- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Yani kızlar bende mi bir sorun var anlamıyorum. Meryem dediğiniz falalem meryem ise bana yazdığı falı aynen kopyalayıp yazıyorum :
İLİŞKİN DE İSE ERKEK ARKADAŞININ DA PLANLARI ÇIKIYOR VE SEN KENDİSİNDEN DE GÖRECEĞİN DESTEK OLACAK.SENDEN BİRAZ UZUN ŞEKİLDE KENDİSİ VE SEN BİRAZ MİNYON KALMIŞSIN YANINDA.ONUN SENİN İLE GELECEK PLANLARI VAR AMA BU SENE EVLİLİK YOK.ŞİMDİ O DA KENDİ GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRMEK AMAÇLI BAZI İŞLERİN PEŞİNDE.İYİ NOKTAYA GELMEYE ÇALIŞIYOR VE GELECEKTE KENDİSİ.VE BAZI ŞEYLERİ SİZİN GELECEKTE DAHA İYİ ŞEKİLDE OLMANIZ İÇİN YAPMAKTA.KENDİSİ DE MADDİ YÖNDE ÇOK KAZANACAK.BU ARADA BU YIL SONUNDA SİZİN EVLİLİK İLE İLGİLİ KONUŞMALAR OLACAK VE BÜYÜKLERİNİZİN BİR ARAYA GELMESİ VAR VE ARADA ÇIKAN YÜZÜKLER.YIL SONUNDA YAPILACAK SÖZ OLACAK VE 2016 YILIN DA İSE EVLİLİK OLACAK ERKEK ARKADAŞIN İLE.
BU ARA SENİN ÜZERİN DE HANEN İLE İLGİLİ İSE BİR YÜK ÇIKMAKTA.HANEYE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA BAZI KONULARDA SEN ZORLANIYORSUN.ÜZERİN DE OLAN YÜKÜ SEN AZALTACAKSIN VE HANE İÇİNDE OLAN PROBLEM İSE DÜZELMİŞ OLACAK.
FİNCANIN DA ÇIKAN İKİ AYRI DİLEK VAR SENİN VE BU İKİ AYRI DİLEĞİNİN DE OLMASI OLACAK.KAHVE FALIN DA ÇIKANLAR BUNLAR.İYİ AKŞAMLAR.
Demiş 25 Şubatta. ben martın 5 inde ayrıldım. Ailene katkı sağlıyorsun demiş ama öyle bir durum yok öğrenciyim. Nasıl tutuyor sizde ya vallahi kafayı yicem
Venüs bende saçmaladı.. mesela ben evlilik teklifi bekliyorum.. bana dedi ki sen evlenmeyi düşünmüyorsun etse kabul etmezsin dedi .. taM tersi yani .. hiiç beğenmedimyavru sen venusu denedınmı sende nasıldı senınle yarı yarıya enerjımız tutuyo ya fatıma alımı acsa cok pıs dalacam ona ama acmadı cok pıs fal atasım var
ama olumsuz cıkmıstı moralım bozulur dıyemı atmıyım
sıradan sözler zaten haklısın aman aman bi fal değil ama beni asıl şaşırtan bu resmen tellwede baktırdığım falcılardan birinin konuşma tarzı ya direkt
ama kim olduğunu çıkaramadım. zaten falları da siliyorum ama bu kimse ben buna fal baktırmışım kesin yani şoktayım şu an aynı enteresan cümleler
pembeci değilKızlar acil cevap verin lütfen serüven pembeci mi anda nasıl ?
urmina olumsuz olsun ama cıksın ya gereksız beklentıye sokmasın benı@tolinim sen Venüse atma, şimdi olumsuz konuşur filan canın sıkılmasın.. fatimayı bekle derim ama Cherry panpaya da çıkmamış.. bilemedim yaa.. hepsi boş aslında
saraylının alımı acık degıl ne zaman acacagı da bellı degıl o yuzden kredını bosa telweye harcama baskasına atacaksan onu bılmem ama....Saraylı katina falını kaç krediye bakıyor
bilmiyorum tatlım, ben de niyetlendim çünkü gerçekten pembe saçmalıklar duymaktan bıktım bi de son gelişmeleri yazayım istiyorum ama bilemedim yaa.. faceinden msj attım tekrar girer misiniz ilerleyen günlerde diye.. cvp bekliyorum..urmina olumsuz olsun ama cıksın ya gereksız beklentıye sokmasın benı
cherrye fatımamı cıkmamıs?
fatımaya atıcam ben ama hatunun gırmeye nıyetı yok ....
Meryem 2 gün sonra girer dediler selenanında zaten 20 falı varmış bekleyen 2 3 saat bile sabredemem ben morelim çok bozuk pembeci olmayan anı iyi bilen bir kaç falcı önerirmisin en fazla 20 tlliksaraylının alımı acık degıl ne zaman acacagı da bellı degıl o yuzden kredını bosa telweye harcama baskasına atacaksan onu bılmem ama....
piyasanın çoğu pembeci bence.. dobra dobra olumsuzu söyleyenler düşük oylar veya çmkirmeler nedeniyle ya pembeci oldular ya da gittilerMeryem 2 gün sonra girer dediler selenanında zaten 20 falı varmış bekleyen 2 3 saat bile sabredemem ben morelim çok bozuk pembeci olmayan anı iyi bilen bir kaç falcı önerirmisin en fazla 20 tllik
benım askla alakalı fallarımın cogu pembe hepsıde yaz basını verdıler hıcbırını dınlemıyorum bıle cıkmıycak ve umrumda degılbilmiyorum tatlım, ben de niyetlendim çünkü gerçekten pembe saçmalıklar duymaktan bıktım bi de son gelişmeleri yazayım istiyorum ama bilemedim yaa.. faceinden msj attım tekrar girer misiniz ilerleyen günlerde diye.. cvp bekliyorum..
ben çemkirmezdim ya öfpiy
piyasanın çoğu pembeci bence.. dobra dobra olumsuzu söyleyenler düşük oylar veya çmkirmeler nedeniyle ya pembeci oldular ya da gittiler
pisipisi ben bırını onermıyım sen kendın secımı yap canım cunku kımı soylesem bos yanıMeryem 2 gün sonra girer dediler selenanında zaten 20 falı varmış bekleyen 2 3 saat bile sabredemem ben morelim çok bozuk pembeci olmayan anı iyi bilen bir kaç falcı önerirmisin en fazla 20 tllik
Canim neyin var ozelden yaz bana istersenKız olmuyor işte benim ki.. Ben çok yoruldum dengesizliklerinden..birgün diyorumki cidden beni çok seviyor eminim.. ama ertesi gün öyle bişey yapıyor ki yok diyorum sevse bunu yapmaz.. araftayımm yanii.. iki yıllık ilişkimvarhala napacağını kestiremiyorum
şuan deli gibi falcı arıyorum Allah günah yazmasın morelim çok bozuk selin imer nasılpisipisi ben bırını onermıyım sen kendın secımı yap canım cunku kımı soylesem bos yanı
ha ama tavsıyem şu olur yukardakı ankete bak eskılerden bırıne at cunku yenılerın daha cıkıp cıkmayacagını bılmıyoruz eskılerden cıkmayanlarda olsada cıkanların referansı var en azından mesela rainaya atmışşın ama raina yeni falcı daha cıkan kımse duymadım ben...Meryem 2 gün sonra girer dediler selenanında zaten 20 falı varmış bekleyen 2 3 saat bile sabredemem ben morelim çok bozuk pembeci olmayan anı iyi bilen bir kaç falcı önerirmisin en fazla 20 tllik
Ankete göre atıcam mecbur. Teşekkür ederimha ama tavsıyem şu olur yukardakı ankete bak eskılerden bırıne at cunku yenılerın daha cıkıp cıkmayacagını bılmıyoruz eskılerden cıkmayanlarda olsada cıkanların referansı var en azından mesela rainaya atmışşın ama raina yeni falcı daha cıkan kımse duymadım ben...
pembeci kraliçesişuan deli gibi falcı arıyorum Allah günah yazmasın morelim çok bozuk selin imer nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?