- 30 Ocak 2014
- 4.946
- 10.705
- 408
tamam canım:)benide bilgilendir
@MissCherryBlossom sana bişey sorucam. dün gece sevdim alıştım terkedildim diye bir başlık vardı ya 10 gün çıkıp ayrılan kız...o başlıkta konuception şakama gülen sendin dimi? hatta yazaren bunu kimse anlamazsa bu forumu terkedicem falan diyodum
ama şimdi bakınca ben o postu bulamıyorum,çok ilginç mesajım alıntılar vs. o sayfadan silinmiş. böyle bir şey olabilir mi? sen benden daha kıdemlisin
:)) işte falların bizler üzerindeki etkisi.. keşke promosyon alımı yapma venüs :))))))ahahah şimdi sen syleyince farkettim yaa , kaç tl olduğunu bilmiyoruz
evet ben de çok şaşırdım, bu olur mu? olursa neden ve nasıl olur? mesajlar asla silinmiyor diye yönetim basbas bağırıyor. bizim mesajları neden sebep göstermeden siliyorlar...?Sirf meraktan gonderdigim mesajlara acip baktim, vallahi yazdigim o mesaji goremedim??
ben de çok beğenmiştim.. asıl konudan hariç başka şeyler de söyledi fakat hepsi çıktı :)Kızlar serüvenin kitap falını çok beğendim anı ve geçmişte olan şeyi bilmiş benim falım tamemen geleceğe yönelik ama inş dedikleri çıkar
fama belki de başka adla bir yerlerde başladı ama biz bilemiyoruz.. yaa keşke geri dönseDün Urminaya yazarken şöyle bir düşündüm de en iyi falcı Fama zannımca. :))) Venüsün çıkanları da olmuş patlayanları da, bana genelde çerçöp çıkmış, asıl konu çıkmamış. Asıl konudaki analizleri %100 doğru olsa da gelecek çıkmamış. Çerçöpün yanında bir de hiç ihtimal vermediğim, hem de ufukta görünmeyen büyük bir olay çıkmış hayatımla ilgili, bunu da bana Nesibe taaaaaa 2 yıl önce söylemişti. Ben de o zaman allah allah bu ne demiştim ama oldu bir şekilde, o zaman olasılığı hiç olmayan bir olaydı. Nesibe nin ilk baktığı falım buydu galiba, o falın nerdeyse hepsi çıktı, söylediği bir şey daha var,o d çıkarsa önünde saygıyla eğilirim. Lakin diğer fallarım çıkmadı , çok tatmin edici de değillerdi bir de. Bu durumda en iyi tahtına Fama ve Nesibeyi oturturum:))
Nesibe bende de ilk falında aslında bilmiş ama sonraki fallarında durumu değiştirmiş.. dediğim gibi zamanla bizi seviyorlar, kıyamıyorlar sanırımDün Urminaya yazarken şöyle bir düşündüm de en iyi falcı Fama zannımca. :))) Venüsün çıkanları da olmuş patlayanları da, bana genelde çerçöp çıkmış, asıl konu çıkmamış. Asıl konudaki analizleri %100 doğru olsa da gelecek çıkmamış. Çerçöpün yanında bir de hiç ihtimal vermediğim, hem de ufukta görünmeyen büyük bir olay çıkmış hayatımla ilgili, bunu da bana Nesibe taaaaaa 2 yıl önce söylemişti. Ben de o zaman allah allah bu ne demiştim ama oldu bir şekilde, o zaman olasılığı hiç olmayan bir olaydı. Nesibe nin ilk baktığı falım buydu galiba, o falın nerdeyse hepsi çıktı, söylediği bir şey daha var,o d çıkarsa önünde saygıyla eğilirim. Lakin diğer fallarım çıkmadı , çok tatmin edici de değillerdi bir de. Bu durumda en iyi tahtına Fama ve Nesibeyi oturturum:))
Kizlar ya venuss bende patlamiss simdi siz digincee eski fallarima baktim ve ben o faldan sonra ayni selenada oldugu gibi bir agirlik olmus ustumde bide bos yere biraz cirlamisim :):) fallardan nasil etkileniyoruz belli degil gercekten
Ben de ona fal yolladım ama kahve falı yolladım, tabi kova kova da soru sordum. Kahve falı nasıl ki iyi değil mi?ben de çok beğenmiştim.. asıl konudan hariç başka şeyler de söyledi fakat hepsi çıktı :)
Kızlar ben herdefasında aradan cıkıyorum. Ama ınternettım cok agır on sayfaları acmak zor oluyo kımden bahsedıyosunuz???Ben de ona fal yolladım ama kahve falı yolladım, tabi kova kova da soru sordum. Kahve falı nasıl ki iyi değil mi?
Ayyy inş banada çıkarben de çok beğenmiştim.. asıl konudan hariç başka şeyler de söyledi fakat hepsi çıktı :)
kahve gönderdim mi hatırlamıyorum tarot yollamış olabilirim ama kahveyi de iyi yorumluyor diye duymuştum.. bi arkadaşım yolladı memnun kaldı. işte tam hatırlamıyorum ben de.. tarot yollamışsam da çıkmadı o ama kitap falının hepsi çıktı canım :)Ben de ona fal yolladım ama kahve falı yolladım, tabi kova kova da soru sordum. Kahve falı nasıl ki iyi değil mi?
çıkar canım:))))Ayyy inş banada çıkar
Kızlar şimdi canınızı sıkmak istemem ama FAMA bende anı bilmiş gelecek patlamış Şubat sonu MART başı olacak demiş zaten olmadı olma ihtimali de yok ne kadar önce fatima ya baktirmisim o da patlamış hem de çok uzun bir zaman önce. .Dün Urminaya yazarken şöyle bir düşündüm de en iyi falcı Fama zannımca. :))) Venüsün çıkanları da olmuş patlayanları da, bana genelde çerçöp çıkmış, asıl konu çıkmamış. Asıl konudaki analizleri %100 doğru olsa da gelecek çıkmamış. Çerçöpün yanında bir de hiç ihtimal vermediğim, hem de ufukta görünmeyen büyük bir olay çıkmış hayatımla ilgili, bunu da bana Nesibe taaaaaa 2 yıl önce söylemişti. Ben de o zaman allah allah bu ne demiştim ama oldu bir şekilde, o zaman olasılığı hiç olmayan bir olaydı. Nesibe nin ilk baktığı falım buydu galiba, o falın nerdeyse hepsi çıktı, söylediği bir şey daha var,o d çıkarsa önünde saygıyla eğilirim. Lakin diğer fallarım çıkmadı , çok tatmin edici de değillerdi bir de. Bu durumda en iyi tahtına Fama ve Nesibeyi oturturum:))
ben şimdilik vazgeçip ders çalışmama dönüyorum bir süre kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?