Binnaz Abla

Hmm teşekkür, Derine ben de baktıracaktım ama 2-3 hafta yok duvarına yazmış. İçlerinde en yakın zamanda gelecek olan Saraylı gibi görünüyor. Naazz zaten firari, gerçi bana dediklerinin zamanınasayılı günler kaldı o yüzden 2.kez atmaktan vazgeçtim ama Serüvene gidip geliyor elim sonra Saraylıyı mı beklesem diyorum ((( İflas bayrağını açıcam az kaldı ((

Derine eskiden atmış olduğum falı kelimesi kelimesine tutturmuş hatta çok sert yazmış diye üzülmüştüm ben attım açana kadar dursun onda yani 2-3 falcı dışında güvenmiyorum tellwe'de

Anı ve geleceği tam tutturuyor diyorsun yani, pembe tablouc değil o zaman. Ama en az 2 hafta var fal alımı yapmasına Saraylıyı denedin mi hiç veya Serüveni, Naazzı? Başka tutturan yok mu baktırdıkalrında ?

kızlar kız resim eklemiş ilk defa bizim x le ve her şeyi dısarı kapalı bana laf sokan yazı paylasmıs bir de resimlerini :)))))))))))))) hayır beni bu kadar takacak ne var anlamıyorum kıyamam yaaa
kadınlar hisseder demek ki birşeyler hissediyo ki taktı kafasına seni :)

Hım bir düşünelim, derin herkeste tutar mı bilmem ama bende tuttu. Seruven de tutmuştu bak bende. Rezzan abla, venus amber ve nesibe tekbaşer. Bir de kali luks vardı o kadar bayağı kişiye baktırmıştım tutanlar bunlar

Ben bi Serüven ablayı deneyeyim o zaman , kadın boşu boşuna 1,200 küsür fal bakmamıştır herhalde. Yorumlara da baktım bir abla şevkatiyle yorumluyor sanki. Olmadı saraylıyı sokarım araya. Jübilemi de derin ile yapar bu defteri kapatırım, nasılsa hepsi 2-3 içinde olacakları söylüyor.

kızlar kız resim eklemiş ilk defa bizim x le ve her şeyi dısarı kapalı bana laf sokan yazı paylasmıs bir de resimlerini :)))))))))))))) hayır beni bu kadar takacak ne var anlamıyorum kıyamam yaaa

Bu ne eziklik ya, cidden acıdım kıza. Her an gidebileceğini düşündüğün biriyle olmak gerçekten zavallılık bence.

Senin durumunu ben de yaşadım , ve çok moralim bozuluyordu o zamanalr vay sarmaş dolaş fotoğraflar koymalar vay efendim durum yazısına aşkkkımmm yazmalar falan. Allahım diyordum ben durada kahrolurken bunlar mutlu mesut yaşıyor. Meğer kan gövdeyi götürüyormuş karı arızaya bağlamış sırf ben ümitlenmeyeyim diye yapıyormuş sonradan öğrendim. Yani canım senin şuan yaşadığın fırtınadan önceki sessizlik. Yakında gök gürültülerini duymaua başlarsın :)

Canım Derin burda bir iki arkadaşımızın falını paylaşıp , özellerini deşifre etmişti..
Ayrıca Derinin burdan eski bir üye olan deepbluem la aynı kişi olduğu iddiaları vardı

Fal atıp atmamak artık sana kalmış cherrycim :)

Bu ne eziklik ya, cidden acıdım kıza. Her an gidebileceğini düşündüğün biriyle olmak gerçekten zavallılık bence.
Ben de su anda acıyorum kuzum aylardır sessız kalan ınsan profil resmi bile dısarı kapalı olan kişi altına bizim mutluluklarımız var düşmanları catlatan yazıp herkese acık yapıyorsa totom biraz kalkar :) o gunden sonra daha cok acımaya basladım...

onu ben de sezıyorum kuzum ama acıyorum sadece:) sonra ne olmustu sizde kızla senın yüzünden mi tartısıyorlardı? bunlar benım yuzumden kavga edıyorlarmıs..

Aynen öyle oldu, ayrıldılar zaten sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…