Binnaz Abla

Insallah boga ciksin karsina yada terazi koc kesinlikle senin dedigin gibi

Aynı dediğin gibi canım. Bir anı bir anını tutmuyor . Beş dakika önce neşeliyse beş dakika sonrasında suratını asıyor sebepsiz yere.. tutarsızlıkları yıpratıyor beni .. napalım gönül verdik bir kere.. benim en başında ikizler burcuyum dediği anda kaçmam lazımdı

peki senin an için en memnun olduğun kimdi ?
An için en doğruyu söyleyen hüma bal olmuştu ama attığım falları kabul etmedi sonradan. Olumsuz konuştuğu için kötü puan vermiştim. Eskiden Selin imer de tutturuyordu bana ama sonra çok attığım için sağlıklı olmadı. Rezzan, mert reiki, serüven, selena hepsi patladı bende. Tellwe de daha bulamadım kendime göre. Arzubacı için de beklemedeyim inşallah çıkar dedikleri üç ay verdi

Hüma Bal'a profiline baktım fakat sadece Katina bakıyor, katinada aşk falı, genel bir fal değil dimi?

Terazi bilmem ama ikizlerden itinayla kaçın kızlar. Hepsi mi aldatır ya, bu nasıl bir burç?? Yanardöner , dengesiz, çift kişilikli, aman aman. Dayım, 2 kuzenim ikizler erkeği yengemin hayatı tükendi. Benim şefim de ikizler adamın sağı solu asla belli değil. Sabah kızar bağırır çağırır, öğlende yemeğe gidelim der yemekte güzel güzel davranır??? Güzel kadın görünce fino gibi peşine takılır, karısını kiminle bulsa aldatır. Benim de ömrümü yedi zaten.

Çocuğum olursa haziran mayısa dek getirmemek için elimden geleni yapıcam:)) Bu nasıl bir iş arkadaş, haziranda doğan erkeklerin hepsi mi kaypak olur?

Selenam naber cnm haberler guzel sanirim ikizler sadece iyi arkadas olur tam aa beni istiyor dersiniz guclu duygulari var sanirsiniz ters doner ,aslan hep guc oyunu hep kucumser,en guzel erkek boga )
kesinlikle boğa konusuna katılıyorum ben de adam gibi adam oluyorlar, dürüst, yalanı pek beceremeyen, bir kez sevdi mi gözü dışarda olmayan erkekler..
şu anki sevgilim terazi, aslında acayip dengeli, hatta dengesi beni bile geçti ama dün anlattığım olaylar gibi en olmadık yerde kibir yapabiliyor.

En iyisi boğa bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…