Binnaz Abla

Benim durumum o kadar karışık ki anlatsam içinden çıkamazsın canım benimde hatalarım oldu ayrılmakla tehdit ediyordum ama damarıma basıyodu delirtiyodu beni.
Bir aralar yengesinden hoşlandığını bile düşündüm anlatsam bana hak verirsiniz benim olayım çok tuhaf
Ben aldatıldığımı ayrıldıktan 2 3 gün sonra öğrendim. Yazıcaktım telefonu elime aldım birşeylerde yazdım hakaret edecektim ama içime bi soğukluk geldi Allah tarafından oldu eminim. Telefonu bıraktım elimden kırdım hattı falan facebookuda dondurdum sonsuza kadar çıktım hayatından ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum.

Meryeme atsam merak ettiğim tüm soruların cevabını bulurum herhalde dimi

bilmek daha çok can acıtır zaten, aslında görmemek, bilmemek en iyisi ama duramıyoruz işte.
bilmek istiyoruz.

selena canım bu bakırkoydekı falcılardan bılen oldumu bu durumu melıs,murat falan onlar ne demıstı ..
ayrıcaa cok sevındımm hayırlısı olmuss bıtanem senın adınaa degmeyen adama uuzulmezz artıkkk kendılerı bılırrr

Ya soyle Murat, eskisinin pesimde kosacagini vs soyledi,nisanda demisti,ama o baskalari olacak ama sen bu eskiyle olacaksin dedi..benimse hic oyle bir niyetim yok..Meliste devamli eskisinin toparlamaya calisacagini,benim iki erkek arasinda kalacagimi vs soyledi ama,diger kisilerle ben tanismaya basladiktan sonra soyledi bunu ilk gittigimde degil..

canım hayırlı olsun bu arada.. İnşallah güzel olur herşey banada hep arada kalıcan diyorlar hatta çoğu kimi seçeceğimi söyleyemedi serüvende dahil..bence o anki durumu hissedenler ihtimaller üzerine yorum yapıyorlar tabiki fikirler duygular değişiyor o zaman fallarda değişebiliyor. ama bilende biliyor yada sallayanlarda cabası malesef

anladım bıtanem bu murat bana dokturdu ama arkadasım gıttı benden sonra ona nasıl sacmalamıs cok sasırdım bıldıgı seyler bende acayıptı hatta ben bıldıgım bıseyı sordum varmı yokmu dıye aynen tarıf ettı cakallık yaptım bıraz
ama sanada baksana net konusamamıslar soyle bırsey var bıde ..sende cıkan falcılar bana uymayan tıpler kuzum saraylı bende ortadır net konusmaz yanı, ılkay hıc cıkmaz mesela ve enerjımı emer o kadın senınle fal konusunda enerjılerımız aynı degıl kuzum :)

amaaaaannnnn falıı bosverrrr sımdıkk :)
sen mutlu olmana bak ınsallah dahada guzel haberler verırsın bıze :)

tatlımmm biizim aynı sanırsam senle enerjimiz

tatlımmm biizim aynı sanırsam senle enerjimiz

olabılır canım :) benım aslında cogu aynı seylerı soyler...
ama bazı ınsanların olumsuz enerjı verdıgıne ınanıyorum canım venusu severım bak ama bana agırlık verır,selenada oylee ozellıkle su falından sonra agırlık cokmustu resmen,kı ben oyle seylere ınanmam..sonucta sanaldan baktırıyoruz ama oldu..
ılkay hele aman allahım kadın benı mahfetmıstı, dedıklerının hıc bırısı cıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…