Binnaz Abla

Bana niye kimse cevap vermiyor

canım arzubacıyı sormustun galıba ? ben onu hıc denemedım o yuzden yorum yapamıycam fatıma 50tl oda begenılıyor arkadaşlar arasında baska saraylı var telweden sonra luna,selena vs vs aratma kısmından aratıp bakabılırsın yukarda ankette var..herkese cıkan ozel bır falcı yok acıkcası hepımızın begendıgı farklı kısıler
daha ucuz falcılardan deneyebılırsın ılk attıgın falsa ozellıkle

Teşekkürler keşke ılk fal olsa aranızda em çok fal atan kişi bile olabilirim nerdeyse bır araba param gitmiştir 3 yilda gönderiyorum birakicam diyorum vo dam azabı çekiyorum ama yine de bu alışkanlıktan vazgecemiyorum fatima bana çıkmamış 2 yıl öncekilere baktım baktirmadigim kimse kalmadı sanirimbır arzubaci var ona da 50 tl ye kiyamiyorum geri çeksem mi acaba dıye sarayliyi kaçırdım...

Çıkanlar yada anda iyi olanları bizimle paylaşırmısın rica etsem

fatımayı bı kac gun daha beklıycem cunku baskasına atarsam ancak onumuzdekı ay atabılırım fatımaya sen naptın atıcakmısın venuse?
ben de atmadım Venüse ama az önce bugün gönderenler kahveleri de varsa özel msjla atabilirler, ikisine de bakıcam yazdı.. pişman oldum o zaman

Bır tane çıkan yok ne acı değil mi nisan 2012 den beri yok geldi gelecek mart sonu yaz başına kadar dıye dıye 3 yıl geçti o arada sevdiğim kişiyi hiç görmedim benim de hayatım gözümün önünde geçti gitti o kadar fal baktirdim ki cogunu silmişim ufak tefek şeyler çıkmış önemsiz asıl konuyla ilgili bişey yok rezzan abla nesibe sarayli ani ıyi bilenler ve sonucu olumsuz olacak hayatına başkası girecek diyenler o da birkaç aya belli olur sanirim bazen falcilar ani öyle söylüyor ki bır yerden öğrendiklerini düşünüyorum bır de venus bildi olumsuz olacağını söyledi onun dediği gibi de ilerledi yeni beyaz atlı prens çıksın çıkanları sizle paylaşacağım hergün burayı takip ediyordum ama nerdeyse bır iki kez harici hiç yazmadım ama fal işi uyuşturucu alkol gibi bence çok kötü bır bağımlılık en kısa zamanda umarım hepimiz mutlu olur ve bu bataktan kurtuluruz....

çoğu zaman olumsuz yorumları görmezden geliyoruz.. selena ve venüs bana neden olmayacağını tane tane açıklayan falcılardı.. sadece olmaz değil de neden olmaz'ları söyledikleri vakit bir durup düşünüyorsun.. ama yok geldi, yok gelecek, yok kafası karışık filan.. hep aynı terane

aslında beklentisiz bakılsa, hani eğlence amacıyla baktırsak dert edilcek şey değil ama beklenti içine girince kötü oluyor. sen de faldan vazgeçemesen de en azından daha az ciddiye alarak baktır canım, o arada hayatını da yaşa. zaten çok uzun zaman olmuş, bi şey bilmediklerini sen de çözmüşsün. mesele daha çok beklentiyi düşürmekte sanırım. bir de çok sık atmamaya çalış. o zaman vicdan azabı da azalıyor insanın.

bu arada hiç mi konuşmadınız 3 senedir, özel değilse?

canım benım ınsallah bundan sonra hayatında guzel seyler olur ..
burayada deneyımlerını yaz ,hangı falcılar cıktı-cıkmadı dıye bızım ıcınde bır bılgı olur,
bazen net bır sekılde soylemelerı oyalamalarından daha ıyı oluyor o an canımız acısada banada rezzan olumsuz bır konuda bılmıstı ve soyleme seklıde anlatmasıda ıcımı rahatlatmıstı resmen o kadını severım,bazılarıda ıstee umıt tacırlıgı yapıyorlar cunku yıne gıdıcez o kadar bellı bır durumkı artık,ha cıktı ha cıkıcak az zaman kaldı derken olan bıze oluyor

meryeme baktırdın mı o nasıldı

Kankalar hüma bana nisan sonu mayıs bası demiş an konusunda yorum yapamıorum iletişimimiz yok cünkü bugün baktıranlar yorumları alalım? :))

insallah birakirsin
fallarin ciktigina inanmiyorum halen bana anlatilanlarin hicbiri is/ask gerceklesmedi
daha farkli seyler oluyor tercihlerimizde var bence fal isi tamamen bos .. cikmadikca fal atmaninda anlami yok insan hayatini kendi cabalariyla ciziyor

Bır kez o da ben aradım hiç bişey yokmuş gibi o da falcilarin zorlamasiyla sesini duymak istedim 10 dk sanki hiç bişey olmamış gibi konustuk bir kez caldirdim cunku aradigima pisman olmustum ama o hemen tekrar arayinca musait degilsindir diye caldirdim dedimsonra hiç aramadim o da aramadi öyle iste benimkisi gerçekten acı bır aşk hikayesi film olur yani ama burda anlatmam

meryeme baktırdın mı o nasıldı
Meryem anda süper hattâ dedimki bu baktirdigim kişilerden biri bu kadar ayrıntıyı bilmesi imkansız ama yaza doğru dediği için birşey soyleyemiycem ama görünen çıkmayacak gibi tabi hayatta hiç birşey imkansız değildir fakat 3 yıllık tecrübem olmayacak diyor...

Bende öyle düşünüyorum ne kadar çok çabalarsan o kadar güzel olur hayatın burda hangi falcıya fal atsam diye kafa patlatacağımıza kendimiz için güzel şeyler yapsak mesela bizi istemeyeni istemesek kalbimizle değilde mantığımızla hareket etsek çok daha mutlu oluruz resmen falcıların ağzına bakıyoruz ne diyecekler diye benim bildiğim 3 şeyi biz seçemeyiz anne baba eş ölüm bunlar zaten belli onun dışında herşey bizim elimizde burda hepimizin istediğide güzel bi evlilik hayırlı bir eş onun içinde dua lazım fal değil Allahın alnımıza yazdığını hiç bir şey değiştiremez beklediklerimiz eğer bizim kaderimizde varsa zaten bir şekilde yollar tekrar kesişir ve olur ama değilse yapacak birşey yok hayırlısı buymuş demek düşer bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…