Binnaz Abla

Bana ayrılacaksınız bu adamdan iş olmaz demişti ve evlilik konuşuyorduk. 1 hafta sonra ayrıldık. ben o öyle dediği için 1 puan vermiştim artık geri çeviriyo fallarımı
Kıyamam gecmiş olsun hayırlısını dileyin allahtan.. Bu arada bugün büyükada kilisede edilen duaların kabul edildiğine inanılır herkes 23 nisanda gider ama doğrusu 12si sabahı gitmek isteyenlere duyrulur:)

Bana ayrılacaksınız bu adamdan iş olmaz demişti ve evlilik konuşuyorduk. 1 hafta sonra ayrıldık. ben o öyle dediği için 1 puan vermiştim artık geri çeviriyo fallarımı
Canim benim yaa bu kadina ne baktirmistin sen ? Belki bende baktirmisimdir ve hatirlamiyorumdur yaparim yani binnaz gecmisim cok pis :)canim benim senin icinde belki hayirlisi budur bazen bilemiyoruz cok uzuldugumuz bisey sonradan hayirli seylere vesile olur ben buna cok inaniyorum insallah guzel haberler verirsin bize ... bu falcilarada insansak dert inanmasak dert vallahi su illetten kurtulmamiz lazim demin kim yazmisti 20 sene diye kalbime iniyordu yemin ediyorum aldigimiz kocada bizi bosar fal baktemaktan adamin iligini kemigini curuturuz :):)

Anda ıyi gerçekten gelecekte söylediklerinin olması imkansız...

Bahsettiğiniz kişi kim kızlar?

Ben kader diye biliyorum canım. Bütün herkes eşit şartlarda yaratılıp ana rahmine düşüyor iyi veya kötü olmak onların seçimi seçtiğimiz eş yüzünden hesaba çekilmeyiz herkes kendi hatalarından sorumludur :)

Huma mi fallari geri ceviriyor

Huma mi fallari geri ceviriyor
Yok canimm ben arkadasa ne baktirdin diye sordum cikmis fali ondan benim dedigim baska bisey:) bu arada baktim bende gecmis fallarima baktirmisim humaya ama bende gayet yorum yapmis oyle tarih falan yok ama tespitler dogru o kadar bu arada marple sana cikan kimse yokmu kuzum ?

Yok hayatım neden yanlış anlayayım tabi ki de fikrine saygı duyarım :) bana göre bu konu yani kader , dini inanca girer.. Herkesin inancına mutlaka saygı duyarım bitanem

aynen öyle.. Hayırsızlar gitsin ki hayırlıları gelebilsin.. Hüma bi tek katina bakıyor katina atmıştım. Ya artık gerçekten sigara gibi bir şey oldu, bağımlılık yapıyor her yorumcu başka bir şey söylüyor. Bu paraları bir hayır kurumuna verseydim şu an tuttuğum altın olmuştu

Kızlar ya rezzana atmıştım dün. Öncesinde tutmamıştı bana ama öyle değişik şeyleri bildiki bu kez.. Mayıs başı dedi yakın bir zaman, eğer çıkarsa paylaşırım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…