Binnaz Abla

yok canım özel kısımları anlatma hiç zaten. hani beklesen mi beklemesen mi onu bilemedim belki yardımcı olabilirz diye sordum.
valla üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca, cidden çok kötü oldum. uzun zaman geçmiş ama olmıcak şey de değil tabii, hayat bu yıllar sonra barışanlar da oluyor. inş o da seni bekliyordur da, en yakın zamanda yollarınız kesişir canım

cok haklisin .. fal baktirdigim dönem is sorunum vardi benimde ise girmistim ama isim sallantidaydi ve nihayetinde isimden ayrildim.. hicbir falci bilemedi gibi bisi oldu.. ordan sonra sinavdi $uydu buydu bi süre daha devam ettim bazen ara verdim.. cikmadi cikmiyor halen son baktirdiklarima bakiyorum cikmamis
artik epey sIkIldim parayi epey harcadim nerdeyse her falciyida denedim ortalama 1 kez
fala doydum yani en ufak merakim kalmadi bu yüzden rahatim belkide
bu aralar hayatimda bisiler oluyor biraz benim cabamla.. is bakimindan
ask bakimindanda cok alakasiz bisiler oluyor fallarda bile cikmamistir sanirim bir yola giricem bu anlamdada tamamen kendi tercihim
yani anliycagin fallar bana hic yaramadi biliyorum hepinizde arkadasimsiniz ama tutmuyor keske tutsa olmuyor .. ama su an üzgünseniz baktirin deneyin ama asla saf saf falcinin verdigi tarihi falan beklemeyin..Gaybi Allahtan baska kimse bilmez

Benim kısmetim açıldı galiba kızlar Bana galiba baska birinin ilgisi de olacak diyenler doğru çıkacak. Esas oğlan vasıtasıyla tanıstıgımız biri bir ilgi bir ilgi, görüşmek için çabalıyor filan. Cocuk cok cok iyi, yakısıklı, romantik, düşünceli ama ben sanıyorum öküzüm. O yüzden öküz seviyorum.

nazar degdırıceksın kendı kendınee bende senı dovucemmm
masallah kuzusu hayırlısı dıyoruzzzz

odunluktaa yapmaa kacırmaa gul gıbı cocugu

nazar degdırıceksın kendı kendınee bende senı dovucemmm
masallah kuzusu hayırlısı dıyoruzzzz

odunluktaa yapmaa kacırmaa gul gıbı cocugu

Yok be benden bir cacık olmaz, kaçırırım ben. Kendimi tanıyorsam iki gün sonra cocuk üzülmesin, umutlanmasın diye kamka,pampa,hacı ayağına sarılırım

Kızlar ben de venüse atacağım, ne zaman açacakmış bir daha bilenimiz var mı ? Bir de kahve tarot ne önerirsiniz ?

pffffffff o nedir ya........yumuşacıkmış

Şiir yazan erkekleri hiç sevmem

Kızlar ben de venüse atacağım, ne zaman açacakmış bir daha bilenimiz var mı ? Bir de kahve tarot ne önerirsiniz ?
gülüm bugün tarott-katina alımı yaptı ama sonradan bir danışanı istemiş sanırım kahvelerinizi de atın birlikte bakarım yazmış.. keşke önce deseydi ben de atabilirdm

Şiir yazan erkekleri hiç sevmem

yani şimdi yazıyor mu tam bilmiyorum bir ara yazıyormuş, hatta gruplara şarkı sözü olarak yolluyormuş filan. Ergenken olabilir. Ama ben de sevmiyorum işte, ruhumu daraltır, bir de hiç kavga etmeyeceğim erkek de istemem o ne öyle tutku kalmaz arada.

Aynen herşey kararında güzel normal bir insan olsun öyle şiir yazma şarkı söyleme yeteneği falan olmasın olgun olsun herşeyi yerinde yapsın ben hiç denk gelmedim böyle birine biri etrafındakilere yalakalık yapar diğeri kadınlarla oturur dedikodu yapar biri küfür eder cins cins insanlara denk geldim gelecektende çok umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…