- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Boga da koc kadar sahiplenici ama koctaki fevrilik onda yokEn iyisi boğa bence de.
Maalesef canim yillar once bakmis o zaman aa dogru demisim ama acayip patlamisolamazzzzzzzzzzzzzzzzz
önümüze bakmamız lazım... fallar da sana ne dediler kuzum benim güm oldu :)öfffff sinirlerim bozuldu ikiside facesini dondurmuş neden acaba
o kızla ilk baş büyük bir heycanla başlamış ama hayal kırıklığına uğramış son bir kaç gündür özgürlüğü kısıtlanmış duygusal anlamda o kız benim yanımdan geçemezmiş aklına geliyomuşum poizitif anlamda beni düşünüyomuş falan dedi 3 ayda zaman verdi. facebookumu normalde kapatmıştım görmeye tahammül edemiyordum senin bugün yazdıklarını okuyunca cesaret geldi onları karşında el ele görmüşsün bende facebookta görsem ne olur ki bir açıp bakayım merakım gider dedim ikiside dondurmuş facesini demek ki araları iyiönümüze bakmamız lazım... fallar da sana ne dediler kuzum benim güm oldu :)
bunu kim dedi sana peki ?o kızla ilk baş büyük bir heycanla başlamış ama hayal kırıklığına uğramış son bir kaç gündür özgürlüğü kısıtlanmış duygusal anlamda o kız benim yanımdan geçemezmiş aklına geliyomuşum poizitif anlamda beni düşünüyomuş falan dedi 3 ayda zaman verdi. facebookumu normalde kapatmıştım görmeye tahammül edemiyordum senin bugün yazdıklarını okuyunca cesaret geldi onları karşında el ele görmüşsün bende facebookta görsem ne olur ki bir açıp bakayım merakım gider dedim ikiside dondurmuş facesini demek ki araları iyi
Naira dedi canım bana şimdi anı çok iyi bilen bir falcı lazımbunu kim dedi sana peki ?
valla ben meryem e çok inanıyordum hala benim için özel yere sahip biri :) ama dünden sonra inancım kalmadı.. fallara da .. ama dediğim gibi herkese anı biliyor ben de de bildi mi belirsiz..Naira dedi canım bana şimdi anı çok iyi bilen bir falcı lazım
Çok özel değilse meryemin falını benimle paylaşırmısın canımvalla ben meryem e çok inanıyordum hala benim için özel yere sahip biri :) ama dünden sonra inancım kalmadı.. fallara da .. ama dediğim gibi herkese anı biliyor ben de de bildi mi belirsiz..
uc tane fal attım subattan beri atayım canımÇok özel değilse meryemin falını benimle paylaşırmısın canım
Kime baktırmıştın canım sen,o kızla ilk baş büyük bir heycanla başlamış ama hayal kırıklığına uğramış son bir kaç gündür özgürlüğü kısıtlanmış duygusal anlamda o kız benim yanımdan geçemezmiş aklına geliyomuşum poizitif anlamda beni düşünüyomuş falan dedi 3 ayda zaman verdi. facebookumu normalde kapatmıştım görmeye tahammül edemiyordum senin bugün yazdıklarını okuyunca cesaret geldi onları karşında el ele görmüşsün bende facebookta görsem ne olur ki bir açıp bakayım merakım gider dedim ikiside dondurmuş facesini demek ki araları iyi
nairaya canımKime baktırmıştın canım sen,
Bilmiş mi oldu şimdi anlamadım??nairaya canım
Onu bende bilmiyorum canım ama dedi ki son bir kaç gündür araları iyi değil falan ama facebooklarnı dondurmuşlarBilmiş mi oldu şimdi anlamadım??
Saraylının fal alımı açık mı şuan ?Saraylıya fal attım bugün iade etmiş bişey hissedememişSırf onun için yüklemiştim 25 krediyi napçam şimdi ya
Saat ikide açmıştı şu an kapalıSaraylının fal alımı açık mı şuan ?
Serüvenin kitap falı dene, ya da naaza baktır .. Ben çok beğenmiştim ikisinide.. Ayrıca Saraylının falı bende çıkmadıSaraylıya fal attım bugün iade etmiş bişey hissedememişSırf onun için yüklemiştim 25 krediyi napçam şimdi ya
Meryemin dedikleri valla çıkıyor ya.. Ben de şu zamana kadar dediği iki durumu yaşadım.. esas konuya daha var .kızlar meryemin bir dediği daha çıktı yolculukla alakalı bir dediği vardı kimle gideceğime kadar söylemişti.. ani bir şey oldu bildi o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?