Binnaz Abla

sıradan sözler zaten haklısın aman aman bi fal değil ama beni asıl şaşırtan bu resmen tellwede baktırdığım falcılardan birinin konuşma tarzı ya direkt

ama kim olduğunu çıkaramadım. zaten falları da siliyorum ama bu kimse ben buna fal baktırmışım kesin yani şoktayım şu an aynı enteresan cümleler

Venüs bende saçmaladı.. mesela ben evlilik teklifi bekliyorum.. bana dedi ki sen evlenmeyi düşünmüyorsun etse kabul etmezsin dedi .. taM tersi yani .. hiiç beğenmedim

aaaa. Falalem meryemin direkt kopyaladım attım. Acaba farklı isimle tellwede de mi bakıyor. Çok üçkağıtçı var etrafta yaa.. Paralarımızı heba ediyoruz resmen

@tolinim sen Venüse atma, şimdi olumsuz konuşur filan canın sıkılmasın.. fatimayı bekle derim ama Cherry panpaya da çıkmamış.. bilemedim yaa.. hepsi boş aslında

@tolinim sen Venüse atma, şimdi olumsuz konuşur filan canın sıkılmasın.. fatimayı bekle derim ama Cherry panpaya da çıkmamış.. bilemedim yaa.. hepsi boş aslında
urmina olumsuz olsun ama cıksın ya gereksız beklentıye sokmasın benı
cherrye fatımamı cıkmamıs?
fatımaya atıcam ben ama hatunun gırmeye nıyetı yok ....

urmina olumsuz olsun ama cıksın ya gereksız beklentıye sokmasın benı
cherrye fatımamı cıkmamıs?
fatımaya atıcam ben ama hatunun gırmeye nıyetı yok ....
bilmiyorum tatlım, ben de niyetlendim çünkü gerçekten pembe saçmalıklar duymaktan bıktım bi de son gelişmeleri yazayım istiyorum ama bilemedim yaa.. faceinden msj attım tekrar girer misiniz ilerleyen günlerde diye.. cvp bekliyorum..

saraylının alımı acık degıl ne zaman acacagı da bellı degıl o yuzden kredını bosa telweye harcama baskasına atacaksan onu bılmem ama....
Meryem 2 gün sonra girer dediler selenanında zaten 20 falı varmış bekleyen 2 3 saat bile sabredemem ben morelim çok bozuk pembeci olmayan anı iyi bilen bir kaç falcı önerirmisin en fazla 20 tllik

piy
Meryem 2 gün sonra girer dediler selenanında zaten 20 falı varmış bekleyen 2 3 saat bile sabredemem ben morelim çok bozuk pembeci olmayan anı iyi bilen bir kaç falcı önerirmisin en fazla 20 tllik
piyasanın çoğu pembeci bence.. dobra dobra olumsuzu söyleyenler düşük oylar veya çmkirmeler nedeniyle ya pembeci oldular ya da gittiler

benım askla alakalı fallarımın cogu pembe hepsıde yaz basını verdıler hıcbırını dınlemıyorum bıle cıkmıycak ve umrumda degıl
iş cıksın iş iş iş baska bısey ıstemıyorum ........

pisipisi ben bırını onermıyım sen kendın secımı yap canım cunku kımı soylesem bos yanı

Canim neyin var ozelden yaz bana istersen

ha ama tavsıyem şu olur yukardakı ankete bak eskılerden bırıne at cunku yenılerın daha cıkıp cıkmayacagını bılmıyoruz eskılerden cıkmayanlarda olsada cıkanların referansı var en azından mesela rainaya atmışşın ama raina yeni falcı daha cıkan kımse duymadım ben...

Ankete göre atıcam mecbur. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…