Mona nerde bakıyor baldan ?
sen hayatında kız olduğunu biliyorsun yani canım, öyle mi?
audrey fatimayı bende beklıyorum telwede mesaj atılıcak yer varsa bı mesaj atsak ya alımı ne zaman acıcak acaba?kuzusu onu senınde denemıs olman lazımben falımı atmıstım sana hatırladın mı o mona
kızzz monaa bunları okuyupp sakın zam yapıyım deme bır daha gelmeyız
fatımada ortalarda yokkk duyuyorsan bu geceeee beklemedeyım bacımm gell nolursun
Aa evet o upuzun fal mona ya aitti dimi senin. :)kuzusu onu senınde denemıs olman lazımben falımı atmıstım sana hatırladın mı o mona
kızzz monaa bunları okuyupp sakın zam yapıyım deme bır daha gelmeyız
fatımada ortalarda yokkk duyuyorsan bu geceeee beklemedeyım bacımm gell nolursun
Aa evet o upuzun fal mona ya aitti dimi senin. :)
Fıstığım ben mona ya hiç baktırmadım.. baktırsam mı acep ..5 lirayken .. param bol ya saçacak yer arıyorum
audrey fatimayı bende beklıyorum telwede mesaj atılıcak yer varsa bı mesaj atsak ya alımı ne zaman acıcak acaba?
evet alımı acmamıs bende kredı alıp elımde kalmasından korkuyorumyaa telwee acayıp eksık bu konuda
bende bılemedım aslında o paraya telwede fal baktırmak cok koyucak gıbıama greyime bılmıs baya ,burdada eskıden cıkan memnun olan arkadaşlar var kredımde var baya telwede ustune koyup baktırabılırım kuzum ınsallah gırer demın baktım falda yazıyordu ama alımı acmamıs galıba.
Tatlim bn ztn takiyorum o ayri ama o takmiyo bir gram bile sevgi yok keske dedigin gibi olsa bu tam ş.......z cikti.tamam takmıyor engelleri acıyor laf ediyor bu kadar..takmayan insan için neden sürekli fal baktırıyorsun..demek ki takıyorsun.karsındaki insan engelleri acıp neden hıncını alıyor senden demek ki o da takıyor umrunda olmasaydın zerre mesaj atmaz nefretini kusmaz...intikam almaya calısmaz..
Evet balim ztn insan bir sure sonra ne kdr sevsede soguyo alisiyo eskisi kadar acitmiyo.tam iyiydim takmiyodum profiline bile bakmiyodum artik.dun moralimi bozdu gitti.sen yaşayan olduğun için daha iyisini bilirsin tatlım biz ne desek boş
i
hayir canim oyle bir duyumum yok ama gecen gun donmesi gerekiyordu bana donmedi, benim de aklima kiz geldi. Ayrica kadin da meryem de dogru soyledi capkindir konusur gorusur, hos da cocuk kizlarda yaziyor zaten. Guclu duygusal hissi yoksa konusur cikadabilir. Sorun duygusal bir his varsa kacmasi, bugun cafedeki kadin bunlari soyledi sok oldum. Bu arada kadin benim baska birinden etkilenip ikisi arasinda kalacagimi soyledi. Tam 5 dakika once yeni tanistigim ama onceden okuldan yuz olarak bildigim birinden cok etkilendim, insallah arada kalacagim budurBu arada esas oglana karsi sevgiden cok hirs var, ben nasil kafa karisikligi yasadiysam yasasin mutsuz olsun istiyorum. Aradiginda klasik baldankabak degil stratejik baldankabak olacagim.
Ben de bekledim naazı. Çıktı mı sana? Naz 3 ay demişti bilgeehatun 5 ay. Bilmiyorum yaa off yine her zamanki gibiben nazz ı 10 gün bekledim. ama gerçekten deydi süperdii.hep diorum 3 favorimden biri. nazz -meryem- bilgehatun
Ay kimki bu bilmiş baya tutturmuşkızlar, erkek arkadaşım bi kaç gündür tripcan durumlarına girmişti. bu durumu da bir kaç falcı demişti bana hatta nedenini de 2 kişi demişti şu an net hatırlayamadım ama bakıcam tek tek bulucam sizler için..
o falcılar nedenine, kendisini senden aşağı görüp kompleks yapıcak bi dönem demişlerdi, ben de gülmüştüm, neyimi kompleks yapıcak diye.. bugün konuştuk, çekemiycem tribini farkındaysan sallamıyorum dedim, o da, senin bilmem ne sunumun benden daha iyiydi, hoca da öyle diyince kendimi galiba kötü hissettim, kompleks yapmış olabilirim özür dilerim, çocukça dvrandım dedi..
ufak bişey ama olmaz dediğim bişeyi bilmişler sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?