- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
aynen canımaaaa sasirdim bak..ben cok atarim ilkaya yaa..hatta kendisini de severim epey,cok iyi bir insandir..heralde enerjiniz uymamis
Ayyy tam ustune bastin canimm..birde bir tipsiz bir tipsiz ki sorma.. :) ilyas salmani al incelt ve uzat..birde biyik sakal ver..iste oyle bir tip..
Benim durumum o kadar karışık ki anlatsam içinden çıkamazsın canım benimde hatalarım oldu ayrılmakla tehdit ediyordum ama damarıma basıyodu delirtiyodu beni.yalnız seni takdir ediyorum, hayatından çıkarıp, sinirine hakim olup aramadan, hakaret etmeden dayanmak
büyük başarı bence. çok iyi anlıyorum, tabiki daha içinden atamazsın ama aynen böyle devam et.
asla sana ulaşamasın. ama sende yavaş yavaş hayatına devam et. face vs aç mesela ama onu engelle.
aldatan biri için inan değmez. şuan belki affedebilir gibi olabilirsin ama zaman geçtikçe kapanmayan tek yara aldatılmak.
asla sağlıklı bi ilişkiniz olmaz.
attım evet, meryemde favorilerimden. anı ve duyguları çok iyi yorumlamıştı.
zorlukları da söylemişti ve çok mantıklıydı.
Meryeme atsam merak ettiğim tüm soruların cevabını bulurum herhalde dimi
Benim durumum o kadar karışık ki anlatsam içinden çıkamazsın canım benimde hatalarım oldu ayrılmakla tehdit ediyordum ama damarıma basıyodu delirtiyodu beni.
Bir aralar yengesinden hoşlandığını bile düşündüm anlatsam bana hak verirsiniz benim olayım çok tuhaf
Ben aldatıldığımı ayrıldıktan 2 3 gün sonra öğrendim. Yazıcaktım telefonu elime aldım birşeylerde yazdım hakaret edecektim ama içime bi soğukluk geldi Allah tarafından oldu eminim. Telefonu bıraktım elimden kırdım hattı falan facebookuda dondurdum sonsuza kadar çıktım hayatından ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum.
Meryeme atsam merak ettiğim tüm soruların cevabını bulurum herhalde dimi
Cok sagol canimcim :) Ilkay soyluyordu hep bundan cok daha iyi,seni daha mutlu edecek insanlar cikacak diye,hatta son falinda epey bir tarif etmisti yeni kisiyi.Ama o hoslandigim kisiden vazgecmeyecegimi soyluyordu.Ester de baska birisinin de bana ilgi gosterecegini,yakinlasmak isteyecegini soyledi ama direkt sevgili olacagimi soylemedi.Hoslandigim adamda simdi simdi asik olma modlarina girdi,Saraylida bunu soylemisti.O daha cook ugrasacak diye..Mesela ben Sarayliya fal attigimda eski hoslandigim adam,bir iki davetimi sacma sebeplerle iptal etmis yada geri cevirmisti.Sarayli demistiki,o kendisi arayip tum o iptal ettigi yemekleri falan yapmaya calisacak diye..Gecen hafta aynen dedigi gibi oldu,illa bulusalim yemege gidelim dedi,baska planim vardi,olmaz dedim..Iptal et diye tutturdu,etmem dedim tabiki..O gece whatsap durumuna I can be your hero yazdi g.zekali..Demek bu muameleden anliyorlar..
Olsun ben yinede bilmek istiyorum bu belirsizlik daha kötü naira bişeyler dedi benimde tahmin ettiğim gibiydii ama emin değilim yinedebilmek daha çok can acıtır zaten, aslında görmemek, bilmemek en iyisi ama duramıyoruz işte
bilmek istiyoruz.
Ya soyle Murat, eskisinin pesimde kosacagini vs soyledi,nisanda demisti,ama o baskalari olacak ama sen bu eskiyle olacaksin dedi..benimse hic oyle bir niyetim yok..Meliste devamli eskisinin toparlamaya calisacagini,benim iki erkek arasinda kalacagimi vs soyledi ama,diger kisilerle ben tanismaya basladiktan sonra soyledi bunu ilk gittigimde degil..selena canım bu bakırkoydekı falcılardan bılen oldumu bu durumu melıs,murat falan onlar ne demıstı ..
ayrıcaa cok sevındımm hayırlısı olmuss bıtanem senın adınaa degmeyen adama uuzulmezz artıkkk kendılerı bılırrr
Meryem anlık durumları mi biliyor nerde peki? Ne bakıyor ? Sizin bu hızınıza yetişemiyorum ayıp yaaaa
Seni kovalamasınfalalemde
Seni kovalamasın
canım hayırlı olsun bu arada.. İnşallah güzel olur herşey banada hep arada kalıcan diyorlar hatta çoğu kimi seçeceğimi söyleyemedi serüvende dahil..bence o anki durumu hissedenler ihtimaller üzerine yorum yapıyorlar tabiki fikirler duygular değişiyor o zaman fallarda değişebiliyor. ama bilende biliyor yada sallayanlarda cabası malesefYa soyle Murat, eskisinin pesimde kosacagini vs soyledi,nisanda demisti,ama o baskalari olacak ama sen bu eskiyle olacaksin dedi..benimse hic oyle bir niyetim yok..Meliste devamli eskisinin toparlamaya calisacagini,benim iki erkek arasinda kalacagimi vs soyledi ama,diger kisilerle ben tanismaya basladiktan sonra soyledi bunu ilk gittigimde degil..
Ya soyle Murat, eskisinin pesimde kosacagini vs soyledi,nisanda demisti,ama o baskalari olacak ama sen bu eskiyle olacaksin dedi..benimse hic oyle bir niyetim yok..Meliste devamli eskisinin toparlamaya calisacagini,benim iki erkek arasinda kalacagimi vs soyledi ama,diger kisilerle ben tanismaya basladiktan sonra soyledi bunu ilk gittigimde degil..
tatlımmm biizim aynı sanırsam senle enerjimizanladım bıtanem bu murat bana dokturdu ama arkadasım gıttı benden sonra ona nasıl sacmalamıs cok sasırdım bıldıgı seyler bende acayıptı hatta ben bıldıgım bıseyı sordum varmı yokmu dıye aynen tarıf ettıcakallık yaptım bıraz
ama sanada baksana net konusamamıslar soyle bırsey var bıde ..sende cıkan falcılar bana uymayan tıpler kuzum saraylı bende ortadır net konusmaz yanı, ılkay hıc cıkmaz mesela ve enerjımı emer o kadın senınle fal konusunda enerjılerımız aynı degıl kuzum :)
amaaaaannnnn falıı bosverrrr sımdıkk :)
sen mutlu olmana bak ınsallah dahada guzel haberler verırsın bıze :)
tatlımmm biizim aynı sanırsam senle enerjimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?