Binnaz Abla

evet kesinlikle..yani dusun bak aylardir hayatimdaydi o eskisi,haftasonu gelir adam ne goruselim ne bulusalim der..ben yazacagimda,gidim gidim cevap verecek de,belki gorusecegiz..benim psikolojimi o kadar bozduki,mesela bu yeni iliskimden once karsima birileri cikiyordu,hafif hoslaniorum mesela,adam birazcik aramasa hemen o eskisiyle yasadiigim durumlari yasayacagim diye,aninda birakip kaciyordum

olabilir canım bide tımarhanede bir kaç falcı yatıyodu içlerinde tellwedeki zeusta vardı fal işine başladğmdan beri garip garip rüyalar görüyorum

hayır olsun, tellwedeki kralzeus demi rüyana giren.
ben onun falını da çok sevmiştim, naira gibi mutlu etmişti beni.

haklısın da elimde değil meraktan kendmi yedim bitirdim bide aşırı gururluyum hiç birşey demeden bütün heryerden sildim hattı kırdım facebook vs hepsini dondurdm tamamen çıktım hayatından. Ama haklısın birşey olduğu yok sadece ben ona yakıştırmadığım için işin altında farklı şeyler arıyorum Allah yardım etsin bize başka ne diyeyim kii

Elmira nerde bakıyo

yok canım karıştırdı ortalığı birbirine bide sonucada bağlamadı..pembe dizi gibi sezon finalinde merakta bırakıp gitti ayrıcaa çokk enerjim düştü dualarla kendime geldim sonra garipti yani

böyle üçharflileri olan falcılar biraz kaçık olur ve aynen dediğin gibi anlatımları çorba gibi olur derler.
enerjin düşmüş bide. ayy çok etkilendim

Valla birinden hoşlanıp sans vermekle en güzelini yapmışsın Selena, inşallah çok mutlu olursun, bu tiplerine bakmadan kendilerini ıssız adam sanıp bizi üzen tiplerde hak ettikleri hayatları yaşarlar umarım.

Ayyy tam ustune bastin canimm..birde bir tipsiz bir tipsiz ki sorma.. :) ilyas salmani al incelt ve uzat..birde biyik sakal ver..iste oyle bir tip..

Ayyy tam ustune bastin canimm..birde bir tipsiz bir tipsiz ki sorma.. :) ilyas salmani al incelt ve uzat..birde biyik sakal ver..iste oyle bir tip..

ahahah hayatım allah kurtarmış o zaman Yengeç erkeğinle mutluluklar, ilyasa da bir daha hiiiiç bulaşma bence

yalnız seni takdir ediyorum, hayatından çıkarıp, sinirine hakim olup aramadan, hakaret etmeden dayanmak
büyük başarı bence. çok iyi anlıyorum, tabiki daha içinden atamazsın ama aynen böyle devam et.
asla sana ulaşamasın. ama sende yavaş yavaş hayatına devam et. face vs aç mesela ama onu engelle.
aldatan biri için inan değmez. şuan belki affedebilir gibi olabilirsin ama zaman geçtikçe kapanmayan tek yara aldatılmak.
asla sağlıklı bi ilişkiniz olmaz.

Aynen canım fal falan atmadım ama ben o adamın profil resminden korkuyorum bakamıyorum bile çok korkunç. Meryeme fal attın mı sen

attım evet, meryemde favorilerimden. anı ve duyguları çok iyi yorumlamıştı.
zorlukları da söylemişti ve çok mantıklıydı.

kuzum evet enerjim tutmadı sanırım eğer gerçekten bişeyler varsa kötü etkilenmiş olabilirim diye düşündüm..
aaaa sasirdim bak..ben cok atarim ilkaya yaa..hatta kendisini de severim epey,cok iyi bir insandir..heralde enerjiniz uymamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…