- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Insallah boga ciksin karsina yada terazi koc kesinlikle senin dedigin gibiSagol canimcim,bak boga erkegini hic bilmem..karsima cikmadi kismet..bir ara mıklnatıs gibi koçları çekiyordum,hatta hayatımda en onemli yer tutmus erkekler hep koç ve hatta atıyorum bir barda falan bile oturduğumda gelip tanışmaya çalışanlar koç çıkıyordu,yok artık oluyordum..ama koç kendini çok güçlü gösterip aslında içinde çok zayıf bir erkek bence,sadece ataklığı,fırlamalığı var başka bir olayı yok..boğa iyi olabilir ama ozelliklerini bilirim, annem boğa,ama erkeğini tanımadım
Katiliyorum sana resmen egodan ibaretlerterazi miiiii..... aman aman, ömrümün 10 yılını iki terazi yedi
Aynı dediğin gibi canım. Bir anı bir anını tutmuyor . Beş dakika önce neşeliyse beş dakika sonrasında suratını asıyor sebepsiz yere.. tutarsızlıkları yıpratıyor beni .. napalım gönül verdik bir kere.. benim en başında ikizler burcuyum dediği anda kaçmam lazımdıIkizlere hep dengesiz davranacaksin,hep duygusuz olacaksin ve hep surundurup kopek cekeceksin,ancak o zaman asik oluyorlar..ha birde cok iyi arkadas olup kafaca uyusmak gerek..kiskansaniz bile belli etmeyeceksin,o zaman ulan bu niye tepkisiz diyip hirs yapar kudurur..ama ben sıkıldım artık bu kadar oyundan..aslan erkegi,koc,ikizler hepsi uzmanlik alanim oldu..ama hicbiriyle huzurlu olamadim..gecmiste yengec bir nisanlim vardi,oturup gecmise baktigimda sanirim beni en mutlu eden oymus,kendimi kralice gibi hissederdim onunla,iplerin kendi elinde oldugunu hissetmek gercekten keyifli,eger sende adami seviyorsan bagli ve cok fedakar erkek itici degil aksine keyifli oluyor..adamin kariyeri cok iyiyse ve cinsellikte superse zaten o adam benim gozumde gucludur,beni surundurmeye calisarak guclu olamaz gozumde
Koç iyidir koç :) en azından sadık ve dürüst.. yalansız , dolansız..sahipleniciInsallah boga ciksin karsina yada terazi koc kesinlikle senin dedigin gibi
An için en doğruyu söyleyen hüma bal olmuştu ama attığım falları kabul etmedi sonradan. Olumsuz konuştuğu için kötü puan vermiştim. Eskiden Selin imer de tutturuyordu bana ama sonra çok attığım için sağlıklı olmadı. Rezzan, mert reiki, serüven, selena hepsi patladı bende. Tellwe de daha bulamadım kendime göre. Arzubacı için de beklemedeyim inşallah çıkar dedikleri üç ay verdipeki senin an için en memnun olduğun kimdi ?
Hüma Bal'a profiline baktım fakat sadece Katina bakıyor, katinada aşk falı, genel bir fal değil dimi?An için en doğruyu söyleyen hüma bal olmuştu ama attığım falları kabul etmedi sonradan. Olumsuz konuştuğu için kötü puan vermiştim. Eskiden Selin imer de tutturuyordu bana ama sonra çok attığım için sağlıklı olmadı. Rezzan, mert reiki, serüven, selena hepsi patladı bende. Tellwe de daha bulamadım kendime göre. Arzubacı için de beklemedeyim inşallah çıkar dedikleri üç ay verdi
Hüma Bal'a profiline baktım fakat sadece Katina bakıyor, katinada aşk falı, genel bir fal değil dimi?
iyi mi hüma bal anı falan bildi mi?Ben 10lu açılım seçtiydim bana genel konuştu :) Sorudada genel sordum zaten.
iyi mi hüma bal anı falan bildi mi?
peki gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıs mı kuzuVallahi bilmiş.
Binnazda Meral dye kahve bakan bir hatun var, onu da beğendim. İlayda Güler de anı en süper bilen olmuş.
peki gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıs mı kuzu
valla ne kadar atarsak ters köşe oluyoruz kuzu :) ben meryem e inanmıstım ama benim hatun da yanıldı :)Yeni baktırdım panpa :)) 1 hafta önce mi ne :) Lakin bahar ayları demiş, önümüzdeki 2 ay çıkarsa yazarım.
kesinlikle boğa konusuna katılıyorum ben deSelenam naber cnm haberler guzel sanirimikizler sadece iyi arkadas olur tam aa beni istiyor dersiniz guclu duygulari var sanirsiniz ters doner ,aslan hep guc oyunu hep kucumser,en guzel erkek boga )
kesinlikle boğa konusuna katılıyorum ben deadam gibi adam oluyorlar, dürüst, yalanı pek beceremeyen, bir kez sevdi mi gözü dışarda olmayan erkekler..
şu anki sevgilim terazi, aslında acayip dengeli, hatta dengesi beni bile geçti ama dün anlattığım olaylar gibi en olmadık yerde kibir yapabiliyor.
Ilayda bende patlamis hemde acayippeki gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıs mı kuzu
Ilayda bende patlamis hemde acayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?