Binnaz Abla

adamin dogum bilgileri ve dogum saati lazim sonrada astroloji haritasi diye googlede arat orda cikan formu doldurcaksin basit islemler harita cikarmak 1 dakikani almaz esas onu yorumlamak zor

adamin dogum bilgileri ve dogum saati lazim sonrada astroloji haritasi diye googlede arat orda cikan formu doldurcaksin basit islemler harita cikarmak 1 dakikani almaz esas onu yorumlamak zor
Az önce baktm anlamadım. Bu arada senin anı beğendiğin falcı var mı?

banada hic tutmadi canim yanliz degilsin

aaaa. Falalem meryemin direkt kopyaladım attım. Acaba farklı isimle tellwede de mi bakıyor. Çok üçkağıtçı var etrafta yaa.. Paralarımızı heba ediyoruz resmen

evet canım içerik farklı ama cümle kurma tarzında bi tuhaf tanıdıklık var. mesela şu olması olacak kısmı var ya aynı şeyi kullanan biri var kesinlikle ama kim hatırlamıyorum. ben de meryeme atsam mı diyordum ama bu kimse ben buna kesinlikle zaten baktırmışım

zaten üçkağıtçılar da; belki fal bakma işinden de anlıyolardır, çok kazanmak için yapıyorlardır sadece. yani umarım öyledir

Az önce baktm anlamadım. Bu arada senin anı beğendiğin falcı var mı?
hmm ani bilen .. ya yanlis yönlendirmek istemem seni nesimeyi begendim ama kisa bakiyor kahve atmistim sadece ve bi erkegi sordum onun hakkindaki tespitleri cikti baska cikan bisiy olmadi
düzgün fal bakan isimler az zaten sarayli,selena bide ilkayi begenirim genelde ilkayda cok dobradir.

kime karar verdin tolincan

Arkadaşlar ben arzubaciya attım ama hiç bilmiyorum nasıl 50 kredide çok geldi başkasına mi atsam sizce?

ahh ahh ben akrep,sevdicek aslan bakalım tutarsa inşallah mutlu olacağız

Bunlar kac yasinda ? Gozune sokmaya calisiyorlar resmen o cocuktanda bir cacik olmaz kuzum kusura bakma kendinide uzmee vallahi kizn yaptigi hareketler hele 15 yasinda falan heralde nedir o oyle !!

Cheryy kuzum sen enerji falimi atmistin ona ben katinasini begenmistim ama enerji falinda soru kismi falan yok o yuzden bilemedim vallahi

Ben enerji attım sonra bana kutucuk açmıştı :)) Hepsine aynı bakıyor aslında, isimlerinizi yazın bana isim enerjisiyle bakıyorum demişti. Kartlara baktığını sanmıyorum, kart atsan da olur bence.

Ben enerji attım sonra bana kutucuk açmıştı :)) Hepsine aynı bakıyor aslında, isimlerinizi yazın bana isim enerjisiyle bakıyorum demişti. Kartlara baktığını sanmıyorum, kart atsan da olur bence.

ben katına atmıstım bayada memnun kaldım ama bakalımm enerjıyıde deneyebılırım fatımada gozlerım ama kadın yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…