Binnaz Abla

önümüze bakmamız lazım... fallar da sana ne dediler kuzum benim güm oldu :)
o kızla ilk baş büyük bir heycanla başlamış ama hayal kırıklığına uğramış son bir kaç gündür özgürlüğü kısıtlanmış duygusal anlamda o kız benim yanımdan geçemezmiş aklına geliyomuşum poizitif anlamda beni düşünüyomuş falan dedi 3 ayda zaman verdi. facebookumu normalde kapatmıştım görmeye tahammül edemiyordum senin bugün yazdıklarını okuyunca cesaret geldi onları karşında el ele görmüşsün bende facebookta görsem ne olur ki bir açıp bakayım merakım gider dedim ikiside dondurmuş facesini demek ki araları iyi

bunu kim dedi sana peki ?

Naira dedi canım bana şimdi anı çok iyi bilen bir falcı lazım
valla ben meryem e çok inanıyordum hala benim için özel yere sahip biri :) ama dünden sonra inancım kalmadı.. fallara da .. ama dediğim gibi herkese anı biliyor ben de de bildi mi belirsiz..

Kime baktırmıştın canım sen,

kızlar meryemin bir dediği daha çıktı yolculukla alakalı bir dediği vardı kimle gideceğime kadar söylemişti.. ani bir şey oldu bildi o yüzden..

Saraylıya fal attım bugün iade etmiş bişey hissedememiş Sırf onun için yüklemiştim 25 krediyi napçam şimdi ya

Saraylıya fal attım bugün iade etmiş bişey hissedememiş Sırf onun için yüklemiştim 25 krediyi napçam şimdi ya
Serüvenin kitap falı dene, ya da naaza baktır .. Ben çok beğenmiştim ikisinide.. Ayrıca Saraylının falı bende çıkmadı

kızlar meryemin bir dediği daha çıktı yolculukla alakalı bir dediği vardı kimle gideceğime kadar söylemişti.. ani bir şey oldu bildi o yüzden..
Meryemin dedikleri valla çıkıyor ya.. Ben de şu zamana kadar dediği iki durumu yaşadım.. esas konuya daha var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…