu kadinla paralel konusanlari yazacagim online da is varsa bu ikisinde var. Sonuclari olumlu olsa da bunu soyleyen iki falci var.
Meryem ve monaspeckle. Mona 5 lirayken denemek isteyen denesin. Size nasil bilir bilemem ama bu iki isimde is var. Gelecegi bilemiyorum, ozellikle anı merak edenlere sozum.
Cnm Igrenc bir soz kullndi intkmni aldi yani.duygusuz_girl çok doğru söylüyor canım
Mona nerde bakıyor baldan ?
Mona neRde bilge htn iade etti falimi ya.
tamam takmıyor engelleri acıyor laf ediyor bu kadar..takmayan insan için neden sürekli fal baktırıyorsun..demek ki takıyorsun.karsındaki insan engelleri acıp neden hıncını alıyor senden demek ki o da takıyor umrunda olmasaydın zerre mesaj atmaz nefretini kusmaz...intikam almaya calısmaz..Birde engelleri acmis engellemedide.hakaret leri soyledi yine.sevmiyo be duygusuz malesef sogudum ztn.ruhlar psikoljsi sanirim bsksyla knstgmumu anladi ne yapti.konustugumu soyledim hatta takmadi bile.
tellwe monaspeckle. Kahve attim ben.
Ben kizi bilmesini takdir ettim ama size tutmazsa bilemem canlar, oyle bir ihtimal var biliyoruz ki.
canım ilk önce sanal fincan atmıştım.. baya bildi aile durumumu falan.. bişeyler söyledi.. gerçekten nerden biliyo dedim.. babamın alkol kullandığını bile bildi.. evde 3 kişi olduğumuzu falan.. Sonrasında chat falı gönderdim sevdicek için.. herkesin söylediği şeyleri söyledi.. hatta hiçbir falcının bilmediği bir şeyi dedi. direk yorum yaptı yani. :) en son birinin fiyatı uygun değilmiş düşürmüş tarot ve katinasını.. katina gönderdim.. daha ayrıntıya inmiş.. bekliyorum işte çıkmasını:)) kavuşayım bir.. önceki sayfalarda da tavsiye etmiştim zaten arzubaci yi :) çok ilgili birisi bence.. naazz'a ne oldu acaba onu bekliyore çıkmadı dahagreencim peki canlı fal mı baktırdın? ne baktırdın? ne anı biliyor derken şok edici veya senin söylmediğin ayrıntıları da bildi mi ?
sen yaşayan olduğun için daha iyisini bilirsin tatlım biz ne desek boşCnm Igrenc bir soz kullndi intkmni aldi yani.
canım ilk önce sanal fincan atmıştım.. baya bildi aile durumumu falan.. bişeyler söyledi.. gerçekten nerden biliyo dedim.. babamın alkol kullandığını bile bildi.. evde 3 kişi olduğumuzu falan.. Sonrasında chat falı gönderdim sevdicek için.. herkesin söylediği şeyleri söyledi.. hatta hiçbir falcının bilmediği bir şeyi dedi. direk yorum yaptı yani. :) en son birinin fiyatı uygun değilmiş düşürmüş tarot ve katinasını.. katina gönderdim.. daha ayrıntıya inmiş.. bekliyorum işte çıkmasını:)) kavuşayım bir.. önceki sayfalarda da tavsiye etmiştim zaten arzubaci yi :) çok ilgili birisi bence.. naazz'a ne oldu acaba onu bekliyore çıkmadı dahabaktıran kimler acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?