Binnaz Abla

bence kader yüzde 100 değişmez, sadece olması gereken yola girer.. hakkında hayırlısı böyleymiş o nedenle öyle olmuş..yani nazz ın uyarılarını da dinlese o iş olcağına varırdı.. nazz anlık durumlarda iyi ancak gelecekte fos çıktı malesef bende

Kızlar bana acil tavsiye lazım saraylıya gönderirim diye kredi yüklemiştim bugün ama kaçırdım birdaha haftaya alım yapacakmış. Tellwe'de 25 kredim var ona göre falcı önerirmisiniz bana son kez baktırıcam iyi olsun istiyorum yalnız selenaya 2 kez baktırmıştım o hariç.

Çok sagol ama bizim hikayemiz çoktan bitti ben imkansız birini onun da haberi yokken bekliyorum ben de biliyorum olmayacağını ama içimdeki o sesi susturamiyorum kaç kişiye yok dedim küçük de değilim ki 32 yaşındayım artık...

yok gerçekten değişti. Şöyleki işyerindeki biri var dikkat et o kişiyle tartışma dedi. 1 ay içerisinde bir tartışma ortamı olacak sen sessiz kal dedi, eğer sessiz kalırsan işyerindeki geleceğin iyi dedi. Yoksa olumsuza dönecek dedi. Tabi bizimki sinirine hakim olup susamadı kıza laf soktu ve bağırıp çağırdı ve haliyle işten kovuldu. Şimdi sessiz kalmış olsaydı hala şuan orada çalışıyordu ki kaç yıllık elemenalarıydı onların ama öyle kavga ve küfürler etti ki herkesin önünde kovmak zorunda kaldılar

Telwede sarayli ve selena dışıda serüvenin kitap falını öneririmm

Kızlar 20 tllik kredim var falsepetinden duru berrak'a gönderiyorum acil bir bakın son falımı atıyorum yardımcı olun

valla benim hayatım yılan hikayesine döndü.. bunlar benim yüzümden kavga ediyorlarmıs sagda solda kız korktugunu dile getiriyormus duygusuza döner diye korkuyorum diye.. dün bakıslarımızı da görmüş ikimizin yine arbede cıkmıs.. ne duygusuzmusum be..

Kim dedi sana bunları canım

Bunlar kac yasinda ? Gozune sokmaya calisiyorlar resmen o cocuktanda bir cacik olmaz kuzum kusura bakma kendinide uzmee vallahi kizn yaptigi hareketler hele 15 yasinda falan heralde nedir o oyle !!
valla ya.. dellendirdiler dün beni ama kalktım geçtim ortaya oynadım döktürdüm kız bön bön bakıyor.. x in yanına gidiyor sarılıyor bana bakıyor dil çıkarır diye bekledim sagolsun o kadarını yapmadı yası olmus 24 yaptıgı şeye bak..

ya bari haberdar olsun beklediğinizden.. belki onun da hayatında birileri yoktur... falcılar ne diyor peki? popüler olanlar.. yani ayrıntı vermeyin de, bekle gelecek diyen var mı ?

duygusuzum o dönse de sen dönme artık ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…