Binnaz Abla

evet ekim gibi dediler hepsi aama saraylıhanım 1.5 yıl dedii çok da uzun yahuuuu :) insan kendini şartlıyo dimi kızlar yaa :)

Canım Saraylıhanım'ın verdiği zamana takılma.. O rakamları çok iyi biliyor ama vade olarak tutmuyor, keşke Cansu burda olsaydı da O söyleseydi sana :) Ona en son 1 ay vermişti, 1 gün sonra olduğu istediği :) Saraylıhanım kendisi de söylüyor bunu zaten o yüzden rahat ol :)

canım falı cıkarsa bızımle paylaşırmısın merak ediyorum da bende baktırmıştım..

tabi paylaşırım tatlım ama 1.5 yıl gibi bi zaman söyledi yani zaten ben okadar yaşayabilcekmiyim onuda blmorum :) benm favorim nesbiedir yine baktrdım bana az bi zman kaldı dedi dört gözle bekliorum :) tellwedwe cosmo kiraze ve saraylı hanım güzel sşk 3 üde beğenmiştim :) ne kadar çok fal bktırıorum valla olmayan işlerimde ters gitcek artık

ama bana dediki tatlm keşke dedi 1 ay snra seni arayabilicek durumda olduğunu söylesem ama uzun bi zamana yayılıacak dedi ailesiyle olan durumları falan çok güzel yorumladı ilerisini bilemem ama yorumları çok güzell :) teşekkür ediorum tatlım bu arada inş 1.5 yıl 1.5 olarak geri döner bana :) ve hepimize :)

Ayy inşallah tatlım :)) bana da en son 5 ay verdi, 5 hafta olarak döneceğini umuyorum :) Nesibem de az bir zaman kaldı dediyse o zaten az zamandır :) 1,5 hafta ya da 1,5 ay olarak düşün sen Saraylıhanımın dediğini :)

tellwede falcialim diye biri var yorumlarini okudum da cok memnun herkes..ama fiyatlari binnazdakiler gibi...off korkuyorum da baktirmaya bu kadar biliomus olumsuz dicek diye

Falcialime baktirmisim bana olumsuz konusmus ama tespitleri ve gecmisi tutturmus bana nisan icin zaman vermis sadece benim bildigim sirrima kadar yazmis

Kızlar sizleri şiddetle kınıyorum :)))

İlayda Güler bir gece 3.30 lara kadar bekledim ama şimdi de bu gece 2.de geleceğim yazmış demiştim...
Dün gece saati kurup 2.30 da kalktım, hatun yire yok (
5 dakika bekleyip yattım gelmez diye.. sabah 8.45 gibi bir baktım, gelmiş ve 5 fal gelmiş o arada (
'Limitim 2 olmasına rağmen 5 fal geldi , gecikmeler olabilir' demiş....

Yani gece 3 ten sonra onu bekleyen ve fal yollayan arkadaşlar çok kırıldım size :))) kınıyorum :))
şaka bir yana acaip hayal kırıklığı yaşadım sabah sabah..
bu güne kadar 34 fal bakan yorumcuya 5 fal birden geliyorsa gece de... demek ki burası cidden okunuyor...

şimdi 3-5 gün fal almaz... of of... son falım diyordum olmadı (
sabah sabah falcıalimi methini de duydum burada aklıma şimdi o düştü....
biri bize engel olsun bence :))

evet ekim gibi dediler hepsi aama saraylıhanım 1.5 yıl dedii çok da uzun yahuuuu :) insan kendini şartlıyo dimi kızlar yaa :)

Evet sartlanıyoruz ister istemez ama ben olumlu mu yorumluyor seklinde dinliyorm falcıları cogu zaman. Oyle de yapmak lazım. Zamana takılma, Beyzacım dogru söylemiş. Bazen söyledikleri zamandan once de olabiliyor biliyorsunnn:)

Son düzenleme:

canım ilayda gülerde var bir durum ben anlamadım bunu siteyede yazdım geçen gün gece 2 de online yim diye yazmıştı gelmedi ertesi gün yine gece 02 onlineyim dedi ve ekranda sadece onun profilini açtım beklerken 02.01 de birden meşgul oldu ve nasıl hangi arada 3 tane fal aldı anlamadım mümkün değil bu dün gecede 02 den sonra online olabilirim diye yazmıştı 02:30 kadar bekledim yok sabah birde baktım 2 tane limitim olduğu halde 5 tane aldım dedi daha sonra değiştirerek limitim 1 tane iken 5 oldu diye yazdı şimdi ne yazar bilinmez ama bir tutarsızlık var bir gariplik var siteyede bunu bildirdim anlaşılması zor bir açıklama gönderdiler

İşte bende gece 2.30 da kalktım baktım kapalıydı.
Site ne gibi bir açıklama yollamış merak ettim.

Ben rezzan abla ve samira ya baktırdım. Samira anı çok ii bildi umarım gelecekle dedikleri de çıkar. Rezzan abla sesi bana çok huzur verdi ve müptelası oldum resmen.

rezzanı çok beğeniyorlar rezzan binnaz abladamı ? fal sepetindemi?
burda en beğenilen rezzan ve nesibe sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…