- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
wuuuu sağol tatlım yarın evdeyim izliyim madem konu ne bilmiyorum ama ağlıym azcık :)@aslankralice @MissCherryBlossom kızlar merhaba, diyalogunuz hoşuma gitti. ben de fikir belirtecektim ama vazgeçtim bunun yerine tamı tamına bu konudaki fikirlerimi yansıtan bir film var onu önereyim size. sinemayla ilgileniyorsanız ve izlemediyseniz
The Adjustment Bureau isimli film bu konudan harika bahsediyor. Mükemmel bir aşk filmidir. Kenarda köşede kalmış başyapıtlardan biridir...
Yaa kızlar allahını seven bırı bana su elmıra kım nerde bakar bı yazsın lutfeno konuda elmira bana çok iyi bildi mesela başlar başlamaz bu adam evlimi dedi daha ben tepki vermeden hayır ayrılmış bu adam ve bi de kızı var dimi dedi. ben şok tabi bu nokta atışı değilde nedir sorarım bebişler
Huma bınnazdakımı?? BıryolunvardakımıBilen oldu tabi ben onu nerdeyse 6 yıldır tanıyorum olayların nasıl bu hale geldiğini tarif eden bile oldu mesela meryem mesela huma ama ben artık yoruldum ve yolumu değiştirme kararı aldım fala verdiğim o paralarla neler yapardım üstümüze gelen bir de negatif enerji var....insan bazen o kadar çaresiz kalıyor ki mantık abidesi insanlar bile mesela ben böyle fallara kapılıyor...
Yaa kızlar allahını seven bırı bana su elmıra kım nerde bakar bı yazsın lutfen
ağlar mısın bilmem ben pek ağlamamıştm diye hatırlıyorm ama gözlerinden kalpler fışkıracağı kesinwuuuu sağol tatlım yarın evdeyim izliyim madem konu ne bilmiyorum ama ağlıym azcık :)
tamamdır :) ya şu lunaya fal atan yokmu 3 gün oldu hala 4. sıradayım girmicekmi acabaağlar mısın bilmem ben pek ağlamamıştm diye hatırlıyorm ama gözlerinden kalpler fışkıracağı kesin
izlersen beni burda etiketle veya alıntıla yaz yorumunu lütfen, bakalım beğenecek misin
ay bi falım daha patladı :)merhaba elmira ya 3 kez baktıran birisi olarak şunu söylemek isterim anda mükemmel geçmişte çok güzel ama gelecek sadece toz pembe neden 3 kez baktırdım derseniz umut fakirin ekmeğidir herhalde güzel şeyler duymak beni rahatlatıyordu zaten 20 yııldır bu yüzden dünyalar kadar para falcılara verdim
kahve falı için mi bekliyosuntamamdır :) ya şu lunaya fal atan yokmu 3 gün oldu hala 4. sıradayım girmicekmi acaba
yok tatlım enerji attımkahve falı için mi bekliyosun
komik bişey söyledin demedim ki canım,ben de bekliyorum o yüzden o smile i koydum.Çıkmadı daha dediği zamana var zaten de.. komik bişey söylemedim . Bu gülme gifi ne alaka .?
komik bişey söyledin demedim ki canım,ben de bekliyorum o yüzden o smile i koydum.
tamamdır :) ya şu lunaya fal atan yokmu 3 gün oldu hala 4. sıradayım girmicekmi acaba
Evet canım binnazdaki...ama nesime ugga selena seruven de söylemişti...Huma bınnazdakımı?? Bıryolunvardakımı
Bana huma sureklı bu adam bu kızı sevmıyo sana donecek dıyo ben bakım seklını sevıyorum ama tarıh vermıyo dahada. Onemlısı hep guzel seyler soyluyo ama içimden bı sesde guvenıyo kıza neden bılmem:) kıbar zarıf ve ılgılı bı yorumcu sende bıldıgını gorunce umutlanmadım degıl.ama senın için iyi bişey olmamış galıba ona uzuldum..Evet canım binnazdaki...ama nesime ugga selena seruven de söylemişti...
Sanırım pembeci ama banada dönücek dedi dönmücek dediği yokmu:/Bana huma sureklı bu adam bu kızı sevmıyo sana donecek dıyo ben bakım seklını sevıyorum ama tarıh vermıyo dahada. Onemlısı hep guzel seyler soyluyo ama içimden bı sesde guvenıyo kıza neden bılmem:) kıbar zarıf ve ılgılı bı yorumcu sende bıldıgını gorunce umutlanmadım degıl.ama senın için iyi bişey olmamış galıba ona uzuldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?