Binnaz Abla

Kızlar merhaba. Bu çocuk beni deli edecek. Konusmuyoruz 2 haftayı geçti zaten ama şuan inanılmaz şekilde ortalığa düşmüş vaziyette. Sınav dönemindeyiz. Whatsapta grup açıp tüm arkadaşlarımı alıp onlara ders notu atmalar mı dersiniz,ortak grup konuşmalarımızda sürekli bişeyler yazmak mı dersiniz daha neler neler. Ya böyle ismini görünce bile hırsımdan çatlayacak gibi oluyorum. Zaten okulda sürekli görüyorum. Tanımıyor gibi davranıyoruz. Ama istiyorum ki haber almayayım ondan bir iz göremeyeyim. Bu da inadına ortalıkta habire. Çok sinirliyim ya

Yani kızlar bende mi bir sorun var anlamıyorum. Meryem dediğiniz falalem meryem ise bana yazdığı falı aynen kopyalayıp yazıyorum :
İLİŞKİN DE İSE ERKEK ARKADAŞININ DA PLANLARI ÇIKIYOR VE SEN KENDİSİNDEN DE GÖRECEĞİN DESTEK OLACAK.SENDEN BİRAZ UZUN ŞEKİLDE KENDİSİ VE SEN BİRAZ MİNYON KALMIŞSIN YANINDA.ONUN SENİN İLE GELECEK PLANLARI VAR AMA BU SENE EVLİLİK YOK.ŞİMDİ O DA KENDİ GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRMEK AMAÇLI BAZI İŞLERİN PEŞİNDE.İYİ NOKTAYA GELMEYE ÇALIŞIYOR VE GELECEKTE KENDİSİ.VE BAZI ŞEYLERİ SİZİN GELECEKTE DAHA İYİ ŞEKİLDE OLMANIZ İÇİN YAPMAKTA.KENDİSİ DE MADDİ YÖNDE ÇOK KAZANACAK.BU ARADA BU YIL SONUNDA SİZİN EVLİLİK İLE İLGİLİ KONUŞMALAR OLACAK VE BÜYÜKLERİNİZİN BİR ARAYA GELMESİ VAR VE ARADA ÇIKAN YÜZÜKLER.YIL SONUNDA YAPILACAK SÖZ OLACAK VE 2016 YILIN DA İSE EVLİLİK OLACAK ERKEK ARKADAŞIN İLE.
BU ARA SENİN ÜZERİN DE HANEN İLE İLGİLİ İSE BİR YÜK ÇIKMAKTA.HANEYE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA BAZI KONULARDA SEN ZORLANIYORSUN.ÜZERİN DE OLAN YÜKÜ SEN AZALTACAKSIN VE HANE İÇİNDE OLAN PROBLEM İSE DÜZELMİŞ OLACAK.
FİNCANIN DA ÇIKAN İKİ AYRI DİLEK VAR SENİN VE BU İKİ AYRI DİLEĞİNİN DE OLMASI OLACAK.KAHVE FALIN DA ÇIKANLAR BUNLAR.İYİ AKŞAMLAR.

Demiş 25 Şubatta. ben martın 5 inde ayrıldım. Ailene katkı sağlıyorsun demiş ama öyle bir durum yok öğrenciyim. Nasıl tutuyor sizde ya vallahi kafayı yicem

Serüvenin kitap falı dene, ya da naaza baktır .. Ben çok beğenmiştim ikisinide.. Ayrıca Saraylının falı bende çıkmadı
Nazı çok bekledim herkesn enerjisi farklı kişilerle tutuyor yani saraylıya bi daha denemiyim o zmn Serüven evet olabilir gelecekte çıkan varmı acaba

Bende merak ettim

Nazı çok bekledim herkesn enerjisi farklı kişilerle tutuyor yani saraylıya bi daha denemiyim o zmn Serüven evet olabilir gelecekte çıkan varmı acaba
Saraylıya bir daha atma yine geri çevirir.. serüvenin falı burda bir arkadaşımıza çıkmıştı. Anlık durumda çok iyiydi ben de..

kızlarr selam
saraylıya yeni fal attım, heyecanla bekliyorum bakalım ne diycek...

burçlardan ikizler erkeğinden kaçın diyosunuz ama ben seviyorum, onları, çok tatlılar, birlikte gülüp eğleniyoruz, yakın erkek arkadaşlarım ikizler, valla onlardan da gözlemlediğim kadarıyla, sevdiklerinde deli gibi seviyolar, hiç gözleri dışarı bakmıyo, ama bunaltmaya gelemiyolar, doğru dengesizler, bizlerde hafif dengesiziz bence, onlara onun gibi davranınca güzel oluyor
ben aslanım, yükselenim terazi, ayım da koç belki ondan iyi anlaşıyorum
çünkü ben koç erkeğini de çok severim, aslan erkeğinide, akrep erkeğinide;
boğa hayatımda ilk defa aşık olduğum erkeğin burcuydu, gerçekten ömrümden ömür gitmişti, çok zordu, sadıklık bi yana yaşamk için canlı bi ruhu yoktu, benim ateşimi söndürüyodu, ama ikizlerle, kova, koç, aslan, yay, terazi, akrep bunlarla hayat daha güzel
hele akreplerle evrensel bi çekim var bence aslanlarla arasında :)

Sevdiklerinde deli gibi sevmiyorlar canım sevdiklerini sanıyorlar sonu hep aynı oluyor ikizler erkeği popüler ve yakışıklı biriyse eğer kesinlikle aldatır

İkizler arkadaş olarak iyi zaten.. sevgili ,eş olarak zorluyor insanı.. Çok Relax bir insan olman lazım

Meryemin tk bir falı çıktı diğerleri sanki hep yorum gibi yaa şimdi okudum da.. üstesinden geliceksin bla bla.. net-kesin bişey yok

Venüs online olacakmış kahve dolmasa kahve atsam diyorum bi yandan, bi yandan da fal orucum aklıma geliyoorr.. offffff
kacta onlıne olucakmıs onumu yakalsam acaba ?meryem venus fatıma arasında kararsızım fatima ortalıkta yok meryem kafamı kurcalıyo venusunde kahvesını begenen cok ama ben kahve denememıstım

Sevdiklerinde deli gibi sevmiyorlar canım sevdiklerini sanıyorlar sonu hep aynı oluyor ikizler erkeği popüler ve yakışıklı biriyse eğer kesinlikle aldatır

canım benim gözlemlerim o yönde, her ikizler aldatır die bişey yok, çok emin değilim de yıldız haritasında 7. evindeki burç ne seninkinin? ilşkide nasıl olduğunu o ev gösteriyor çünkü, aldatmayanı da gördüm :)

İkizler arkadaş olarak iyi zaten.. sevgili ,eş olarak zorluyor insanı.. Çok Relax bir insan olman lazım

severse oluyolar yaw, ellerinden geleni yapıyolar, bende özgürlüğüme düşkümü, bunaltılmaya gelemiyorum ondan iyi anlaşıyorum heralde :)

kacta onlıne olucakmıs onumu yakalsam acaba ?meryem venus fatıma arasında kararsızım fatima ortalıkta yok meryem kafamı kurcalıyo venusunde kahvesını begenen cok ama ben kahve denememıstım
Hepsine baktırmış biri olarak benc3 Fatıma hepsinden daha iyi. Beni bu kadar şaşırtan , bu kadar net konuşan falcı olmamıştı

Ben kıskanıyordum kıskandığımı belli etmiyodum öyle sıkmazdım sürekli mesaj atmazdım hatta kafam eserse mesajlarına cevap verirdim her dediğine tamam demezdm normal bir ilişkimiz vardı yani çok üstüne düşmüyordum. Son zamanlarda bir soğukluk vardı aramızda sebebini soruyodum doğru düzgün cevap vermiyordu eskisi kadar ilgili değildi benimle sonradan öğrendim aldattığını. 7. evindeki burcu nasıl öğrenicem blmiyorum onu?

kuzum o sana geçen sene çok olumsuz konuşmuş ya, bence sen gönderme ona ya

Kız olmuyor işte benim ki.. Ben çok yoruldum dengesizliklerinden..birgün diyorumki cidden beni çok seviyor eminim.. ama ertesi gün öyle bişey yapıyor ki yok diyorum sevse bunu yapmaz.. araftayımm yanii.. iki yıllık ilişkimvarhala napacağını kestiremiyorum

Hepsine baktırmış biri olarak benc3 Fatıma hepsinden daha iyi. Beni bu kadar şaşırtan , bu kadar net konuşan falcı olmamıştı
yavru sen venusu denedınmı sende nasıldı senınle yarı yarıya enerjımız tutuyo ya fatıma alımı acsa cok pıs dalacam ona ama acmadı cok pıs fal atasım var

kuzum o sana geçen sene çok olumsuz konuşmuş ya, bence sen gönderme ona ya
ama olumsuz cıkmıstı moralım bozulur dıyemı atmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…