- 4 Ocak 2015
- 132
- 271
- 23
- 35
hüma bal binnazabla dahüma hangi sitede
ben baktırdım suanda cıkan olmadı ocakta baktırmstım..olaylar baya ters ilerliyor ama anda iyi.Kızlar aranızda Fal sepeti Nesibeye baktıran var mı? oylamada da yüksek almış. Dedikleri çıkıyor mu?
Bu listeye Fatımanın su falını da ekleyelimSarayli, selena cizgi falı,seruven kitap falı, naaz kahve, luna enerjı
Binnaz ablahüma hangi sitede
Ben yakalayamadım onu hiçBu listeye Fatımanın su falını da ekleyelim
Bana binnaz bilge seruven bir kisim cikti meryem ani bildi emine ani ve kucuk seyleri bildi ruya yorumunda da binnaz kesira ve hulya demir baya bildiYok canimm ben arkadasa ne baktirdin diye sordum cikmis fali ondan benim dedigim baska bisey:) bu arada baktim bende gecmis fallarima baktirmisim humaya ama bende gayet yorum yapmis oyle tarih falan yok ama tespitler dogru o kadarbu arada marple sana cikan kimse yokmu kuzum ?
Elif bana aynisini yapti uc yildiz verdim diyeBen o kötü konuştuğu için baya aşağılayıcı bir yorum ve 1 puan vermiştim o yüzden bakmıyor benmkileri geri çeviriyor :)
gelecek çıkmadı mı meryeminBana binnaz bilge seruven bir kisim cikti meryem ani bildi emine ani ve kucuk seyleri bildi ruya yorumunda da binnaz kesira ve hulya demir baya bildi
Simdilik hayir canim medyum deniz bildi bende birde meryem iki uc faldan sonra sacmaladi kisacik ozensiz baktigelecek çıkmadı mı meryemin
Bana olumlu olduklari da var ama genelde olumsuzBilge özdogru ıyımı??? Ben baktırmşım ve cok olumsuzmuşşiçim kararıcak gene dıye korkuyorum sızce ıyımı
Ben bana baktığı falı çok beğendim.. haketti aldığı parayı. Çok kişi bekliyor burda onu ama acmadı hala fal alımını ya..Ben yakalayamadım onu hiçcok pahalı bıde ama sen dıyosan dogrudur greycımm ekledıkk gıttı:))
ben ilk falımı atıcam inşallah özensiz bakmazSimdilik hayir canim medyum deniz bildi bende birde meryem iki uc faldan sonra sacmaladi kisacik ozensiz bakti
Al benden de o kadar Serüvene mi atsak acaba? Saraylıhanımı da merak ediyorum aslında ama perşembe günü açacakmış fal alımını. Sanki çok acelem varmış gibi stres yapıyorum halbuki bi cacık şu aralar hayatımda ahahahahadünden beri 20 tllik anı iyi söyleyen falcı arıyorum bulamadım bir türlü
ben sabırsızım bekleyemem geç bakıyormuş kredi yüklerim sonra geri çekerim kalır öyle başka atcak falcı yok iyisi mi ben meryemi bekleyeyim anda iyimiş oAl benden de o kadar Serüvene mi atsak acaba? Saraylıhanımı da merak ediyorum aslında ama perşembe günü açacakmış fal alımını. Sanki çok acelem varmış gibi stres yapıyorum halbuki bi cacık şu aralar hayatımda ahahahaha
Kızlar bu portakal3 e baktıran var mı? 1792 fal bakmış %100 başarı diyor
bende baktım şimdi. Lunadan çekip portakala mı atsam acaba bilemedimKızlar bu portakal3 e baktıran var mı? 1792 fal bakmış %100 başarı diyor
bende baktım şimdi. Lunadan çekip portakala mı atsam acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?