bu durumda konuşarak agızdan laf alabilme yeteneği mi iyi acaba diye aklıma geldi.. neyse bakalım umarım ben çok hassasımdır da dediği güzel şeyler çıkar..Kadın çok iyi konuşuyor kibar, zaten kendisi yorum yapmamı ve beğenmemi istedi benden. Bir de çok güzel hayır duaları ediyor, pozitif bir enerjisi var. İnşallah çıkar ama üç kardeşmisin dedi mesela bana, tek çocuğum. Bilemedim. İnşallah çıkar
valla hiç ayrılacak gibi durmuyorlardı :)) öncekinden daha yakınlardı ama kız sagolsun beni biliyor ve benden nefret ediyor bunu tekrar ögrendim..öff bacımm yaa seninkii yılan hikayesiii amaa kaçırdımm geçenn arkadaşıı senle konuşcamm demedimiiherkesmii ayrılcakk diyoo yaa bu falcılardaa hemenn ayırıyoo
nefrett ediyosaa bu iyi bişii bencee kuzummvalla hiç ayrılacak gibi durmuyorlardı :)) öncekinden daha yakınlardı ama kız sagolsun beni biliyor ve benden nefret ediyor bunu tekrar ögrendim..
gollom sen ne zaman evlenıyosun?evlenecegın tarıhı bılen varmı?nefrett ediyosaa bu iyi bişii bencee kuzumm
yokk kuzumm yaaa tamm tarihii anca benn bilirimm falcıı ne bilsinngollom sen ne zaman evlenıyosun?evlenecegın tarıhı bılen varmı?
baktırdım benım bı arkadasım unide tam 1 senelık fal bakmıstı ve ne soyledıyse cıkmıstı hemde kahve falı ama artık bakmıyo rahatsız oluyorum dıye bıde ankarada bırgul vardı onun bana ılk falı cok delı tutmustu sora bı ara ortalıktan kayboldu gerı gelıncede eskı enerjısı kalmamıstı bunlar vardı artık yoklartolin tolinn senn en eskisinn gördüğümm sanaldaa değill ama hiçç dışardaa baktırdınmııı böylee çokk şaşırtann merakk ettimm
baktırdım benım bı arkadasım unide tam 1 senelık fal bakmıstı ve ne soyledıyse cıkmıstı hemde kahve falı ama artık bakmıyo rahatsız oluyorum dıye bıde ankarada bırgul vardı onun bana ılk falı cok delı tutmustu sora bı ara ortalıktan kayboldu gerı gelıncede eskı enerjısı kalmamıstı bunlar vardı artık yoklar
canım bnde seruvende aradayım..ayrıntı detay bıldı şaşırttıgı cok noktada oldu ama sonucu çıkmayacak..ve gelecekle ılgılı suana kadar olması gerekenlerde cıkmadı..sonuc patladı ama detay bildi .yani geçmişle ilgili seyler bıldı.şuanla ılglı dedgı seylerde olmadıKızlar serüvenden kitap falım geldi. Valla ben açıkcası bilemedim beğenmekle beğenmemek arasındayım. Şok olmadım. Umarım dedikleri çıkar bu da olumlu, ama tatmin etmedi.
canım bnde seruvende aradayım..ayrıntı detay bıldı şaşırttıgı cok noktada oldu ama sonucu çıkmayacak..ve gelecekle ılgılı suana kadar olması gerekenlerde cıkmadı..sonuc patladı ama detay bildi .yani geçmişle ilgili seyler bıldı.şuanla ılglı dedgı seylerde olmadı
Bana da tutmadı onun kitap falıya gecmis hic oturmamis ya. Ani da bilemiyorum is sikintisindan bahsetmis. Vala cope gitti param gibi ama saglik olsun
Bana da tutmadı onun kitap falı
Ikizlere hep dengesiz davranacaksin,hep duygusuz olacaksin ve hep surundurup kopek cekeceksin,ancak o zaman asik oluyorlar..ha birde cok iyi arkadas olup kafaca uyusmak gerek..kiskansaniz bile belli etmeyeceksin,o zaman ulan bu niye tepkisiz diyip hirs yapar kudurur..ama ben sıkıldım artık bu kadar oyundan..aslan erkegi,koc,ikizler hepsi uzmanlik alanim oldu..ama hicbiriyle huzurlu olamadim..gecmiste yengec bir nisanlim vardi,oturup gecmise baktigimda sanirim beni en mutlu eden oymus,kendimi kralice gibi hissederdim onunla,iplerin kendi elinde oldugunu hissetmek gercekten keyifli,eger sende adami seviyorsan bagli ve cok fedakar erkek itici degil aksine keyifli oluyor..adamin kariyeri cok iyiyse ve cinsellikte superse zaten o adam benim gozumde gucludur,beni surundurmeye calisarak guclu olamaz gozumdeOff baldan. Benimki de ikizler.. öleyim ben yaaa.. valla çok zor oluyorlar.. aman ikizler erkeklerinden kaçın kızlar.. çekilecek gibi değil
Erkeği büyütüp olgun biri yapmaya çalışmak yorucudur. Bunu anne olunca yapabilirsiniz ama sevgiliyken bunun için asla kendinizi harcamayın..
Selenam naber cnm haberler guzel sanirimIkizlere hep dengesiz davranacaksin,hep duygusuz olacaksin ve hep surundurup kopek cekeceksin,ancak o zaman asik oluyorlar..ha birde cok iyi arkadas olup kafaca uyusmak gerek..kiskansaniz bile belli etmeyeceksin,o zaman ulan bu niye tepkisiz diyip hirs yapar kudurur..ama ben sıkıldım artık bu kadar oyundan..aslan erkegi,koc,ikizler hepsi uzmanlik alanim oldu..ama hicbiriyle huzurlu olamadim..gecmiste yengec bir nisanlim vardi,oturup gecmise baktigimda sanirim beni en mutlu eden oymus,kendimi kralice gibi hissederdim onunla,iplerin kendi elinde oldugunu hissetmek gercekten keyifli,eger sende adami seviyorsan bagli ve cok fedakar erkek itici degil aksine keyifli oluyor..adamin kariyeri cok iyiyse ve cinsellikte superse zaten o adam benim gozumde gucludur,beni surundurmeye calisarak guclu olamaz gozumde
Bu yazi bugun okudugum en dogru yazi diyebilirim.erkekler o an icin anne gibi kendisini toplayan kadinlarla rahat etselerde tutku kayboldugunda evde rahat disarida capkin hale geliyorlar ve sadece minnet duyuyorlar size ama asla tutku degilKatılıyorum. Adam olamamamış ergenlerle uğraşmak zor. Hakikaten neden yapıyoruz ki kendimize bunu, sanki dünyada adam kalmadı.
Sagol canimcim,bak boga erkegini hic bilmem..karsima cikmadi kismet..bir ara mıklnatıs gibi koçları çekiyordum,hatta hayatımda en onemli yer tutmus erkekler hep koç ve hatta atıyorum bir barda falan bile oturduğumda gelip tanışmaya çalışanlar koç çıkıyordu,yok artık oluyordum..ama koç kendini çok güçlü gösterip aslında içinde çok zayıf bir erkek bence,sadece ataklığı,fırlamalığı var başka bir olayı yok..boğa iyi olabilir ama ozelliklerini bilirim, annem boğa,ama erkeğini tanımadımSelenam naber cnm haberler guzel sanirimikizler sadece iyi arkadas olur tam aa beni istiyor dersiniz guclu duygulari var sanirsiniz ters doner ,aslan hep guc oyunu hep kucumser,en guzel erkek boga )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?