Binnaz Abla

Allah insallah iyi insanlarla karsilastirir hepimizi :) Gönlünüzden gecenler gercek olsun..

Falımı o falcıdan bu falcıya sürüklüyorum ortalık malı oldu falım yaaa :) Naazza atıyorum beklerken bakıyorum biri bende patladı diyor hop çekiyorum Serüvene atıyorum. O bakana kadar biri yine Serüven bende patladı diyor hooop ondanda çekiyor klotho ya atıyorum. O nun da geleceği tutturamamış olduğunu görüyorum hooop ondan da çekiyorum. Söyleyin şimdi kimer atayım ben falı ?

Öyle herkese tutturan bir falcı yokki. Herkes farklı birinden memnun. İçinden kim geçiyorsa ona at. Gerçekten enerji işi bu iş :)

hahahah aynı durumdayım oradan oraya savruluyor falım en son luna da kaldı. Naaz hangibi bulamadım tellwede?

Naazz anı bende en iyi bilen kız, hani diyor ya herkes ağzım açık dinledim diye, ben hakikatten naazın yazdıkalrını okurken şoka girdim. Kendime bile itiraf edemediğim şeyleri söyledi ama yok işte neredeyse 1 aydır. Yoksa yapışıcam yakasında hemen :) Luna iyimi ki acaba Serüvenden çok umutluydum son 2 sayfada baya patlamış mısır gibi olmuş hatun, içim şişti vallahi :)

Hele şükür biri benımle aynı görüşte,,,banada hıc bır dedıgı cıkmadıııııı..ve hep olumsuzzxx

Kızlar mesela nazz da bana cok pembe tabloydu. Bir aya kadar her şey netleşecekti. Aha nisan geldi netlik yok. Ayrıca öküzü cok iyi biri gibi tasvir etmişti. O kadar iyi biri değil
Zaman olayını günü gününe çok beklemiyorum ben 1+2 hafta sekme yapar o sorun değil Kahin değil bunlar sonuçta tarot kartlarındaki kılıç veya değnek sayısına göre tahmini konuşuyorlar. Ama bir insanın kafasının içindekileri bilmeleri bir güçleri olduğunu gösteriyor. Biz bir de bir kız arkadaşımla baktırdık ayrı ayrı, ikimize de manyaq bildi Naazz. O kız arkadaşımı bazı konularda uyarmıştı şuna şuna dikkat et yapma diye. Eğer yaparsan geleceğin için ters tepebilir yön değişir diye. Hakikatten kızarkadaşım sallamadı Naazzın uyarısını ve yapma dediğini yaptı şuan kaderi 100 de 100 değişti, Naaz ne zaman fal bakacak diye sorup duruyor şimdi :)

ikizler kıskanıldıklarını görmek isterler, hatta bazı haraketleri kıskandırmak için yaparlar, abartı olunca sıkıntı oluyor tabiki :) yani sizin ilşkinizi görmedim bilmiyorum anlattığın gibiyse, adamın gidip aldatması uçkuruğuna bağlı olabilir, insanlar neden aldatır die bi sorunca, bi açıdan mutlu değil demekki, o açıyı bi başkasında arıyor işte...
kötü bişey ama malesef insan doğası gereği bencil bi varlık :)

havaların genelde böyle dengesizlikleri var, sal gitsin geri gelir, bence seviyo seni, öyle hissettim ben; bi arkadaşım demişti
' ikizler salı günü yola çıkar hemen geliyorum der ama aslında perşembe yanına gelirmiş'
gezinmeyi pek bi seviyolar, aşkım gel birlikte gezelim de,gerçekten sohbetlerinden çok fazla keyif aldığım insanlar:)
kahkahalar eşliğinde bıcır bıcır konuşuruz hep, ve çok da iyi bir dosttur, bi derdim olsun sabaha kadar dinler yanımda olur yani :)

yaa şu naazz ı bi denk getiremedim ben , çatlıycam yeminle
gelecek için bişey diyemem ama luna bende anı daha detaylı bilmişti.

Kızlar Saraylıhanım perşembe günü açacakmış fal alımı da kaça bakıyor bilen var mı kahve falını?

kahve 25 tl.

ikizler kıskanıldıklarını görmek isterler, hatta bazı haraketleri kıskandırmak için yaparlar, abartı olunca sıkıntı oluyor tabiki :) yani sizin ilşkinizi görmedim bilmiyorum anlattığın gibiyse, adamın gidip aldatması uçkuruğuna bağlı olabilir, insanlar neden aldatır die bi sorunca, bi açıdan mutlu değil demekki, o açıyı bi başkasında arıyor işte...
kötü bişey ama malesef insan doğası gereği bencil bi varlık :)

havaların genelde böyle dengesizlikleri var, sal gitsin geri gelir, bence seviyo seni, öyle hissettim ben; bi arkadaşım demişti
' ikizler salı günü yola çıkar hemen geliyorum der ama aslında perşembe yanına gelirmiş'
gezinmeyi pek bi seviyolar, aşkım gel birlikte gezelim de,gerçekten sohbetlerinden çok fazla keyif aldığım insanlar:)
kahkahalar eşliğinde bıcır bıcır konuşuruz hep, ve çok da iyi bir dosttur, bi derdim olsun sabaha kadar dinler yanımda olur yani :)

Canım ben benim falın pek çıkacağını düşünmüyorum, anı belki bilmiştir bilemiyorum ama ben de nazı cok ümitle beklemiştim olmadı bence bende. Bakalım ama çıkarsa zaten dünyanın en mutlu insanı benim ama işte ama.. Bu arada bende falcılardan absürt şey beklemeyi doğru bulmuyorum. Neticede insanlar, ve nette görmeden bakanların gerçekten bir gücü var.

yaa şu naazz ı bi denk getiremedim ben , çatlıycam yeminle
gelecek için bişey diyemem ama luna bende anı daha detaylı bilmişti.

kahve 25 tl.
Ya Lunaya 30 vereceğime Saraylıhanıma 25 veririm daha mantıklı, hem anı biliyormuş hem geleceği ohh değmeyin keyfime. Naazzın gelecek ile ilgili bende dediği zamana 2 hafta gibi bir zaman kaldı zaten çok birşey yok. Şuan Naazz da 3. sıradayım zaten de hani zaten deidği zamana daha gelmemişken 2ç falı niye attım onu da bilmiyorum. Bir ondan çekiyorum Serüvene bir ondan çekiyorum klothoya hey yavrum hey döndüm yine şimdi Naazza . Ben en iyisi boşa çıkartayım şu falı Saraylıhanımı bekleyeyim. Bana baktırdığım herkes sizinki gibi olumlu dedi. Artık biri olumsuz desin diye fal atıyorum yemin ediyorum. Biri dese yoluna bak yeni biri var göbek atıcam o derece :):):):)

Meryem 2 gün sonra girer dediler selenanında zaten 20 falı varmış bekleyen 2 3 saat bile sabredemem ben morelim çok bozuk pembeci olmayan anı iyi bilen bir kaç falcı önerirmisin en fazla 20 tllik
Binnaz abla hüma bak derım katına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…