Binnaz Abla

yeni üyeler fal maceralarını yazıp, ortadan kayboluyorlar. enteresan :44:

evet yeni üyeyim canım ama bu siteyide uyelık dısı takip ediyordum ben sadece baktırmak isteyen arkadaslara yardımcı olmak için bu konudada deneimli biri olarak paylaşım yaptım :))))) başka bi amacım yok yaniii umarım anladın:))))

rihannas siz cikiyormuydunuz bu kisiyle yoksa daha yeni tanismamiydi canim..ayrica bir cosmoyu dene derim benim enerjimmi tuttu nedir onunla kactir baktiriyorum hep nokta atislari var sanal fincanda bile bilmisti

fal olayı gerçekten enerji işi.....ama çok şükür o kadar denyimden sonra enerjimin uyustugu 2 kişi buldum

rihannas siz cikiyormuydunuz bu kisiyle yoksa daha yeni tanismamiydi canim..ayrica bir cosmoyu dene derim benim enerjimmi tuttu nedir onunla kactir baktiriyorum hep nokta atislari var sanal fincanda bile bilmisti

bir senedir tanışıyoruz biz cnm.aynı yerde çalışıyoruz zaten.aramızda da bişeyler oldu geçen sene.ama o kadar karıştıki olaylar bildiğin gibi değil.cosmoyoda ben baktırdım sizi hiç kadın gözüyle bir sevgili gözüyle düşünmemiş diyor ilk cümlesinde.ee o kadar da değil yani nasıl düşünmemiş,bu yuzden cosmoyu beğenmedim ben anı bile bilemedi.

ozelden yaz istersen canim daha rahat olur.

tellwede falcialim diye biri var yorumlarini okudum da cok memnun herkes..ama fiyatlari binnazdakiler gibi...off korkuyorum da baktirmaya bu kadar biliomus olumsuz dicek diye

Hahaha cok tatlısın.. Senin olay noldu Eylül mü Ekim mi demislerdi görüşme icin rezzan nesibe falan?Ben de herkesin durumuna hakim oldum heaa saka maka. Gelişmelerden haberdar edin beni:))

evet ekim gibi dediler hepsi aama saraylıhanım 1.5 yıl dedii çok da uzun yahuuuu :) insan kendini şartlıyo dimi kızlar yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…