Binnaz Abla

wuuuu sağol tatlım yarın evdeyim izliyim madem konu ne bilmiyorum ama ağlıym azcık :)

Yaa kızlar allahını seven bırı bana su elmıra kım nerde bakar bı yazsın lutfen

Huma bınnazdakımı?? Bıryolunvardakımı

yazayım canım elmira telefonda bakıyor. bazısına çıkıyor bazısına fos ama bakalım bende çıkacakmı. Bna herkes bu adamla evlilik görüyor ne hikmetse. özelden yaz atayım numarasını canım istersen. 100 tl bu arada

merhaba elmira ya 3 kez baktıran birisi olarak şunu söylemek isterim anda mükemmel geçmişte çok güzel ama gelecek sadece toz pembe neden 3 kez baktırdım derseniz umut fakirin ekmeğidir herhalde güzel şeyler duymak beni rahatlatıyordu zaten 20 yııldır bu yüzden dünyalar kadar para falcılara verdim

wuuuu sağol tatlım yarın evdeyim izliyim madem konu ne bilmiyorum ama ağlıym azcık :)
ağlar mısın bilmem ben pek ağlamamıştm diye hatırlıyorm ama gözlerinden kalpler fışkıracağı kesin
izlersen beni burda etiketle veya alıntıla yaz yorumunu lütfen, bakalım beğenecek misin

ağlar mısın bilmem ben pek ağlamamıştm diye hatırlıyorm ama gözlerinden kalpler fışkıracağı kesin
izlersen beni burda etiketle veya alıntıla yaz yorumunu lütfen, bakalım beğenecek misin
tamamdır :) ya şu lunaya fal atan yokmu 3 gün oldu hala 4. sıradayım girmicekmi acaba

ay bi falım daha patladı :)

Evet canım binnazdaki...ama nesime ugga selena seruven de söylemişti...
Bana huma sureklı bu adam bu kızı sevmıyo sana donecek dıyo ben bakım seklını sevıyorum ama tarıh vermıyo dahada. Onemlısı hep guzel seyler soyluyo ama içimden bı sesde guvenıyo kıza neden bılmem:) kıbar zarıf ve ılgılı bı yorumcu sende bıldıgını gorunce umutlanmadım degıl.ama senın için iyi bişey olmamış galıba ona uzuldum..

Sanırım pembeci ama banada dönücek dedi dönmücek dediği yokmu:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…