- 23 Ağustos 2012
- 52.042
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.542
- 898
merhaba tatlıcadı derken ,telwede çok önce fal bakan tatlıcadı84 mü acaba uzun süredir sitede yok .çok tutarlı fal bakıyordu
Karıştırmış da olabilirim şekerim , bugün falcıkatina ve bu eslina nın sayfalarına baktım. Onlinesa hemen dalıyorum, fal krizim başgösterdi.
bence ta kendisiGüniçi aktif görünüyordu, ben de yolladım
kelimelerinmeleğinede sanal fincan atmıştım ona rağmen hem uzun hem de gayet iyiydi.bi ara bende böyleydim 3 ü bulduğum günler olmuştu gecelere kadar fal bekliodumşimdi böyle bi yaşlı insan gibi ağırlık çöktü üstüme.bu arada senin durumda bi gelişme varmı?
Hiçbir gelişme yok ben de kukumavlar gibiyim :2:
cherry baktırdın mı falı?
Ayyyyyyy 180 derece dönerek Binnazablaya gittim :2: :2: Umut Işık ın dedikleri çıktı diyenler vardı, ben de ona gönderdim......hadi bakalım.
Tatlıcadıdan ses seda yok daha.
tatlıcadı da falınız günlerce bekleyebilir ,ben bir hafta beklemiştim sonra geri çektim ona bir kere denk gelebildim keşke tekrar aktif olsa bu arada umut ışığın verdiği tarihlere dikkat edin ben verdiği tarihteki dediğini yaşadım
senin falın hemen gelse ona göre bende atsam seni kobay olarak kullanmış olucam bu durumda.
O sitede cok fazla fal baktiedim simdi sizinle paylasiyorum ,,,yasamis bi insan olarak tavsiyelerim var:)
Kesinlikle uzak durulmasi gerekenlee
1) Gizem Sitare fullll salliyor en az 5 kere kahve fali ruya yorumu gonderdim bi kere bile cikani gormedim
2) sevgi yildiz ilk gonderdiginiz fala gayet guzel bakiyor soyledikleride cikiyor yalniz sonraki gondeediklerinize tamamen salliyor
3) marzuka yavuz daha olmaz yani nerdeysw sizin bildiginiz gerçekleri yalanliyor:))
4) umut isik sakin ama sakin baktirmayin falla alakasi yok:)
5) zeynep aksu bildigimi sallama :)) birakin gelecegi suanki durumu.bile anlatmama ragmen tamamen alakasiz seyler yazmis
6) bilge ozturk iki defa fal gonderdim kendi soyledikleri ile zitlasti tamamen iki yorum birbirinden darkli cikmadida zaten
7) hulya demir bu kadina diyecek bisey bulamiyorum ben ne sordum o ne dedi :)))
Veeee o siteden fal baktircaksaniz iste size 4 tane altin isim
1) ELiF ISIK 4 aydir gorusuyorum ve ilk baktirdigim da imkansiz dediklerimi tarihleri yaklastikca tek tek yasamaya basladim elif olumlu olumsuz herseyi soyluyor ve ustunede tanimiyorum kartlardan ziyade elifin hisleri cok guclu,,, ve gercekten bu isi hakkiyla yapiyor desikleride cikiyor,,,
2) BENNA KÜÇÜK ER dedikleri birbir cikti ruya yorumu da yapti ayni gun hpsi gerceklesti olumlu olumsuz herseyi soyluyor
3) )meral saydam kahve falinda cok iyi deneyin
4)selma aydin gayet tutarliydi yorumlari
Ama kesinlikle elif isik deeim ben cunku cok guclu hisleri beni bile tarif etti:)ve benna kucuker simdilik bu kadar ben artik sadece elif ve benna ile gorusuyorum birde erkek bi yorumcu vardi ismini unuttum oda gayet iyiydi,,,:)))
hepte binnaz abla :44: başka sitelerden yok mu
yukarida yazilanlarin hepsine baktirdim hepsine maalesef otur sifir diyorum uzgunum
yukarida yazilanlarin hepsine baktirdim hepsine maalesef otur sifir diyorum uzgunum
Ben Gizem Sitare'yi beğenmiştim, onu da mı beğenmedin kız ?
Kesira ya kahve baktırdım, gayet güzeldi
Açelya var sırada, bulursam Benna'ya da bakarım
hepte binnaz abla :44: başka sitelerden yok mu
Ben Gizem Sitare'yi beğenmiştim, onu da mı beğenmedin kız ?
Kesira ya kahve baktırdım, gayet güzeldi
Açelya var sırada, bulursam Benna'ya da bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?