- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Ben kıskanıyordum kıskandığımı belli etmiyodum öyle sıkmazdım sürekli mesaj atmazdım hatta kafam eserse mesajlarına cevap verirdim her dediğine tamam demezdm normal bir ilişkimiz vardı yani çok üstüne düşmüyordum. Son zamanlarda bir soğukluk vardı aramızda sebebini soruyodum doğru düzgün cevap vermiyordu eskisi kadar ilgili değildi benimle sonradan öğrendim aldattığını. 7. evindeki burcu nasıl öğrenicem blmiyorum onu?
Az önce baktm anlamadım. Bu arada senin anı beğendiğin falcı var mı?adamin dogum bilgileri ve dogum saati lazim sonrada astroloji haritasi diye googlede arat orda cikan formu doldurcaksin basit islemler harita cikarmak 1 dakikani almaz esas onu yorumlamak zor
Yani kızlar bende mi bir sorun var anlamıyorum. Meryem dediğiniz falalem meryem ise bana yazdığı falı aynen kopyalayıp yazıyorum :
İLİŞKİN DE İSE ERKEK ARKADAŞININ DA PLANLARI ÇIKIYOR VE SEN KENDİSİNDEN DE GÖRECEĞİN DESTEK OLACAK.SENDEN BİRAZ UZUN ŞEKİLDE KENDİSİ VE SEN BİRAZ MİNYON KALMIŞSIN YANINDA.ONUN SENİN İLE GELECEK PLANLARI VAR AMA BU SENE EVLİLİK YOK.ŞİMDİ O DA KENDİ GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRMEK AMAÇLI BAZI İŞLERİN PEŞİNDE.İYİ NOKTAYA GELMEYE ÇALIŞIYOR VE GELECEKTE KENDİSİ.VE BAZI ŞEYLERİ SİZİN GELECEKTE DAHA İYİ ŞEKİLDE OLMANIZ İÇİN YAPMAKTA.KENDİSİ DE MADDİ YÖNDE ÇOK KAZANACAK.BU ARADA BU YIL SONUNDA SİZİN EVLİLİK İLE İLGİLİ KONUŞMALAR OLACAK VE BÜYÜKLERİNİZİN BİR ARAYA GELMESİ VAR VE ARADA ÇIKAN YÜZÜKLER.YIL SONUNDA YAPILACAK SÖZ OLACAK VE 2016 YILIN DA İSE EVLİLİK OLACAK ERKEK ARKADAŞIN İLE.
BU ARA SENİN ÜZERİN DE HANEN İLE İLGİLİ İSE BİR YÜK ÇIKMAKTA.HANEYE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA BAZI KONULARDA SEN ZORLANIYORSUN.ÜZERİN DE OLAN YÜKÜ SEN AZALTACAKSIN VE HANE İÇİNDE OLAN PROBLEM İSE DÜZELMİŞ OLACAK.
FİNCANIN DA ÇIKAN İKİ AYRI DİLEK VAR SENİN VE BU İKİ AYRI DİLEĞİNİN DE OLMASI OLACAK.KAHVE FALIN DA ÇIKANLAR BUNLAR.İYİ AKŞAMLAR.
Demiş 25 Şubatta. ben martın 5 inde ayrıldım. Ailene katkı sağlıyorsun demiş ama öyle bir durum yok öğrenciyim. Nasıl tutuyor sizde ya vallahi kafayı yicem
aaaa. Falalem meryemin direkt kopyaladım attım. Acaba farklı isimle tellwede de mi bakıyor. Çok üçkağıtçı var etrafta yaa.. Paralarımızı heba ediyoruz resmen
hmm ani bilen .. ya yanlis yönlendirmek istemem seni nesimeyi begendim ama kisa bakiyor kahve atmistim sadece ve bi erkegi sordum onun hakkindaki tespitleri cikti baska cikan bisiy olmadiAz önce baktm anlamadım. Bu arada senin anı beğendiğin falcı var mı?
kime karar verdin tolincanha ama tavsıyem şu olur yukardakı ankete bak eskılerden bırıne at cunku yenılerın daha cıkıp cıkmayacagını bılmıyoruz eskılerden cıkmayanlarda olsada cıkanların referansı var en azından mesela rainaya atmışşın ama raina yeni falcı daha cıkan kımse duymadım ben...
fatımayı bı kac gun daha beklıycem cunku baskasına atarsam ancak onumuzdekı ay atabılırım fatımaya sen naptın atıcakmısın venuse?kime karar verdin tolincan
Luna nerde bakıyor anda iyi miMerak etti[iniz biri varsa Luna derim.
Fatimanin bana is cikmis, ask cikmamis.
Meryemin ilk 2 fali supermis, sonras kotu. Ilk baktigi fal iyi, daha da atmam herhade.
naaz çıktı mıInşallah memnun kalırsın canım.. Naaz nerelere gitti ya .. oda benim tellwe de favori falcılar ımdan .. beni çok şaşırtmıştı
Luna nerde bakıyor anda iyi mi
ahh ahh ben akrep,sevdicek aslankızlarr selam
saraylıya yeni fal attım, heyecanla bekliyorum bakalım ne diycek...
burçlardan ikizler erkeğinden kaçın diyosunuz ama ben seviyorum, onları, çok tatlılar, birlikte gülüp eğleniyoruz, yakın erkek arkadaşlarım ikizler, valla onlardan da gözlemlediğim kadarıyla, sevdiklerinde deli gibi seviyolar, hiç gözleri dışarı bakmıyo, ama bunaltmaya gelemiyolar, doğru dengesizler, bizlerde hafif dengesiziz bence, onlara onun gibi davranınca güzel oluyor
ben aslanım, yükselenim terazi, ayım da koç belki ondan iyi anlaşıyorum
çünkü ben koç erkeğini de çok severim, aslan erkeğinide, akrep erkeğinide;
boğa hayatımda ilk defa aşık olduğum erkeğin burcuydu, gerçekten ömrümden ömür gitmişti, çok zordu, sadıklık bi yana yaşamk için canlı bi ruhu yoktu, benim ateşimi söndürüyodu, ama ikizlerle, kova, koç, aslan, yay, terazi, akrep bunlarla hayat daha güzel
hele akreplerle evrensel bi çekim var bence aslanlarla arasında :)
Cheryy kuzum sen enerji falimi atmistin ona ben katinasini begenmistim ama enerji falinda soru kismi falan yok o yuzden bilemedim vallahitellwede bakiyor, ani en iyi bile bence Lunadir.
Bunlar kac yasinda ? Gozune sokmaya calisiyorlar resmen o cocuktanda bir cacik olmaz kuzum kusura bakma kendinide uzmee vallahi kizn yaptigi hareketler hele 15 yasinda falan heralde nedir o oyle !!benim fallar güm... bugun gittim bir yere bunlar ikisi geldiler eskisinden daha samimilerdi..şaşırdım baya.. kız beni gördü bizim x in koluna girdi cak kafaya bir tane tıfıl zaten. sonra sürekli bana bakıyor ediyor.tam cıkacakken bu kız dedi arkadaşlarına dövecektim.. yani meryem bana ayrılma aşamalarında aniden ayrılacaklar az kaldı dedi. ama ben o aşamanın a sını bile göremedim.. bugun daha samimi gördüm. bizimki yanına oturuyordu falan önceden böyle değildi kızı bırakırdı.. kızda karsımda oturdu bana baktı hep... tuhafım ama canım acımıyor.
Cheryy kuzum sen enerji falimi atmistin ona ben katinasini begenmistim ama enerji falinda soru kismi falan yok o yuzden bilemedim vallahi
Ben enerji attım sonra bana kutucuk açmıştı :)) Hepsine aynı bakıyor aslında, isimlerinizi yazın bana isim enerjisiyle bakıyorum demişti. Kartlara baktığını sanmıyorum, kart atsan da olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?