bence kader yüzde 100 değişmez, sadece olması gereken yola girer.. hakkında hayırlısı böyleymiş o nedenle öyle olmuş..yani nazz ın uyarılarını da dinlese o iş olcağına varırdı.. nazz anlık durumlarda iyi ancak gelecekte fos çıktı malesef bendeZaman olayını günü gününe çok beklemiyorum ben 1+2 hafta sekme yapar o sorun değil Kahin değil bunlar sonuçta tarot kartlarındaki kılıç veya değnek sayısına göre tahmini konuşuyorlar. Ama bir insanın kafasının içindekileri bilmeleri bir güçleri olduğunu gösteriyor. Biz bir de bir kız arkadaşımla baktırdık ayrı ayrı, ikimize de manyaq bildi Naazz. O kız arkadaşımı bazı konularda uyarmıştı şuna şuna dikkat et yapma diye. Eğer yaparsan geleceğin için ters tepebilir yön değişir diye. Hakikatten kızarkadaşım sallamadı Naazzın uyarısını ve yapma dediğini yaptı şuan kaderi 100 de 100 değişti, Naaz ne zaman fal bakacak diye sorup duruyor şimdi :)
Evet verdıı sureye cok takılma ama anda sahane ve karşı tarafın aşk hayatını ve dusuncelerını okuyoo resmen benbegendım ama kara senınAnı iyi biliyor mu
Çok sagol ama bizim hikayemiz çoktan bitti ben imkansız birini onun da haberi yokken bekliyorum ben de biliyorum olmayacağını ama içimdeki o sesi susturamiyorum kaç kişiye yok dedim küçük de değilim ki 32 yaşındayım artık...yok canım özel kısımları anlatma hiç zaten. hani beklesen mi beklemesen mi onu bilemedim belki yardımcı olabilirz diye sordum.
valla üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca, cidden çok kötü oldum. uzun zaman geçmiş ama olmıcak şey de değil tabii, hayat bu yıllar sonra barışanlar da oluyor. inş o da seni bekliyordur da, en yakın zamanda yollarınız kesişir canım
yok gerçekten değişti. Şöyleki işyerindeki biri var dikkat et o kişiyle tartışma dedi. 1 ay içerisinde bir tartışma ortamı olacak sen sessiz kal dedi, eğer sessiz kalırsan işyerindeki geleceğin iyi dedi. Yoksa olumsuza dönecek dedi. Tabi bizimki sinirine hakim olup susamadı kıza laf soktu ve bağırıp çağırdı ve haliyle işten kovuldu. Şimdi sessiz kalmış olsaydı hala şuan orada çalışıyordu ki kaç yıllık elemenalarıydı onların ama öyle kavga ve küfürler etti ki herkesin önünde kovmak zorunda kaldılarbence kader yüzde 100 değişmez, sadece olması gereken yola girer.. hakkında hayırlısı böyleymiş o nedenle öyle olmuş..yani nazz ın uyarılarını da dinlese o iş olcağına varırdı.. nazz anlık durumlarda iyi ancak gelecekte fos çıktı malesef bende
Telwede sarayli ve selena dışıda serüvenin kitap falını öneririmmKızlar bana acil tavsiye lazım saraylıya gönderirim diye kredi yüklemiştim bugün ama kaçırdım birdaha haftaya alım yapacakmış. Tellwe'de 25 kredim var ona göre falcı önerirmisiniz bana son kez baktırıcam iyi olsun istiyorum yalnız selenaya 2 kez baktırmıştım o hariç.
canim öyle bilinmemis isimlere atma bosa gider üzülürsün sonra pisman olursunKızlar 20 tllik kredim var falsepetinden duru berrak'a gönderiyorum acil bir bakın son falımı atıyorum yardımcı olun
canım saraylı perşembey kadar yok selena desen 20 kişi varmış anı iyi bilen birini önerin sizde kurtulun bendecanim öyle bilinmemis isimlere atma bosa gider üzülürsün sonra pisman olursun
Kızlar 20 tllik kredim var falsepetinden duru berrak'a gönderiyorum acil bir bakın son falımı atıyorum yardımcı olun
bekliyim o zamanBeklet o krediyi acele etme venüs girince ona atarsın ekleyip
canım saraylı perşembey kadar yok selena desen 20 kişi varmış anı iyi bilen birini önerin sizde kurtulun bende
meryem yarın öbür gün gelcekmiş onu bekleyeyim o zamanani biliyor canim zaten hepsi ayni bunlarin uzak vadeyi tutturan yok o kadar
rastgele birine fal aticaksin pisman olursun paran bosa gider azicik beklemelisin.
Kim dedi sana bunları canımvalla benim hayatım yılan hikayesine döndü.. bunlar benim yüzümden kavga ediyorlarmıs sagda solda kız korktugunu dile getiriyormus duygusuza döner diye korkuyorum diye.. dün bakıslarımızı da görmüş ikimizin yine arbede cıkmıs.. ne duygusuzmusum be..
valla ya.. dellendirdiler dün beni ama kalktım geçtim ortaya oynadım döktürdüm kız bön bön bakıyor.. x in yanına gidiyor sarılıyor bana bakıyor dil çıkarır diye bekledim sagolsun o kadarını yapmadı yası olmus 24 yaptıgı şeye bak..Bunlar kac yasinda ? Gozune sokmaya calisiyorlar resmen o cocuktanda bir cacik olmaz kuzum kusura bakma kendinide uzmee vallahi kizn yaptigi hareketler hele 15 yasinda falan heralde nedir o oyle !!
kulagıma geldi bir şeyler kuzum tahmin ediyordum ama.. kız sagda solda hakkımda konusuyormus.. sanki kendi çok şey..neyse..Kim dedi sana bunları canım
ya bari haberdar olsun beklediğinizden..Çok sagol ama bizim hikayemiz çoktan bitti ben imkansız birini onun da haberi yokken bekliyorum ben de biliyorum olmayacağını ama içimdeki o sesi susturamiyorum kaç kişiye yok dedim küçük de değilim ki 32 yaşındayım artık...
valla benim hayatım yılan hikayesine döndü.. bunlar benim yüzümden kavga ediyorlarmıs sagda solda kız korktugunu dile getiriyormus duygusuza döner diye korkuyorum diye.. dün bakıslarımızı da görmüş ikimizin yine arbede cıkmıs.. ne duygusuzmusum be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?