Binnaz Abla

Venüse ısrar etsek açar mı ki arkadaşıma haber vermiştim, o gönderdi, güzel bakmış gibi ya..

yaa nereden baskı kuracağız kuralım açsın. Ama ben kahve içmedim tarot yanında kahve de açarsa 3 günlük fincanı atsam olur mu

Kızlar aranızda Fal sepeti Nesibeye baktıran var mı? oylamada da yüksek almış. Dedikleri çıkıyor mu?

ya bari haberdar olsun beklediğinizden.. belki onun da hayatında birileri yoktur... falcılar ne diyor peki? popüler olanlar.. yani ayrıntı vermeyin de, bekle gelecek diyen var mı ?
Çoğu bekle diyor ama evlendi 3 yıl önce ne yazık ki daha bunun beklemesi kalmadı....Selena sizin yolunuz tekrar birleşecek dedi meryem öyle huma öyle daha bir sürü, rezzan abla bekleme yoluna bak karşına biri çıkacak dedi nesibe de öyle dedi; nesibe senin hayatında biri varken o ayrılmış olacak ve sana dönecek sen istemiyeceksin dedi...Venüs kesinlikle bekleme dedi bir aya bıçak gibi bu duyguların bitecek dedi..Çoğu baktirdigim da dönecek bekle o mutsuz dedi..Ben de deli gibi hiç bir iletişim görüşme yokken bekledim türk filmlerindeki gibi hayatıma 5 yıldır kimse girmedi deli diyebilirsiniz ama yapamadim

canım sen o bekle diyenleri dinleme bence. evlenmiş gitmiş sende onu düşünme artık

Canım Allah sabır versin . Çok zor bir durum.. ama altı üstü falcı bunlar.. tövbe haşa tanrımı ? Her dediği olcak diye bir durumları yok.. Bu kadar inandırmasaydın kendini onlara keşke..

Tatlım kader olan anne baba kardeş doğum ve ölüm. eş kader değil. eğer evlenecegimiz kişi kader olsaydı hristiyan biriyle evlendiğimiz için hesaba cekiliyor olmazdık yada kuranda nikah şunlara düşer gibi bi ayet olmazdı. evlilik seçim Allah karşımıza 3-4 kişiyi cıkarıyor secimi biz yapıyoruz ve evliliğimizle ilgili hesaba çekiliyoruz :) yani kader değil secemediğimiz şeyler kaderdir yalnızca :)

bu durumda evlendi ise, şu pembecilere asla bakma derim ömründen ömür gidiyor, boşversene.. Venüsün yorumu en mantıklı olanmış aralarında..

Canım Allah sabır versin . Çok zor bir durum.. ama altı üstü falcı bunlar.. tövbe haşa tanrımı ? Her dediği olcak diye bir durumları yok.. Bu kadar inandırmasaydın kendini onlara keşke..
ya aynen, bir insan için 3 yıl çok uzun bir zaman.. 3 yıla insanlar bir meslek edinmek için okul bitiriyor, altın bilezik ediniyorlar..

Ben buna inanmıyorum.. her insanın nasibi , alın yazısı vardır.. eş de bir kader bana göre.. Çünkü dünyaya gelmiş ve gelecek bütün insanların ruhu daha önceden yaratılmış..

Ben buna inanmıyorum.. her insanın nasibi , alın yazısı vardır.. eş de bir kader bana göre.. Çünkü dünyaya gelmiş ve gelecek bütün insanların ruhu daha önceden yaratılmış..
ama greycim düşünsene o zaman madem evlilik kaderimiz Allah uzak etsin babanla bile evlenebilirsin kader der gecersin ve bununla ilgili sorguya cekilmezsin. Ama aileden biriyle evlenmek günah. seçimi biz yaparız Bizim elimizde. Bence mantıklı. Nolur yanlış anlama muhalif olmak istediğimden değil sadece fikir belirtmek istedim zaten bu konuda insanlar ikiye aaayrılıyor :))) seviyorum burdaki herkesi ben :))

canım bu noktada önemli bir sorum olacak sana, sen sorunu sorarken bu denli ayrıntıya girmeden soruyosan (ki öyle mi bilmiyorum ama) bu falcıların çoğu- yani bekle diyenler hele ki - anı bile bilemiyorlar desene ?!?! sana onun evli veya bağlı olduğunu bilen oldu mu ? bu çok önemli bir kıstas çünkü..

o konuda elmira bana çok iyi bildi mesela başlar başlamaz bu adam evlimi dedi daha ben tepki vermeden hayır ayrılmış bu adam ve bi de kızı var dimi dedi. ben şok tabi bu nokta atışı değilde nedir sorarım bebişler

Ben G grey e katılıyorum zannımca.

Şöyle ki hayatın bazı yerleri kader, bazı yerleri seçim. Önüne gelen seçenekler kader ama senin yaptığın seçim irade.

Benim karşıma kimse çıkmıyor mesela, aşk hayatım rezil. Burda bir irade veya seçim yok, çünkü aralarından seçebileceğim kimse yok :))) Bu safi kader.

Öte yandan , dediğin gibi yanlış insanlarla tanışmak kader, sonuçta onları kariımıza hayat çıkarıyor. Lakin yanlış insanların peşine düşmek seçimdir, kuzenle evlenmek mesela.

Özete geleyim, yol ayrımı kaderdir, hangi yola yürüyeceğin seçimdir bence.

vaay vay fena bir nokta atışı hem de.... bu elmira cafe falcısı di mi ?

Urminacan falcıların çoğu tırt, bir halt bilmiyor. Ciddi falcılık yapan Venüs, Nesibe , Luna, Fama ve birkaç kişi daha dışında bu adam evli gibi bir cümleyi sarf edebilecek gerçek falcı yok onlineda.

@aslankralice @MissCherryBlossom kızlar merhaba, diyalogunuz hoşuma gitti. ben de fikir belirtecektim ama vazgeçtim bunun yerine tamı tamına bu konudaki fikirlerimi yansıtan bir film var onu önereyim size. sinemayla ilgileniyorsanız ve izlemediyseniz
The Adjustment Bureau isimli film bu konudan harika bahsediyor. Mükemmel bir aşk filmidir. Kenarda köşede kalmış başyapıtlardan biridir...

ben bu şarkıyı bugün 10 kere dinledim 10 kere de ağladım güçlü olmak gerektiğinin en güzel şarkısı. hepinize gelsin kızçeler :))

Bilen oldu tabi ben onu nerdeyse 6 yıldır tanıyorum olayların nasıl bu hale geldiğini tarif eden bile oldu mesela meryem mesela huma ama ben artık yoruldum ve yolumu değiştirme kararı aldım fala verdiğim o paralarla neler yapardım üstümüze gelen bir de negatif enerji var....insan bazen o kadar çaresiz kalıyor ki mantık abidesi insanlar bile mesela ben böyle fallara kapılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…