Binnaz Abla

kızlar şimdi tellweyi tarıyorum da bu durumu bilenler: jelizarose olmuş ilk başta ,direkt o yazmış tek.. bunun dışında naazz, derin, bilmişler net olarak... nerde bu naazz yahu

yaa naazz a bi kısmet olmadı, derine de geçen burda ki olaylar yüzünden soğuğum
ama onunda hisli olduğunu düşünüyorum. derine ne zaman baktırmıştın ?

tellwe de 5 tl var 1 haftadır. şimdi mona dediniz bana gelmeye başladılar yavaştan.
fal orucundayım göya

Kızlar bugün cok cok iyi bir gün geçirdim nazar değmesin. Benimle ilgilenen benim bakmadığım bir cocukla daha karsılastık. Bir baktım cocuk hiç de fena değilmiş. O kadar düşünceli ki kızım salak mısın o öküz için neleri harcıyorsun dedim hakkımda hayırlısı. Ama her an her şey değişiyor ya bana olumsuz konuşan tek allahın kulu cıkmadı. Çook cook önce peitho demişti onun üzerine biz cocukla daha da yakınlasmıstık, falda tutan yan da yoktu simdi bakınca sallamış. Sonra emine de o dA senden hoşlanıyor ama demişti onun da ne gecmiş ne geleceği tuttu, 3 ay oldu dediği bir şey çıkmadı,onu da eledim. Nazz, Selena, Bilge özdoğru, klotho, meryem, aklıma gelenler hep olumlu 5likleri saymıyorum artık. Amma hepsi patlayacak çünkü ben değiştiğimi fark ettim, aslında hep fark ediyoruz ama kendimizi seviyoruz'a cok odaklıyoruz, akışına bıraksak aslında bizdeki duygularda değişiyor. Amacım başka artık. Kısaca sallayın falları cıkın dısarı, evrenin sunduğu diğer güzelliklere bakalım

kızlar ya bişe sorcam. ben lunaya fal attım hala 4. sıradayım yarın da sarayli fal açacak acaba lunadakini çekip saraylıya mı atsam ne dersiniz

Bunlada olmicak gibi.nisan ayi cok karisik dun benim eskisi watsap face engllri kaldurmis mesaj atti sozde intikam alcak.durumlar karisik.bu yeni kisi ilede tam anlamiyla birsey olmadan su bildi fln demim.karisti hersey.

anladım benimki de çok benzer durum şubatta çoğu falcının dediği gibi biriyle tanıştım ama olmayacak gibi :) eskisi çoktan bitti

kızlar ya bişe sorcam. ben lunaya fal attım hala 4. sıradayım yarın da sarayli fal açacak acaba lunadakini çekip saraylıya mı atsam ne dersiniz

saraylıya daha önce atmış mıydın? ben lunaya su falı atmıştım ocak gibi,
gelecek için olumsuz konuştu ama hisli biri, çok detay bildi. an çok iyiydi.
saraylıya daha çok fal gönderdim, gelecek için net birşey söylemiyor,
oda hisli, aynen geçmiş ve an çok iyi benim fallarımda.
saraylıya da atsan sıra olacak, onunda fal alımı hemen doluyor,
muhtemelen aynı sıralarda olursun. o yüzden sana hangisi sıcak geliyorsa ona at bence.

ya kızlar bşey dikkatimi çekti de, bazı insanlar falcılara tanrı muamelesi yapıyorlar..

şimdi tellwedeki bazı yorumlara bakıyorum da anasına-babasına çekmez o kadar yağı, iltifatı .. bi durun kardeşim, bi soluklanın.. onlar da bizim gibi insan..etten kemikten yani..

millet coşmuş.. biz şu forumdakiler inanın çok çok sağlıklıyız...buraya yazmayan ama hasta bir kitle var gördüğüm kadarıyla..

Ya saraylidan inanilmaz bi elektrik aliyorum. Ama lunayida sorusiz baktigi icin cok merak ediyorum. Lunanin olumsuz dedigi sey gercekten olumsuzmu oldu sana. Bugun bir arksdasima burdaki tum falcilar patlamis

kızlar meraba sanırım kafayı yiycem bi başladığım zaman bırakamıyorum şu fal işini üzülüyorum da baktırınca ama duramıyorum böyle bişey hakkında cıkmaza girince
binnazda meralle basladım verdiği tarihten 1 sene geçti bişey yok
sonra sevgi diye biri vardı net tarih vermedi
rania ya baktırdım bu nisan mayıs ayını verdi bakıcez
falsepetinde ilkay vardı bir yolum var a geçmiş güzel mantıklı seyler söyledi an hakkında başarılı verdiği tarih tutmadı
nesibe bu kadında değişik bişeyler vardı sanki en başarılı buydu
falalemde haleh berbattı kartları okuyup göndermiş
bir yolum var da aylin nesibeden sonra en iyisiydi
yamiba diye bi site açılmış özügür e baktırdım bu da raniayla aynı tarihi verdi

şimdilik aklımda olanlar bunlar hatırlarsam söylerim,istediğime hayırlısıyla kavussam da bu işlere bulaşmasam artık

Ya saraylidan inanilmaz bi elektrik aliyorum. Ama lunayida sorusiz baktigi icin cok merak ediyorum. Lunanin olumsuz dedigi sey gercekten olumsuzmu oldu sana. Bugun bir arksdasima burdaki tum falcilar patlamis

daha birşey diyemiycem canım, olumlu sinyaller de var olumsuz koşullar da var.
ben açıkçası bu ayın sonunu bekliyorum. önemli bir gün var.
o zamanki durumlara göre karar vericem bende. patlamalar yaşanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…