Binnaz Abla

ahhhh bende canım bende... millet daha iyiyi bulunca kayıveriyor öteye:)) bizde dünyada bitek o kalmış gibi yiyoz kendimizi
çıkar elbet iyi biri karşımıza sabır canım . bu arada fal olayını kafama taktığımdanmıdır nedir ilkay gür hiç aklımda yokken rüyamda gördüm 3 harflileri vardı kadının ona fal atmaya uğraşıyodum bu rüyamın anlamı ne acaba

Canim arkadaslarim direkt soyle biriyleyim diye ve sil bir daha konusma diyorlar ama bu ona iyilik olur diye yapmadim..Agir agir surunmesini istiyorum

eğer seni uzun zaman uğraştırdıysa evet bence de biraz süründür.
ama yeni başladığın kişiye karşı duyguların sıcaksa, ilerde kendini çok sevebilecek gibi hissediyorsan,
uğraşma. yeni sevgilin hissederse güvensizlikle başlamış bi ilişki olmasın.

ben bu durumdan hiç memnun değilim keşke bende şıpsevdi olsam da bir erkeğe bu kadar anlam yüklemesem
ben oyleyim galiba biraz,yani ilgi gormeyecek gibi olunca hemen ilgi gosterene cark ediyorum..elimde degil,ilgi gormezsem,gorusmezsem aninda soguyorum

evet arkadaslarimda aynini soylediler..bu yeni cocukla iyisin madem,huylandirma diyorlar

Tebrik ederim Selena, umarım çok çook mutlu olursun, çıkan fal haberleri almak cok güzel :)

ben oyleyim galiba biraz,yani ilgi gormeyecek gibi olunca hemen ilgi gosterene cark ediyorum..elimde degil,ilgi gormezsem,gorusmezsem aninda soguyorum
keşke bende öyle olsam ben tam tersi bir zamanlar ilgi gördüğüm birinden ilgi görmemeye başladığım zaman hırs yapıyorum

hayırdır İnşallah canım ilkaya ben baktırdığımda 1 hafta kendime gelememiştim enerjim bittiydi remen enerji vampiri tam yaa.. o mu malum oldu ki

hayırdır İnşallah canım ilkaya ben baktırdığımda 1 hafta kendime gelememiştim enerjim bittiydi remen enerji vampiri tam yaa.. o mu malum oldu ki
olabilir canım bide tımarhanede bir kaç falcı yatıyodu içlerinde tellwedeki zeusta vardı fal işine başladğmdan beri garip garip rüyalar görüyorum

Kaçmama gerek kalmadı canım aldattı gitti yeni sevgilisininde benden haberi vardı inşallah o kzada yapar bana yaptığını

boşver canım. Boşver sen onlara şöyle böyle olsun dememeye çalış. Biliyorum zor ama demediğin zaman çok daha rahatlamış hissedeceksin gerçekten. Eğer yoluna onsuz devam etmek istiyorsan kendi içinde onunla hesabını bitir. Aldatma ağır bir yüktür, fallarla kafanı karıstırma bence. Zamana bırak, acını yaşa, üzülmeyeceğim diye de zorlama kendini üzüleceksin tabi ki, acını yaşarsan hafifler, devam edersin yoluna

Tebrik ederim Selena, umarım çok çook mutlu olursun, çıkan fal haberleri almak cok güzel :)
Cok sagol canimcim,Allah hepimize nasip etsin insallah..Yalniz soyle bir tavsiye verecegim,ben kafamda oyle bir an geldiki,tamam artik bitti dedim..Yani kafamda hoslandigim adamla arami duzeltip,bir iliskiye baslamak adina bir sure bicmistim..O sure boyunca ugrastim,baktim olmuyor,adam da ne beni tam birakiyor,ne sevgilim ol diyor,iyice de havalara girdi ben duzeltmeye calistikca,tamam dedim,bu kadar..aramizda kavga mavga hicbirsey olmadigi halde,hatta yemege cikalim konusalim demisken,zart diye kestim attim..adama hicbirsey demedim,sadece hic aramamaya ve msg atmamaya basladim..sonrada baska ilgilenen kisilere artik alici gızle bakmaya baslayip disa acildim..hic beklemezken etkileniverdim iste,insallah hepiniz icin,bu forumdaki tum uzuntu icindeki arkadaslar icin durumlar tersine doner..kizlar unutmayin bir yerlerde gunes var,sadece gunesin oldugu yerde durmayi secmek gerek..

Bugün aynı düşünceleri ben yaşadım. Alıcı gözle bakınca aslında çok çok daha iyi kişiler var çevremizde. Ama biz o kadar odaklanıyoruz ki bir adama, görmemeye başlıyoruz. Ben de bakıyorum artık. Bugün başladım yani, devamı gelir umarım

haklısın canım ama bir anda bu hale geldik neler olduğunu çok merak ediyorum akrabasıydı bide kız

haklısın canım ama bir anda bu hale geldik neler olduğunu çok merak ediyorum akrabasıydı bide kız

Bir şey olmamış hayatım. Sen tıpkı bu forumda birçoğumuzun yaptığı gibi aşık olup bir adamı olduğundan farklı görmüşsün, belirli bir süre gerçek yüzünü görmemişsin ama ayyuka çıkınca anlamışsın. Bir şeye gerek olmuyor, aldatıyor. Neden sebep cart curt sadece seni yorar, boşver yormuş seni zaten daha neden yorulacaksın. Yorulma. Ama dediğim gibi acını da yaşa. Bastırarak devam edemezsin çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…