Binnaz Abla

Kızlar benim aklım çok başka şeylere gitti şu an.. Falımpirde medyummystery diye bir kadın 48 saatte sevdiğin kişiyi sana döndürecek bir şeyler yapıyormuş gelmezse de para iadesi yapıyormuş.. Çok mu Allahın işine karışmak olur.. Büyü değil sadece dualarla demiş. Offf nelere kaldık yaa.

Sakın paranı boşa verme canım büyü yapıyordur sevdiğin büyüyle gelecekse hiç gelmesin daha iyi bence

Venüs, akşam 6 da alımını açacakmış, bekleyeni varsa duyrulur...
bu Luna nerelerde ya ? öylesine girip-çıktı hatun heralde.. heyecan yaptık
bisey sorucam sana venuse tek sorumu sorayım yoksa coklu sorusorsam olurmu tarotta cıkarmı?bıde bu aksamda kahve alıcakmıymıs?

canım fama sadece anlık mı iyiydi sende , yoksa geleceği de çıktı mı?

bisey sorucam sana venuse tek sorumu sorayım yoksa coklu sorusorsam olurmu tarotta cıkarmı?bıde bu aksamda kahve alıcakmıymıs?
valla şekerim bence durumunu özetle ve allah verdiyse sor derim, ben öyle yapıyorum hep bir de bugün de kahve isteyen ekleyip gönderebilir yazdı, ben kahve yapıcam ama atmakta kararsızım ya.. naapsam ?

ya kızlar ben bu başlığı daha yeni keşfettim bu falları nereye nasıl gönderiyoruz

@MissCherryBlossom sana bişey sorucam. dün gece sevdim alıştım terkedildim diye bir başlık vardı ya 10 gün çıkıp ayrılan kız...o başlıkta konuception şakama gülen sendin dimi? hatta yazaren bunu kimse anlamazsa bu forumu terkedicem falan diyodum
ama şimdi bakınca ben o postu bulamıyorum,çok ilginç mesajım alıntılar vs. o sayfadan silinmiş. böyle bir şey olabilir mi? sen benden daha kıdemlisin

valla şekerim bence durumunu özetle ve allah verdiyse sor derim, ben öyle yapıyorum hep bir de bugün de kahve isteyen ekleyip gönderebilir yazdı, ben kahve yapıcam ama atmakta kararsızım ya.. naapsam ?
kaç tl şekerler ona göre ben de atayım :) kendimi geri çekemiyorum hiç şu fal işinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…