- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Bır kez o da ben aradım hiç bişey yokmuş gibi o da falcilarin zorlamasiyla sesini duymak istedim 10 dk sanki hiç bişey olmamış gibi konustuk bir kez caldirdim cunku aradigima pisman olmustum ama o hemen tekrar arayinca musait degilsindir diye caldirdim dedimsonra hiç aramadim o da aramadi öyle iste benimkisi gerçekten acı bır aşk hikayesi film olur yani ama burda anlatmam
Bende öyle düşünüyorum ne kadar çok çabalarsan o kadar güzel olur hayatın burda hangi falcıya fal atsam diye kafa patlatacağımıza kendimiz için güzel şeyler yapsak mesela bizi istemeyeni istemesek kalbimizle değilde mantığımızla hareket etsek çok daha mutlu oluruz resmen falcıların ağzına bakıyoruz ne diyecekler diye benim bildiğim 3 şeyi biz seçemeyiz anne baba eş ölüm bunlar zaten belli onun dışında herşey bizim elimizde burda hepimizin istediğide güzel bi evlilik hayırlı bir eş onun içinde dua lazım fal değil Allahın alnımıza yazdığını hiç bir şey değiştiremez beklediklerimiz eğer bizim kaderimizde varsa zaten bir şekilde yollar tekrar kesişir ve olur ama değilse yapacak birşey yok hayırlısı buymuş demek düşer bize
Çıkmadı daha dediği zamana var zaten de.. komik bişey söylemedim . Bu gülme gifi ne alaka .?naaz çıktı mı
Benim kısmetim açıldı galiba kızlarBana galiba baska birinin ilgisi de olacak diyenler doğru çıkacak. Esas oğlan vasıtasıyla tanıstıgımız biri bir ilgi bir ilgi, görüşmek için çabalıyor filan. Cocuk cok cok iyi, yakısıklı, romantik, düşünceli ama ben sanıyorum öküzüm. O yüzden öküz seviyorum.
nazar degdırıceksın kendı kendınee bende senı dovucemmm
masallah kuzusuhayırlısı dıyoruzzzz
odunluktaa yapmaa kacırmaa gul gıbı cocugu
Cocuk cok cok iyi, yakısıklı, romantik, düşünceli a
bana ver
Gel tanıstırayım valla hoş, ciddi anlamda romantik, şiir filan yazıyormuş, düşünceli, arabası var işi gücü var, tahsili iyi. Yaşı da 28 galiba. Valla Ankaradaysan cok ciddiyim okula beni ziyarete gel, o da gelince hep birlikte bir otururuz
pffffffff o nedir ya........yumuşacıkmış
Sesli güldüm yemin ediyorum :)pembeci kraliçesi
pffffffff o nedir ya........yumuşacıkmış
Şiir yazan erkekleri hiç sevmemGel tanıstırayım valla hoş, ciddi anlamda romantik, şiir filan yazıyormuş, düşünceli, arabası var işi gücü var, tahsili iyi. Yaşı da 28 galiba. Valla Ankaradaysan cok ciddiyim okula beni ziyarete gel, o da gelince hep birlikte bir otururuz
gülüm bugün tarott-katina alımı yaptı ama sonradan bir danışanı istemiş sanırım kahvelerinizi de atın birlikte bakarım yazmış.. keşke önce deseydi ben de atabilirdmKızlar ben de venüse atacağım, ne zaman açacakmış bir daha bilenimiz var mı ? Bir de kahve tarot ne önerirsiniz ?
gülüm bugün tarott-katina alımı yaptı ama sonradan bir danışanı istemiş sanırım kahvelerinizi de atın birlikte bakarım yazmış.. keşke önce deseydi ben de atabilirdm
Şiir yazan erkekleri hiç sevmem
ben öküzseverim bu herife ancak kızkardeş kadrosundan yer açarım
Yok be benden bir cacık olmaz, kaçırırım ben. Kendimi tanıyorsam iki gün sonra cocuk üzülmesin, umutlanmasın diye kamka,pampa,hacı ayağına sarılırım
Aynen herşey kararında güzel normal bir insan olsun öyle şiir yazma şarkı söyleme yeteneği falan olmasın olgun olsun herşeyi yerinde yapsın ben hiç denk gelmedim böyle birine biri etrafındakilere yalakalık yapar diğeri kadınlarla oturur dedikodu yapar biri küfür eder cins cins insanlara denk geldim gelecektende çok umutsuzumyani şimdi yazıyor mu tam bilmiyorum bir ara yazıyormuş, hatta gruplara şarkı sözü olarak yolluyormuş filan. Ergenken olabilir. Ama ben de sevmiyorum işte, ruhumu daraltır, bir de hiç kavga etmeyeceğim erkek de istemem o ne öyle tutku kalmaz arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?