- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
yok kuzum gelen gelirdi..inancım da sıfır... adı çıkan bir kızla yaşamını sürdürsün layıgını bulmus oldu..duygusuzum o dönse de sen dönme artık ona
Venüse ısrar etsek açar mı kiarkadaşıma haber vermiştim, o gönderdi, güzel bakmış gibi ya..
Çoğu bekle diyor ama evlendi 3 yıl önce ne yazık ki daha bunun beklemesi kalmadı....Selena sizin yolunuz tekrar birleşecek dedi meryem öyle huma öyle daha bir sürü, rezzan abla bekleme yoluna bak karşına biri çıkacak dedi nesibe de öyle dedi; nesibe senin hayatında biri varken o ayrılmış olacak ve sana dönecek sen istemiyeceksin dedi...Venüs kesinlikle bekleme dedi bir aya bıçak gibi bu duyguların bitecek dedi..Çoğu baktirdigim da dönecek bekle o mutsuz dedi..Ben de deli gibi hiç bir iletişim görüşme yokken bekledim türk filmlerindeki gibi hayatıma 5 yıldır kimse girmedi deli diyebilirsiniz ama yapamadimya bari haberdar olsun beklediğinizden..belki onun da hayatında birileri yoktur... falcılar ne diyor peki? popüler olanlar.. yani ayrıntı vermeyin de, bekle gelecek diyen var mı ?
canım sen o bekle diyenleri dinleme bence. evlenmiş gitmiş sende onu düşünme artıkÇoğu bekle diyor ama evlendi 3 yıl önce ne yazık ki daha bunun beklemesi kalmadı....Selena sizin yolunuz tekrar birleşecek dedi meryem öyle huma öyle daha bir sürü, rezzan abla bekleme yoluna bak karşına biri çıkacak dedi nesibe de öyle dedi; nesibe senin hayatında biri varken o ayrılmış olacak ve sana dönecek sen istemiyeceksin dedi...Venüs kesinlikle bekleme dedi bir aya bıçak gibi bu duyguların bitecek dedi..Çoğu baktirdigim da dönecek bekle o mutsuz dedi..Ben de deli gibi hiç bir iletişim görüşme yokken bekledim türk filmlerindeki gibi hayatıma 5 yıldır kimse girmedi deli diyebilirsiniz ama yapamadim
Canım Allah sabır versin . Çok zor bir durum.. ama altı üstü falcı bunlar.. tövbe haşa tanrımı ? Her dediği olcak diye bir durumları yok.. Bu kadar inandırmasaydın kendini onlara keşke..Çoğu bekle diyor ama evlendi 3 yıl önce ne yazık ki daha bunun beklemesi kalmadı....Selena sizin yolunuz tekrar birleşecek dedi meryem öyle huma öyle daha bir sürü, rezzan abla bekleme yoluna bak karşına biri çıkacak dedi nesibe de öyle dedi; nesibe senin hayatında biri varken o ayrılmış olacak ve sana dönecek sen istemiyeceksin dedi...Venüs kesinlikle bekleme dedi bir aya bıçak gibi bu duyguların bitecek dedi..Çoğu baktirdigim da dönecek bekle o mutsuz dedi..Ben de deli gibi hiç bir iletişim görüşme yokken bekledim türk filmlerindeki gibi hayatıma 5 yıldır kimse girmedi deli diyebilirsiniz ama yapamadim
Tatlım kader olan anne baba kardeş doğum ve ölüm. eş kader değil. eğer evlenecegimiz kişi kader olsaydı hristiyan biriyle evlendiğimiz için hesaba cekiliyor olmazdık yada kuranda nikah şunlara düşer gibi bi ayet olmazdı. evlilik seçim Allah karşımıza 3-4 kişiyi cıkarıyor secimi biz yapıyoruz ve evliliğimizle ilgili hesaba çekiliyoruz :) yani kader değil secemediğimiz şeyler kaderdir yalnızca :)Bende öyle düşünüyorum ne kadar çok çabalarsan o kadar güzel olur hayatın burda hangi falcıya fal atsam diye kafa patlatacağımıza kendimiz için güzel şeyler yapsak mesela bizi istemeyeni istemesek kalbimizle değilde mantığımızla hareket etsek çok daha mutlu oluruz resmen falcıların ağzına bakıyoruz ne diyecekler diye benim bildiğim 3 şeyi biz seçemeyiz anne baba eş ölüm bunlar zaten belli onun dışında herşey bizim elimizde burda hepimizin istediğide güzel bi evlilik hayırlı bir eş onun içinde dua lazım fal değil Allahın alnımıza yazdığını hiç bir şey değiştiremez beklediklerimiz eğer bizim kaderimizde varsa zaten bir şekilde yollar tekrar kesişir ve olur ama değilse yapacak birşey yok hayırlısı buymuş demek düşer bize
bu durumda evlendi ise, şu pembecilere asla bakma derimÇoğu bekle diyor ama evlendi 3 yıl önce ne yazık ki daha bunun beklemesi kalmadı....Selena sizin yolunuz tekrar birleşecek dedi meryem öyle huma öyle daha bir sürü, rezzan abla bekleme yoluna bak karşına biri çıkacak dedi nesibe de öyle dedi; nesibe senin hayatında biri varken o ayrılmış olacak ve sana dönecek sen istemiyeceksin dedi...Venüs kesinlikle bekleme dedi bir aya bıçak gibi bu duyguların bitecek dedi..Çoğu baktirdigim da dönecek bekle o mutsuz dedi..Ben de deli gibi hiç bir iletişim görüşme yokken bekledim türk filmlerindeki gibi hayatıma 5 yıldır kimse girmedi deli diyebilirsiniz ama yapamadim
ya aynen, bir insan için 3 yıl çok uzun bir zaman.. 3 yıla insanlar bir meslek edinmek için okul bitiriyor, altın bilezik ediniyorlar..Canım Allah sabır versin . Çok zor bir durum.. ama altı üstü falcı bunlar.. tövbe haşa tanrımı ? Her dediği olcak diye bir durumları yok.. Bu kadar inandırmasaydın kendini onlara keşke..
Ben buna inanmıyorum.. her insanın nasibi , alın yazısı vardır.. eş de bir kader bana göre.. Çünkü dünyaya gelmiş ve gelecek bütün insanların ruhu daha önceden yaratılmış..Tatlım kader olan anne baba kardeş doğum ve ölüm. eş kader değil. eğer evlenecegimiz kişi kader olsaydı hristiyan biriyle evlendiğimiz için hesaba cekiliyor olmazdık yada kuranda nikah şunlara düşer gibi bi ayet olmazdı. evlilik seçim Allah karşımıza 3-4 kişiyi cıkarıyor secimi biz yapıyoruz ve evliliğimizle ilgili hesaba çekiliyoruz :) yani kader değil secemediğimiz şeyler kaderdir yalnızca :)
ama greycim düşünsene o zaman madem evlilik kaderimiz Allah uzak etsin babanla bile evlenebilirsin kader der gecersin ve bununla ilgili sorguya cekilmezsin. Ama aileden biriyle evlenmek günah. seçimi biz yaparız Bizim elimizde. Bence mantıklı. Nolur yanlış anlama muhalif olmak istediğimden değil sadece fikir belirtmek istedim zaten bu konuda insanlar ikiye aaayrılıyor :))) seviyorum burdaki herkesi ben :))Ben buna inanmıyorum.. her insanın nasibi , alın yazısı vardır.. eş de bir kader bana göre.. Çünkü dünyaya gelmiş ve gelecek bütün insanların ruhu daha önceden yaratılmış..
canım bu noktada önemli bir sorum olacak sana, sen sorunu sorarken bu denli ayrıntıya girmeden soruyosan (ki öyle mi bilmiyorum ama) bu falcıların çoğu- yani bekle diyenler hele ki - anı bile bilemiyorlar desene ?!?! sana onun evli veya bağlı olduğunu bilen oldu mu ? bu çok önemli bir kıstas çünkü..Çoğu bekle diyor ama evlendi 3 yıl önce ne yazık ki daha bunun beklemesi kalmadı....Selena sizin yolunuz tekrar birleşecek dedi meryem öyle huma öyle daha bir sürü, rezzan abla bekleme yoluna bak karşına biri çıkacak dedi nesibe de öyle dedi; nesibe senin hayatında biri varken o ayrılmış olacak ve sana dönecek sen istemiyeceksin dedi...Venüs kesinlikle bekleme dedi bir aya bıçak gibi bu duyguların bitecek dedi..Çoğu baktirdigim da dönecek bekle o mutsuz dedi..Ben de deli gibi hiç bir iletişim görüşme yokken bekledim türk filmlerindeki gibi hayatıma 5 yıldır kimse girmedi deli diyebilirsiniz ama yapamadim
o konuda elmira bana çok iyi bildi mesela başlar başlamaz bu adam evlimi dedi daha ben tepki vermeden hayır ayrılmış bu adam ve bi de kızı var dimi dedi. ben şok tabi bu nokta atışı değilde nedir sorarım bebişlercanım bu noktada önemli bir sorum olacak sana, sen sorunu sorarken bu denli ayrıntıya girmeden soruyosan (ki öyle mi bilmiyorum ama) bu falcıların çoğu- yani bekle diyenler hele ki - anı bile bilemiyorlar desene ?!?! sana onun evli veya bağlı olduğunu bilen oldu mu ? bu çok önemli bir kıstas çünkü..
ama greycim düşünsene o zaman madem evlilik kaderimiz Allah uzak etsin babanla bile evlenebilirsin kader der gecersin ve bununla ilgili sorguya cekilmezsin. Ama aileden biriyle evlenmek günah. seçimi biz yaparız Bizim elimizde. Bence mantıklı. Nolur yanlış anlama muhalif olmak istediğimden değil sadece fikir belirtmek istedim zaten bu konuda insanlar ikiye aaayrılıyor :))) seviyorum burdaki herkesi ben :))
vaay vay fena bir nokta atışı hem de.... bu elmira cafe falcısı di mi ?o konuda elmira bana çok iyi bildi mesela başlar başlamaz bu adam evlimi dedi daha ben tepki vermeden hayır ayrılmış bu adam ve bi de kızı var dimi dedi. ben şok tabi bu nokta atışı değilde nedir sorarım bebişler
canım bu noktada önemli bir sorum olacak sana, sen sorunu sorarken bu denli ayrıntıya girmeden soruyosan (ki öyle mi bilmiyorum ama) bu falcıların çoğu- yani bekle diyenler hele ki - anı bile bilemiyorlar desene ?!?! sana onun evli veya bağlı olduğunu bilen oldu mu ? bu çok önemli bir kıstas çünkü..
yok canım telefonla bakıyorvaay vay fena bir nokta atışı hem de.... bu elmira cafe falcısı di mi ?
Bilen oldu tabi ben onu nerdeyse 6 yıldır tanıyorum olayların nasıl bu hale geldiğini tarif eden bile oldu mesela meryem mesela huma ama ben artık yoruldum ve yolumu değiştirme kararı aldım fala verdiğim o paralarla neler yapardım üstümüze gelen bir de negatif enerji var....insan bazen o kadar çaresiz kalıyor ki mantık abidesi insanlar bile mesela ben böyle fallara kapılıyor...canım bu noktada önemli bir sorum olacak sana, sen sorunu sorarken bu denli ayrıntıya girmeden soruyosan (ki öyle mi bilmiyorum ama) bu falcıların çoğu- yani bekle diyenler hele ki - anı bile bilemiyorlar desene ?!?! sana onun evli veya bağlı olduğunu bilen oldu mu ? bu çok önemli bir kıstas çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?