Binnaz Abla

Kızlar bende arzubacıda kullandım kredilerimi. Yorumladı. Çok gelecek odaklıydı aslında. Bir de chat şeklinde baktığı için sanki benim ağzımdan laf alıp yazıyor gibi geldi. Üç vakte kadar arayacak dedi ama bakalım göreceğiz :)

bildiği şeyler olmadı mı hiç? anda da iyidir aslında.. ben beğendim onu

Karşı tarafın düşüncelerini söyledi ama ben doğruluğunu bilemiyorumki. Konuşmuyorum adamla. O yüzden ne doğru dedi diyebilirim ne de yanlış
bana çok şey söyledi ahmet hakkında ama sanal attım ilk önce,sonra chat,en son katina.. sanalda da özel hayatım az da olsa çıkmış.. bildiği şeyler vardı.. gayet güzeldi.. ah işte şu hisleri bi bilsek,bana da bütün falcılar aynı şeyi söyledi

Ah canım inşallah banada çıkmaz harem kurdurmuş bana ben biri için karar verene kadar günler haftalar geçiyor..nerde o bolluk!!gerçi hep yanlış karar veriyorum oradan ayrı bir konu çıkar:)) enerji olayı ise dediğim gibi 1hafta yerle yeksan etti beni soru bile sormadım öyle diyim sen anla..saraylıdan beklentim ise Çooookk fazlaydı farklı yorumladı olayları. Sanırım baktıra baktıra zaten az olan enerjimi tükettim

kızlarrr falıı bıraktımm biliyosunuzz daa sizee ne dicemm oncaa zamandırr fal atıyoruzz ben daha cokk fikir almakk içinn attığımıı farkettimm bidee şöylee bişii varr gerçektenn cıkann fallarım cokk olduu hakkınıı yemiyimm değişikk şeylerr tutturanlarr falann şurayıı okuyuncaa acabaa fallarr tutmuyodaaa zatenn olacaklarımıı yaşıyoruzz diyorumm ne bilimm atmadıkcaa daha rahatımm benn özledikçee gelipp yazıyorumm yeter herkess kurtulsunn bendee tekrarr başlamiimm inşallahhöptümm kızcelerrr

iyi de şekerim arzunun duvarına bakıyorum şu an, son baktıran herkes yere göge sıgdıramıyor ?

benim fallar güm... bugun gittim bir yere bunlar ikisi geldiler eskisinden daha samimilerdi..şaşırdım baya.. kız beni gördü bizim x in koluna girdi cak kafaya bir tane tıfıl zaten. sonra sürekli bana bakıyor ediyor.tam cıkacakken bu kız dedi arkadaşlarına dövecektim.. yani meryem bana ayrılma aşamalarında aniden ayrılacaklar az kaldı dedi. ama ben o aşamanın a sını bile göremedim.. bugun daha samimi gördüm. bizimki yanına oturuyordu falan önceden böyle değildi kızı bırakırdı.. kızda karsımda oturdu bana baktı hep... tuhafım ama canım acımıyor.

ümit vermek için demiyorum canım, sen zaten önüne bak, yeni kişilerle tanış mutlaka ama ilişkiler her zaman dışardan göründükleri gibi değillerdir. dostlar alışverişte görsün cü çok fazla kadın var çevrede. nedense öyle gözükmezlerse erkeklerinin ellerinden alınacakları şeklinde paranoyalar geliştirdikleri için, dışarda da öyle yapmacık tavırlar sergileyebilirler..
sen hiç sallamasaydın ve rutin haline devam etseydin. asla ortamdan kaçmak, uzaklaşmak gibi şeyler yapma..

e bunlar ayrılmamışlarmıydı zaten tekrarmı barısmıslar?

e bunlar ayrılmamışlarmıydı zaten tekrarmı barısmıslar?
bilemiyorum ama herkes kız bunu bırakmıyor diyor.. bugun ben farklı tablo gördüm ki kızı ilk defa bana nefretle bakarken gördüm gözlerini benden ayırmadı herkesin dikkatini çekti. sadece beni izledi. ben de ortamda gayet alımlıydım etek,topuklu falan..masadaki arkadaşlarına da beni göstermesi bilmiyorum tuhaf..

iyi de şekerim arzunun duvarına bakıyorum şu an, son baktıran herkes yere göge sıgdıramıyor ?
Kadın çok iyi konuşuyor kibar, zaten kendisi yorum yapmamı ve beğenmemi istedi benden. Bir de çok güzel hayır duaları ediyor, pozitif bir enerjisi var. İnşallah çıkar ama üç kardeşmisin dedi mesela bana, tek çocuğum. Bilemedim. İnşallah çıkar

ben senın yerınde olsam arastırırım yanı merak edıyosan tabıkı bana pek normal gelmedı kız cocuga yapmıs ama cocuk ıstemem yan cebıme koyculuk oynuyomus gıbı geldı

hayır ümit sahibi değilim kuzum sagolasın..biliyorum dısarıdan göründüğü gibi değil.. ama sankı onu elinden alacakmısım gıbı kız benı gorunce bana bakıp onun koluna gırıyor..hayır komik durum gıbı geldi gözüme ve gözlerini benden hiç ayırmadı.. ama benım eskisi de bu sefer farklı geldi..baktırdıgım fal olarak herkes kızın onu bırakmadıgını dıle getırdı hep aynı ortamda olmak istiyor falan filan diye... meryem e de en son uc gun once attım. bana bitme asamasında daha bıtmemıs ani kararla olacak ani olaylar yaşayacak olayların seyri birden değişip hızlanacak on on beş günlük süre var dedi..onun dısında birkaç kişi daha öyle dedi.. ben ınancımı kaybettim gördüğüm tablo farklıydı sanki. hayır tam tersi neşeliydim hiç oturmadım :)

ben senın yerınde olsam arastırırım yanı merak edıyosan tabıkı bana pek normal gelmedı kız cocuga yapmıs ama cocuk ıstemem yan cebıme koyculuk oynuyomus gıbı geldı
kızı araştıramıyorum benim ex gibi o da kapalı kutu... çevresi yok sadece iki arkadaşı falan var,adı cıktı ve ailesi evlatlıktan red etti..kardeşini de iki yıldır tanıyor.. karısık baya hayatı.. ama ne yasıolar bilmiyorum ögrenemiyorum

öff bacımm yaa seninkii yılan hikayesiii amaa kaçırdımm geçenn arkadaşıı senle konuşcamm demedimii herkesmii ayrılcakk diyoo yaa bu falcılardaa hemenn ayırıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…