Aynen herşey kararında güzel normal bir insan olsun öyle şiir yazma şarkı söyleme yeteneği falan olmasın olgun olsun herşeyi yerinde yapsın ben hiç denk gelmedim böyle birine biri etrafındakilere yalakalık yapar diğeri kadınlarla oturur dedikodu yapar biri küfür eder cins cins insanlara denk geldim gelecektende çok umutsuzum
tam sopalıksın baldan
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versinAllah insallah iyi insanlarla karsilastirir hepimizi :) Gönlünüzden gecenler gercek olsun..
Falımı o falcıdan bu falcıya sürüklüyorum ortalık malı oldu falım yaaa :) Naazza atıyorum beklerken bakıyorum biri bende patladı diyor hop çekiyorum Serüvene atıyorum. O bakana kadar biri yine Serüven bende patladı diyor hooop ondanda çekiyor klotho ya atıyorum. O nun da geleceği tutturamamış olduğunu görüyorum hooop ondan da çekiyorum. Söyleyin şimdi kimer atayım ben falı ?
hahahah aynı durumdayım oradan oraya savruluyor falımFalımı o falcıdan bu falcıya sürüklüyorum ortalık malı oldu falım yaaa :) Naazza atıyorum beklerken bakıyorum biri bende patladı diyor hop çekiyorum Serüvene atıyorum. O bakana kadar biri yine Serüven bende patladı diyor hooop ondanda çekiyor klotho ya atıyorum. O nun da geleceği tutturamamış olduğunu görüyorum hooop ondan da çekiyorum. Söyleyin şimdi kimer atayım ben falı ?
Hele şükür biri benımle aynı görüşte,,,banada hıc bır dedıgı cıkmadıııııı..ve hep olumsuzzxxYani kızlar bende mi bir sorun var anlamıyorum. Meryem dediğiniz falalem meryem ise bana yazdığı falı aynen kopyalayıp yazıyorum :
İLİŞKİN DE İSE ERKEK ARKADAŞININ DA PLANLARI ÇIKIYOR VE SEN KENDİSİNDEN DE GÖRECEĞİN DESTEK OLACAK.SENDEN BİRAZ UZUN ŞEKİLDE KENDİSİ VE SEN BİRAZ MİNYON KALMIŞSIN YANINDA.ONUN SENİN İLE GELECEK PLANLARI VAR AMA BU SENE EVLİLİK YOK.ŞİMDİ O DA KENDİ GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRMEK AMAÇLI BAZI İŞLERİN PEŞİNDE.İYİ NOKTAYA GELMEYE ÇALIŞIYOR VE GELECEKTE KENDİSİ.VE BAZI ŞEYLERİ SİZİN GELECEKTE DAHA İYİ ŞEKİLDE OLMANIZ İÇİN YAPMAKTA.KENDİSİ DE MADDİ YÖNDE ÇOK KAZANACAK.BU ARADA BU YIL SONUNDA SİZİN EVLİLİK İLE İLGİLİ KONUŞMALAR OLACAK VE BÜYÜKLERİNİZİN BİR ARAYA GELMESİ VAR VE ARADA ÇIKAN YÜZÜKLER.YIL SONUNDA YAPILACAK SÖZ OLACAK VE 2016 YILIN DA İSE EVLİLİK OLACAK ERKEK ARKADAŞIN İLE.
BU ARA SENİN ÜZERİN DE HANEN İLE İLGİLİ İSE BİR YÜK ÇIKMAKTA.HANEYE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA BAZI KONULARDA SEN ZORLANIYORSUN.ÜZERİN DE OLAN YÜKÜ SEN AZALTACAKSIN VE HANE İÇİNDE OLAN PROBLEM İSE DÜZELMİŞ OLACAK.
FİNCANIN DA ÇIKAN İKİ AYRI DİLEK VAR SENİN VE BU İKİ AYRI DİLEĞİNİN DE OLMASI OLACAK.KAHVE FALIN DA ÇIKANLAR BUNLAR.İYİ AKŞAMLAR.
Demiş 25 Şubatta. ben martın 5 inde ayrıldım. Ailene katkı sağlıyorsun demiş ama öyle bir durum yok öğrenciyim. Nasıl tutuyor sizde ya vallahi kafayı yicem
Zaman olayını günü gününe çok beklemiyorum ben 1+2 hafta sekme yapar o sorun değil Kahin değil bunlar sonuçta tarot kartlarındaki kılıç veya değnek sayısına göre tahmini konuşuyorlar. Ama bir insanın kafasının içindekileri bilmeleri bir güçleri olduğunu gösteriyor. Biz bir de bir kız arkadaşımla baktırdık ayrı ayrı, ikimize de manyaq bildi Naazz. O kız arkadaşımı bazı konularda uyarmıştı şuna şuna dikkat et yapma diye. Eğer yaparsan geleceğin için ters tepebilir yön değişir diye. Hakikatten kızarkadaşım sallamadı Naazzın uyarısını ve yapma dediğini yaptı şuan kaderi 100 de 100 değişti, Naaz ne zaman fal bakacak diye sorup duruyor şimdi :)Kızlar mesela nazz da bana cok pembe tabloydu. Bir aya kadar her şey netleşecekti. Aha nisan geldi netlik yok. Ayrıca öküzü cok iyi biri gibi tasvir etmişti. O kadar iyi biri değil
Ben kıskanıyordum kıskandığımı belli etmiyodum öyle sıkmazdım sürekli mesaj atmazdım hatta kafam eserse mesajlarına cevap verirdim her dediğine tamam demezdm normal bir ilişkimiz vardı yani çok üstüne düşmüyordum. Son zamanlarda bir soğukluk vardı aramızda sebebini soruyodum doğru düzgün cevap vermiyordu eskisi kadar ilgili değildi benimle sonradan öğrendim aldattığını. 7. evindeki burcu nasıl öğrenicem blmiyorum onu?
Kız olmuyor işte benim ki.. Ben çok yoruldum dengesizliklerinden..birgün diyorumki cidden beni çok seviyor eminim.. ama ertesi gün öyle bişey yapıyor ki yok diyorum sevse bunu yapmaz.. araftayımm yanii.. iki yıllık ilişkimvarhala napacağını kestiremiyorum
Naazz anı bende en iyi bilen kız, hani diyor ya herkes ağzım açık dinledim diye, ben hakikatten naazın yazdıkalrını okurken şoka girdim. Kendime bile itiraf edemediğim şeyleri söyledi ama yok işte neredeyse 1 aydır. Yoksa yapışıcam yakasında hemen :) Luna iyimi ki acaba Serüvenden çok umutluydum son 2 sayfada baya patlamış mısır gibi olmuş hatun, içim şişti vallahi :)
Kızlar Saraylıhanım perşembe günü açacakmış fal alımı da kaça bakıyor bilen var mı kahve falını?
Kızlar Saraylıhanım perşembe günü açacakmış fal alımı da kaça bakıyor bilen var mı kahve falını?
Ben kıskanıyordum kıskandığımı belli etmiyodum öyle sıkmazdım sürekli mesaj atmazdım hatta kafam eserse mesajlarına cevap verirdim her dediğine tamam demezdm normal bir ilişkimiz vardı yani çok üstüne düşmüyordum. Son zamanlarda bir soğukluk vardı aramızda sebebini soruyodum doğru düzgün cevap vermiyordu eskisi kadar ilgili değildi benimle sonradan öğrendim aldattığını. 7. evindeki burcu nasıl öğrenicem blmiyorum onu?
Kız olmuyor işte benim ki.. Ben çok yoruldum dengesizliklerinden..birgün diyorumki cidden beni çok seviyor eminim.. ama ertesi gün öyle bişey yapıyor ki yok diyorum sevse bunu yapmaz.. araftayımm yanii.. iki yıllık ilişkimvarhala napacağını kestiremiyorum
Zaman olayını günü gününe çok beklemiyorum ben 1+2 hafta sekme yapar o sorun değil Kahin değil bunlar sonuçta tarot kartlarındaki kılıç veya değnek sayısına göre tahmini konuşuyorlar. Ama bir insanın kafasının içindekileri bilmeleri bir güçleri olduğunu gösteriyor. Biz bir de bir kız arkadaşımla baktırdık ayrı ayrı, ikimize de manyaq bildi Naazz. O kız arkadaşımı bazı konularda uyarmıştı şuna şuna dikkat et yapma diye. Eğer yaparsan geleceğin için ters tepebilir yön değişir diye. Hakikatten kızarkadaşım sallamadı Naazzın uyarısını ve yapma dediğini yaptı şuan kaderi 100 de 100 değişti, Naaz ne zaman fal bakacak diye sorup duruyor şimdi :)
Ya Lunaya 30 vereceğime Saraylıhanıma 25 veririm daha mantıklı, hem anı biliyormuş hem geleceği ohh değmeyin keyfime. Naazzın gelecek ile ilgili bende dediği zamana 2 hafta gibi bir zaman kaldı zaten çok birşey yok. Şuan Naazz da 3. sıradayım zaten de hani zaten deidği zamana daha gelmemişken 2ç falı niye attım onu da bilmiyorum. Bir ondan çekiyorum Serüvene bir ondan çekiyorum klothoya hey yavrum hey döndüm yine şimdi Naazza . Ben en iyisi boşa çıkartayım şu falı Saraylıhanımı bekleyeyim. Bana baktırdığım herkes sizinki gibi olumlu dedi. Artık biri olumsuz desin diye fal atıyorum yemin ediyorum. Biri dese yoluna bak yeni biri var göbek atıcam o derece :):):):)yaa şu naazz ı bi denk getiremedim ben , çatlıycam yeminle
gelecek için bişey diyemem ama luna bende anı daha detaylı bilmişti.
kahve 25 tl.
Binnaz abla hüma bak derım katınaMeryem 2 gün sonra girer dediler selenanında zaten 20 falı varmış bekleyen 2 3 saat bile sabredemem ben morelim çok bozuk pembeci olmayan anı iyi bilen bir kaç falcı önerirmisin en fazla 20 tllik
Anı iyi biliyor muBinnaz abla hüma bak derım katına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?