- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
yeni üyeler fal maceralarını yazıp, ortadan kayboluyorlar. enteresan :44:
yeni üyeler fal maceralarını yazıp, ortadan kayboluyorlar. enteresan :44:
kız bende de hiç bir gelişme yok adım at deyip duruyor falcılar.o kadar karıştı ki benim durum daha nereye adım atayım.aha da haftasonu geldi belki dedim buluşalım der yok bastı gitti gene nereye gittyse bi de diyolarki sıkıntıları varmış ulan adam fellik fellik gezior be.ne sıkıntııs varmış benim daha çok sıkıntım var.
selinax cosmoyu denedinmi sen ya yine baktirdim acayip analiz yapmis bana!!baya gizli noktalari bildi bu kiz
kahvefalı baktırırken durum söylüyormusunuz ,yoksa hiç bir bilgi vermedenmi baktırmak gerekiyor
rihannas siz cikiyormuydunuz bu kisiyle yoksa daha yeni tanismamiydi canim..ayrica bir cosmoyu dene derim benim enerjimmi tuttu nedir onunla kactir baktiriyorum hep nokta atislari var sanal fincanda bile bilmisti
bir senedir tanışıyoruz biz cnm.aynı yerde çalışıyoruz zaten.aramızda da bişeyler oldu geçen sene.ama o kadar karıştıki olaylar bildiğin gibi değil.cosmoyoda ben baktırdım sizi hiç kadın gözüyle bir sevgili gözüyle düşünmemiş diyor ilk cümlesinde.ee o kadar da değil yani nasıl düşünmemiş,bu yuzden cosmoyu beğenmedim ben anı bile bilemedi.
tellwedeki medyum emel su ve ateş falı bakıyormuş değişik ama bayağı bir pahalı
ozelden yaz istersen canim daha rahat olur.
msj attım uyumadıysan tabi
canimm gizem sitareyi bir ara begenmistim ama maalesef hicbisimi cikmaz!!kesiranin ilk fali kadar cikan falim olmadi ama sonra sapitti fallari
selinax cosmoyu denedinmi sen ya yine baktirdim acayip analiz yapmis bana!!baya gizli noktalari bildi bu kiz
tellwedeki medyum emel su ve ateş falı bakıyormuş değişik ama bayağı bir pahalı
Hahaha cok tatlısın.. Senin olay noldu Eylül mü Ekim mi demislerdi görüşme icin rezzan nesibe falan?Ben de herkesin durumuna hakim oldum heaa saka maka. Gelişmelerden haberdar edin beni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?