- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
Senin baktırdığın fallarda naazzın her dediği çıktı mı? bir de derin2013 var dikkat çeken ona baktırdın mı? naazz ı ben de çok beğendim bir kelimeyi bile tutturamadı dediğim yok ama henüz zamanı gelmedi dediklerinin gelecekle ilgilicanım orucu bozacak birsey yok ben baktırmıştım ona kauda değer birsey yok.vasat yani.
Fali birqktigim icin cok mutluyum galiba en eonunda turnayi 12den vurucam
Derine baktırmadım bu forumda onla ilgiki bazı mevzular olmuştu bu yüzdrn baktırmamda.naaz gelecek beklemede..Senin baktırdığın fallarda naazzın her dediği çıktı mı? bir de derin2013 var dikkat çeken ona baktırdın mı? naazz ı ben de çok beğendim bir kelimeyi bile tutturamadı dediğim yok ama henüz zamanı gelmedi dediklerinin gelecekle ilgili
ay lütfen bak hangileri demiş şu ufak detayı, ufak detaylara kurban diyecem az kaldı :) çıksın artık şu fallar gelsin o vaad edilen zamanlar. şarkı sözü gibi oldu ahahahakızlar, erkek arkadaşım bi kaç gündür tripcan durumlarına girmişti. bu durumu da bir kaç falcı demişti bana hatta nedenini de 2 kişi demişti şu an net hatırlayamadım ama bakıcam tek tek bulucam sizler için..
o falcılar nedenine, kendisini senden aşağı görüp kompleks yapıcak bi dönem demişlerdi, ben de gülmüştüm, neyimi kompleks yapıcak diye.. bugün konuştuk, çekemiycem tribini farkındaysan sallamıyorum dedim, o da, senin bilmem ne sunumun benden daha iyiydi, hoca da öyle diyince kendimi galiba kötü hissettim, kompleks yapmış olabilirim özür dilerim, çocukça dvrandım dedi..
ufak bişey ama olmaz dediğim bişeyi bilmişler sonuçta..
21 gündür naazz da ilk sıradayım bekliyorum hooopp azme bak :)kızlar şimdi tellweyi tarıyorum da bu durumu bilenler: jelizarose olmuş ilk başta ,direkt o yazmış tek.. bunun dışında naazz, derin, bilmişler net olarak... nerde bu naazz yahu
Kilo aldim ya spora basliycam direkk falla bisi oldugu yokinşallah darısı başımıza, 1 hafta oldu benimde.
son faturamı gördükten sonra, kendim için daha faydalı şeyler yapmam gerek diyorum.
Ben yengeçim canım. Geçmişe çok takıntılıyım sevgilimin geçmişini irdeler dururum en kötü huyum bu. Evcimen sıcak kanlıyım yengeç burçları sevmediği birine asla tahammül edemez çok zor aşık olur çok zor vazgeçer.Selam kizlar,cikan fal haberiyle geldim.Yeni bir iliskiye basladim.Bunu bilen tabiki Saraylıydı.Ocak ayından beri bu bahar aylarında yeni biriyle iliskiye baslayacagimi soyluyordu,ben hoslandigim kisiyi sordukca,ama senin o zamana fikrin degiscek diyordu.Ben hic ihtimal vermiyordum ama gercekten oldu.Yengec burcu yeni sevgilim,nasil bilirsiniz yengecleri :)
Selam kizlar,cikan fal haberiyle geldim.Yeni bir iliskiye basladim.Bunu bilen tabiki Saraylıydı.Ocak ayından beri bu bahar aylarında yeni biriyle iliskiye baslayacagimi soyluyordu,ben hoslandigim kisiyi sordukca,ama senin o zamana fikrin degiscek diyordu.Ben hic ihtimal vermiyordum ama gercekten oldu.Yengec burcu yeni sevgilim,nasil bilirsiniz yengecleri :)
Kilo aldim ya spora basliycam direkk falla bisi oldugu yok
Cok sagol canimcim :) Ilkay soyluyordu hep bundan cok daha iyi,seni daha mutlu edecek insanlar cikacak diye,hatta son falinda epey bir tarif etmisti yeni kisiyi.Ama o hoslandigim kisiden vazgecmeyecegimi soyluyordu.Ester de baska birisinin de bana ilgi gosterecegini,yakinlasmak isteyecegini soyledi ama direkt sevgili olacagimi soylemedi.Hoslandigim adamda simdi simdi asik olma modlarina girdi,Saraylida bunu soylemisti.O daha cook ugrasacak diye..Mesela ben Sarayliya fal attigimda eski hoslandigim adam,bir iki davetimi sacma sebeplerle iptal etmis yada geri cevirmisti.Sarayli demistiki,o kendisi arayip tum o iptal ettigi yemekleri falan yapmaya calisacak diye..Gecen hafta aynen dedigi gibi oldu,illa bulusalim yemege gidelim dedi,baska planim vardi,olmaz dedim..Iptal et diye tutturdu,etmem dedim tabiki..O gece whatsap durumuna I can be your hero yazdi g.zekali..Demek bu muameleden anliyorlar..hayırlı olsun, çok güzel bir haber.
başka bilenler yada yakın tahminde bulunanlar var mı?
Meryeme fal atmışmıydın canımCok sagol canimcim :) Ilkay soyluyordu hep bundan cok daha iyi,seni daha mutlu edecek insanlar cikacak diye,hatta son falinda epey bir tarif etmisti yeni kisiyi.Ama o hoslandigim kisiden vazgecmeyecegimi soyluyordu.Ester de baska birisinin de bana ilgi gosterecegini,yakinlasmak isteyecegini soyledi ama direkt sevgili olacagimi soylemedi.Hoslandigim adamda simdi simdi asik olma modlarina girdi,Saraylida bunu soylemisti.O daha cook ugrasacak diye..Mesela ben Sarayliya fal attigimda eski hoslandigim adam,bir iki davetimi sacma sebeplerle iptal etmis yada geri cevirmisti.Sarayli demistiki,o kendisi arayip tum o iptal ettigi yemekleri falan yapmaya calisacak diye..Gecen hafta aynen dedigi gibi oldu,illa bulusalim yemege gidelim dedi,baska planim vardi,olmaz dedim..Iptal et diye tutturdu,etmem dedim tabiki..O gece whatsap durumuna I can be your hero yazdi g.zekali..Demek bu muameleden anliyorlar..
benim burcum oğlak..yükselen yengeç ve aynen böyle anlattığın gibiyimBen yengeçim canım. Geçmişe çok takıntılıyım sevgilimin geçmişini irdeler dururum en kötü huyum bu. Evcimen sıcak kanlıyım yengeç burçları sevmediği birine asla tahammül edemez çok zor aşık olur çok zor vazgeçer.
ben bu durumdan hiç memnun değilim keşke bende şıpsevdi olsam da bir erkeğe bu kadar anlam yüklemesembenim burcum oğlak..yükselen yengeç ve aynen böyle anlattığın gibiyim
Cok sagol canimcim :) Ilkay soyluyordu hep bundan cok daha iyi,seni daha mutlu edecek insanlar cikacak diye,hatta son falinda epey bir tarif etmisti yeni kisiyi.Ama o hoslandigim kisiden vazgecmeyecegimi soyluyordu.Ester de baska birisinin de bana ilgi gosterecegini,yakinlasmak isteyecegini soyledi ama direkt sevgili olacagimi soylemedi.Hoslandigim adamda simdi simdi asik olma modlarina girdi,Saraylida bunu soylemisti.O daha cook ugrasacak diye..Mesela ben Sarayliya fal attigimda eski hoslandigim adam,bir iki davetimi sacma sebeplerle iptal etmis yada geri cevirmisti.Sarayli demistiki,o kendisi arayip tum o iptal ettigi yemekleri falan yapmaya calisacak diye..Gecen hafta aynen dedigi gibi oldu,illa bulusalim yemege gidelim dedi,baska planim vardi,olmaz dedim..Iptal et diye tutturdu,etmem dedim tabiki..O gece whatsap durumuna I can be your hero yazdi g.zekali..Demek bu muameleden anliyorlar..
ahhhh bende canım bende... millet daha iyiyi bulunca kayıveriyor öteye:)) bizde dünyada bitek o kalmış gibi yiyoz kendimiziben bu durumdan hiç memnun değilim keşke bende şıpsevdi olsam da bir erkeğe bu kadar anlam yüklemesem
Herkese attim nerdeyse,hoslandigim kisiyle yakinlasacagimi soyledi cogu..Nesibe olumsuz konustu,yeni biri dedi Mayisa dek ama tarif etmisti,o uymuyor yeni kisiye..Sarayli,Ester ve Ilkay disinda yeni kisiyi bilen olmadi..Birde benim devamli oluyordu etrafimda birileri ama ben begenmiyordum bir turlu..O yuzden onlarda yeni kisi dediklerinde pek sallamamistim,baska birini begenebilecegime ihtimal vermiyordum..Yalniz cok ilginc,Yengec su grubudur,diger hoslandigim kisi ise aslan burcu.Normalde su grubu erkekleri daha pasif,daha cekingen sanirdim,aksine cok daha hizli ve atak cikti.Aslan burcu olan salak daha hala whatsap durumlariyla alik alik msg vermeye calisirken,ati alan uskudari gecti resmen haberi yok..Meryeme fal atmışmıydın canım
Canim arkadaslarim direkt soyle biriyleyim diye ve sil bir daha konusma diyorlar ama bu ona iyilik olur diye yapmadim..Agir agir surunmesini istiyorumhahaa çok iyi o zaman. o uğraşsın şimdi de.
aynen öyle ya, bu adamlara biraz ilgi verdikmi hemen şımarıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?