- 4 Ocak 2015
- 132
- 271
- 23
- 35
Bana ayrılacaksınız bu adamdan iş olmaz demişti ve evlilik konuşuyorduk. 1 hafta sonra ayrıldık. ben o öyle dediği için 1 puan vermiştim artık geri çeviriyo fallarımıSanırım pembeci ama banada dönücek dedi dönmücek dediği yokmu:/
Kıyamam gecmiş olsun hayırlısını dileyin allahtan.. Bu arada bugün büyükada kilisede edilen duaların kabul edildiğine inanılır herkes 23 nisanda gider ama doğrusu 12si sabahı gitmek isteyenlere duyrulur:)Bana ayrılacaksınız bu adamdan iş olmaz demişti ve evlilik konuşuyorduk. 1 hafta sonra ayrıldık. ben o öyle dediği için 1 puan vermiştim artık geri çeviriyo fallarımı
Canim benim yaaBana ayrılacaksınız bu adamdan iş olmaz demişti ve evlilik konuşuyorduk. 1 hafta sonra ayrıldık. ben o öyle dediği için 1 puan vermiştim artık geri çeviriyo fallarımı
Anda ıyi gerçekten gelecekte söylediklerinin olması imkansız...Bana huma sureklı bu adam bu kızı sevmıyo sana donecek dıyo ben bakım seklını sevıyorum ama tarıh vermıyo dahada. Onemlısı hep guzel seyler soyluyo ama içimden bı sesde guvenıyo kıza neden bılmem:) kıbar zarıf ve ılgılı bı yorumcu sende bıldıgını gorunce umutlanmadım degıl.ama senın için iyi bişey olmamış galıba ona uzuldum..
Bahsettiğiniz kişi kim kızlar?Canim benim yaabu kadina ne baktirmistin sen ? Belki bende baktirmisimdir ve hatirlamiyorumdur yaparim yani binnaz gecmisim cok pis :)canim benim senin icinde belki hayirlisi budur bazen bilemiyoruz cok uzuldugumuz bisey sonradan hayirli seylere vesile olur ben buna cok inaniyorum insallah guzel haberler verirsin bize ... bu falcilarada insansak dert inanmasak dert vallahi su illetten kurtulmamiz lazim demin kim yazmisti 20 sene diye kalbime iniyordu yemin ediyorum aldigimiz kocada bizi bosar fal baktemaktan adamin iligini kemigini curuturuz :):)
Bana kısa süre verdi cıkarsa yazarımAnda ıyi gerçekten gelecekte söylediklerinin olması imkansız...
Bana kısa süre verdi cıkarsa yazarımVivianLeigh a cıkmamış mesela ..
Es bana gore de kaderdirya aynen, bir insan için 3 yıl çok uzun bir zaman.. 3 yıla insanlar bir meslek edinmek için okul bitiriyor, altın bilezik ediniyorlar..
Ben kader diye biliyorum canım. Bütün herkes eşit şartlarda yaratılıp ana rahmine düşüyor iyi veya kötü olmak onların seçimi seçtiğimiz eş yüzünden hesaba çekilmeyiz herkes kendi hatalarından sorumludur :)Tatlım kader olan anne baba kardeş doğum ve ölüm. eş kader değil. eğer evlenecegimiz kişi kader olsaydı hristiyan biriyle evlendiğimiz için hesaba cekiliyor olmazdık yada kuranda nikah şunlara düşer gibi bi ayet olmazdı. evlilik seçim Allah karşımıza 3-4 kişiyi cıkarıyor secimi biz yapıyoruz ve evliliğimizle ilgili hesaba çekiliyoruz :) yani kader değil secemediğimiz şeyler kaderdir yalnızca :)
Bana cikmadi canim Huma dan bahsediyorsak evlendirmis beni kaderiniz bir demis ama asla degilBana da bahar aylari demis , cikarsa yazarim.
Huma mi fallari geri ceviriyorCanim benim yaabu kadina ne baktirmistin sen ? Belki bende baktirmisimdir ve hatirlamiyorumdur yaparim yani binnaz gecmisim cok pis :)canim benim senin icinde belki hayirlisi budur bazen bilemiyoruz cok uzuldugumuz bisey sonradan hayirli seylere vesile olur ben buna cok inaniyorum insallah guzel haberler verirsin bize ... bu falcilarada insansak dert inanmasak dert vallahi su illetten kurtulmamiz lazim demin kim yazmisti 20 sene diye kalbime iniyordu yemin ediyorum aldigimiz kocada bizi bosar fal baktemaktan adamin iligini kemigini curuturuz :):)
Yok canimm ben arkadasa ne baktirdin diye sordum cikmis fali ondan benim dedigim baska bisey:) bu arada baktim bende gecmis fallarima baktirmisim humaya ama bende gayet yorum yapmis oyle tarih falan yok ama tespitler dogru o kadarHuma mi fallari geri ceviriyor
Hümanın dedıgımı cıkmamış..as hepımız baktırmışız o zamanBana kısa süre verdi cıkarsa yazarımVivianLeigh a cıkmamış mesela ..
Neden gerı cevırıyo arkadasım,, katına bakıyo bıtek,, ben 3 kez attım gerı cevırmedı ama ıyı saattemı degıldı acabaHuma mi fallari geri ceviriyor
Sarayli, selena cizgi falı,seruven kitap falı, naaz kahve, luna enerjıTellwe'den 50 kredim var :c bana şu anki popülerleri yazar mısınız
Yok hayatım neden yanlış anlayayım tabi ki de fikrine saygı duyarım :) bana göre bu konu yani kader , dini inanca girer.. Herkesin inancına mutlaka saygı duyarım bitanemama greycim düşünsene o zaman madem evlilik kaderimiz Allah uzak etsin babanla bile evlenebilirsin kader der gecersin ve bununla ilgili sorguya cekilmezsin. Ama aileden biriyle evlenmek günah. seçimi biz yaparız Bizim elimizde. Bence mantıklı. Nolur yanlış anlama muhalif olmak istediğimden değil sadece fikir belirtmek istedim zaten bu konuda insanlar ikiye aaayrılıyor :))) seviyorum burdaki herkesi ben :))
aynen öyle.. Hayırsızlar gitsin ki hayırlıları gelebilsin.. Hüma bi tek katina bakıyor katina atmıştım. Ya artık gerçekten sigara gibi bir şey oldu, bağımlılık yapıyor her yorumcu başka bir şey söylüyor. Bu paraları bir hayır kurumuna verseydim şu an tuttuğum altın olmuştuCanim benim yaabu kadina ne baktirmistin sen ? Belki bende baktirmisimdir ve hatirlamiyorumdur yaparim yani binnaz gecmisim cok pis :)canim benim senin icinde belki hayirlisi budur bazen bilemiyoruz cok uzuldugumuz bisey sonradan hayirli seylere vesile olur ben buna cok inaniyorum insallah guzel haberler verirsin bize ... bu falcilarada insansak dert inanmasak dert vallahi su illetten kurtulmamiz lazim demin kim yazmisti 20 sene diye kalbime iniyordu yemin ediyorum aldigimiz kocada bizi bosar fal baktemaktan adamin iligini kemigini curuturuz :):)
Ben o kötü konuştuğu için baya aşağılayıcı bir yorum ve 1 puan vermiştim o yüzden bakmıyor benmkileri geri çeviriyor :)Neden gerı cevırıyo arkadasım,, katına bakıyo bıtek,, ben 3 kez attım gerı cevırmedı ama ıyı saattemı degıldı acaba
hüma hangi sitedeBen o kötü konuştuğu için baya aşağılayıcı bir yorum ve 1 puan vermiştim o yüzden bakmıyor benmkileri geri çeviriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?