bende bi tek kasım mıydı aralık mıydı ne o falı net çıktı.. onun dışında yokkızlar meryemin çıkan falları oluyor mu
selena ve meryem arasında kararsızım hangisi anı en iyi bilen ve pembe tablo söylemeyenbende bi tek kasım mıydı aralık mıydı ne o falı net çıktı.. onun dışında yok
kızlar şimdi tellweyi tarıyorum da bu durumu bilenler: jelizarose olmuş ilk başta ,direkt o yazmış tek.. bunun dışında naazz, derin, bilmişler net olarak... nerde bu naazz yahu
Blue senin nairanın falı ne durumdatellwe de 5 tl var 1 haftadır. şimdi mona dediniz bana gelmeye başladılar yavaştan.
fal orucundayım göya
Blue senin nairanın falı ne durumda
Bana 3 ay zaman verdi bana da çok olumlu konuştu pembeci mi acabacanım naira bana zaman vermedi ama çok aşırı olumluydu.
çok mutlu olmuştum okuyunca. hala açar okurum
derine 1,5 ay olmuş sanrımyaa naazz a bi kısmet olmadı, derine de geçen burda ki olaylar yüzünden soğuğum
ama onunda hisli olduğunu düşünüyorum. derine ne zaman baktırmıştın ?
Bende muhtesembir yolun var medyum deniz...vasatın vasatının vasatı...
canım orucu bozacak birsey yok ben baktırmıştım ona kauda değer birsey yok.vasat yani.tellwe de 5 tl var 1 haftadır. şimdi mona dediniz bana gelmeye başladılar yavaştan.
fal orucundayım göya
canım orucu bozacak birsey yok ben baktırmıştım ona kauda değer birsey yok.vasat yani.
Bunlada olmicak gibi.nisan ayi cok karisik dun benim eskisi watsap face engllri kaldurmis mesaj atti sozde intikam alcak.durumlar karisik.bu yeni kisi ilede tam anlamiyla birsey olmadan su bildi fln demim.karisti hersey.
kızlar ya bişe sorcam. ben lunaya fal attım hala 4. sıradayım yarın da sarayli fal açacak acaba lunadakini çekip saraylıya mı atsam ne dersiniz
Ya saraylidan inanilmaz bi elektrik aliyorum. Ama lunayida sorusiz baktigi icin cok merak ediyorum. Lunanin olumsuz dedigi sey gercekten olumsuzmu oldu sana. Bugun bir arksdasima burdaki tum falcilar patlamissaraylıya daha önce atmış mıydın? ben lunaya su falı atmıştım ocak gibi,
gelecek için olumsuz konuştu ama hisli biri, çok detay bildi. an çok iyiydi.
saraylıya daha çok fal gönderdim, gelecek için net birşey söylemiyor,
oda hisli, aynen geçmiş ve an çok iyi benim fallarımda.
saraylıya da atsan sıra olacak, onunda fal alımı hemen doluyor,
muhtemelen aynı sıralarda olursun. o yüzden sana hangisi sıcak geliyorsa ona at bence.
Ya saraylidan inanilmaz bi elektrik aliyorum. Ama lunayida sorusiz baktigi icin cok merak ediyorum. Lunanin olumsuz dedigi sey gercekten olumsuzmu oldu sana. Bugun bir arksdasima burdaki tum falcilar patlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?