Binnaz Abla

bu durumda konuşarak agızdan laf alabilme yeteneği mi iyi acaba diye aklıma geldi.. neyse bakalım umarım ben çok hassasımdır da dediği güzel şeyler çıkar..

öff bacımm yaa seninkii yılan hikayesiii amaa kaçırdımm geçenn arkadaşıı senle konuşcamm demedimii herkesmii ayrılcakk diyoo yaa bu falcılardaa hemenn ayırıyoo
valla hiç ayrılacak gibi durmuyorlardı :)) öncekinden daha yakınlardı ama kız sagolsun beni biliyor ve benden nefret ediyor bunu tekrar ögrendim..

Kızlar serüvenden kitap falım geldi. Valla ben açıkcası bilemedim beğenmekle beğenmemek arasındayım. Şok olmadım. Umarım dedikleri çıkar bu da olumlu, ama tatmin etmedi.

gollom sen ne zaman evlenıyosun?evlenecegın tarıhı bılen varmı?
yokk kuzumm yaaa tamm tarihii anca benn bilirimm falcıı ne bilsinn nişanlımlaa evleneceğimiii herkess söyledii amaa acııkk yazamıcamm bişii varr selenaa bii yanılmıştıı özeldenn yazmıştımm bozulmuştumm ayrılldık barıştıık 3 falcımm varr gerisinee atasımm gelmiyoo boşaa paraa gibii amaa evleneceğimm zamanıı bilenn yokk ama evleneceğimii kesinn bilenn selenaa nesibe yiğiit evlencenn demiştii

tolin tolinn senn en eskisinn gördüğümm sanaldaa değill ama hiçç dışardaa baktırdınmııı böylee çokk şaşırtann merakk ettimm

tolin tolinn senn en eskisinn gördüğümm sanaldaa değill ama hiçç dışardaa baktırdınmııı böylee çokk şaşırtann merakk ettimm
baktırdım benım bı arkadasım unide tam 1 senelık fal bakmıstı ve ne soyledıyse cıkmıstı hemde kahve falı ama artık bakmıyo rahatsız oluyorum dıye bıde ankarada bırgul vardı onun bana ılk falı cok delı tutmustu sora bı ara ortalıktan kayboldu gerı gelıncede eskı enerjısı kalmamıstı bunlar vardı artık yoklar

o arkadaşınn anneminn elinee düşsee

Kızlar serüvenden kitap falım geldi. Valla ben açıkcası bilemedim beğenmekle beğenmemek arasındayım. Şok olmadım. Umarım dedikleri çıkar bu da olumlu, ama tatmin etmedi.
canım bnde seruvende aradayım..ayrıntı detay bıldı şaşırttıgı cok noktada oldu ama sonucu çıkmayacak..ve gelecekle ılgılı suana kadar olması gerekenlerde cıkmadı..sonuc patladı ama detay bildi .yani geçmişle ilgili seyler bıldı.şuanla ılglı dedgı seylerde olmadı

ya gecmis hic oturmamis ya. Ani da bilemiyorum is sikintisindan bahsetmis. Vala cope gitti param gibi ama saglik olsun

Kızlar sarayli ne zaman girecek arzubaciya attım ama 50 tl fazla geldi bilmediğim biri için erken girecekse sarayli ya göndereyim iptal edip

Off baldan. Benimki de ikizler.. öleyim ben yaaa.. valla çok zor oluyorlar.. aman ikizler erkeklerinden kaçın kızlar.. çekilecek gibi değil
Ikizlere hep dengesiz davranacaksin,hep duygusuz olacaksin ve hep surundurup kopek cekeceksin,ancak o zaman asik oluyorlar..ha birde cok iyi arkadas olup kafaca uyusmak gerek..kiskansaniz bile belli etmeyeceksin,o zaman ulan bu niye tepkisiz diyip hirs yapar kudurur..ama ben sıkıldım artık bu kadar oyundan..aslan erkegi,koc,ikizler hepsi uzmanlik alanim oldu..ama hicbiriyle huzurlu olamadim..gecmiste yengec bir nisanlim vardi,oturup gecmise baktigimda sanirim beni en mutlu eden oymus,kendimi kralice gibi hissederdim onunla,iplerin kendi elinde oldugunu hissetmek gercekten keyifli,eger sende adami seviyorsan bagli ve cok fedakar erkek itici degil aksine keyifli oluyor..adamin kariyeri cok iyiyse ve cinsellikte superse zaten o adam benim gozumde gucludur,beni surundurmeye calisarak guclu olamaz gozumde

Erkeği büyütüp olgun biri yapmaya çalışmak yorucudur. Bunu anne olunca yapabilirsiniz ama sevgiliyken bunun için asla kendinizi harcamayın..

Katılıyorum. Adam olamamamış ergenlerle uğraşmak zor. Hakikaten neden yapıyoruz ki kendimize bunu, sanki dünyada adam kalmadı.

Selenam naber cnm haberler guzel sanirim ikizler sadece iyi arkadas olur tam aa beni istiyor dersiniz guclu duygulari var sanirsiniz ters doner ,aslan hep guc oyunu hep kucumser,en guzel erkek boga )

Katılıyorum. Adam olamamamış ergenlerle uğraşmak zor. Hakikaten neden yapıyoruz ki kendimize bunu, sanki dünyada adam kalmadı.
Bu yazi bugun okudugum en dogru yazi diyebilirim.erkekler o an icin anne gibi kendisini toplayan kadinlarla rahat etselerde tutku kayboldugunda evde rahat disarida capkin hale geliyorlar ve sadece minnet duyuyorlar size ama asla tutku degil

Selenam naber cnm haberler guzel sanirim ikizler sadece iyi arkadas olur tam aa beni istiyor dersiniz guclu duygulari var sanirsiniz ters doner ,aslan hep guc oyunu hep kucumser,en guzel erkek boga )
Sagol canimcim,bak boga erkegini hic bilmem..karsima cikmadi kismet..bir ara mıklnatıs gibi koçları çekiyordum,hatta hayatımda en onemli yer tutmus erkekler hep koç ve hatta atıyorum bir barda falan bile oturduğumda gelip tanışmaya çalışanlar koç çıkıyordu,yok artık oluyordum..ama koç kendini çok güçlü gösterip aslında içinde çok zayıf bir erkek bence,sadece ataklığı,fırlamalığı var başka bir olayı yok..boğa iyi olabilir ama ozelliklerini bilirim, annem boğa,ama erkeğini tanımadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…