patladıı bendedee beğenmemm venüsü amaa promosyonn kahvesiii ne güzell yaaa bi alanaa bi bedavaa gibiiKizlar ya venuss bende patlamiss simdi siz digincee eski fallarima baktim ve ben o faldan sonra ayni selenada oldugu gibi bir agirlik olmus ustumde bide bos yere biraz cirlamisim :):) fallardan nasil etkileniyoruz belli degil gercekten
Canım Derin burda bir iki arkadaşımızın falını paylaşıp , özellerini deşifre etmişti..
Ayrıca Derinin burdan eski bir üye olan deepbluem la aynı kişi olduğu iddiaları vardı
Fal atıp atmamak artık sana kalmış cherrycim :)
Dün Urminaya yazarken şöyle bir düşündüm de en iyi falcı Fama zannımca. :))) Venüsün çıkanları da olmuş patlayanları da, bana genelde çerçöp çıkmış, asıl konu çıkmamış. Asıl konudaki analizleri %100 doğru olsa da gelecek çıkmamış. Çerçöpün yanında bir de hiç ihtimal vermediğim, hem de ufukta görünmeyen büyük bir olay çıkmış hayatımla ilgili, bunu da bana Nesibe taaaaaa 2 yıl önce söylemişti. Ben de o zaman allah allah bu ne demiştim ama oldu bir şekilde, o zaman olasılığı hiç olmayan bir olaydı. Nesibe nin ilk baktığı falım buydu galiba, o falın nerdeyse hepsi çıktı, söylediği bir şey daha var,o d çıkarsa önünde saygıyla eğilirim. Lakin diğer fallarım çıkmadı , çok tatmin edici de değillerdi bir de. Bu durumda en iyi tahtına Fama ve Nesibeyi oturturum:))
cherry sen meryeme baktırmışmıydınHatırladım , lakin hatunu bize aynı falı göndermişsiniz diyip zıvanadan çıkarmışlardı. Tabi ki yaptığı şeyi hiçbir şey meşrulaştırmaz, lakin ortada bir sebep de var, o da en sonunda alın bakın bu fallar aynı mı diye falları ifşa etti. Artı, aynı denilen fallar da zaten hiç benzemiyordu, boş yere hatunun günahına girildi bence.
derin= deepbluem bence doğru bir teori değil. Kazen de zaten bu fikirdeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Hatun iyi bir falcı, dediklerinden çıkanlar da olmuş, gelince baktırıcam sanırım.
cherry sen meryeme baktırmışmıydın
kuzumm yaa o olayy öyle değildii derinn isimleriylee fallarıı burayaa attıı terbiyesizlikkti yaptığıı isimlee fall atmakk ne yaa güven olurmuu artıkk özell sonuçtaaHatırladım , lakin hatunu bize aynı falı göndermişsiniz diyip zıvanadan çıkarmışlardı. Tabi ki yaptığı şeyi hiçbir şey meşrulaştırmaz, lakin ortada bir sebep de var, o da en sonunda alın bakın bu fallar aynı mı diye falları ifşa etti. Artı, aynı denilen fallar da zaten hiç benzemiyordu, boş yere hatunun günahına girildi bence.
derin= deepbluem bence doğru bir teori değil. Kazen de zaten bu fikirdeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Hatun iyi bir falcı, dediklerinden çıkanlar da olmuş, gelince baktırıcam sanırım. Ben boş yere burda Derinin günahının alındığı kanısındayım.
hangi falını önerirsin birde pembeci değil dimiBaktırdım şekerim , ilk 2 falı çok iyiyidi, çıkanlar da oldu. Sonrası baştan savmaydı. Aynı hatuna çokça baktırmamamk gerek sanırım.
kuzumm yaa o olayy öyle değildii derinn isimleriylee fallarıı burayaa attıı terbiyesizlikkti yaptığıı isimlee fall atmakk ne yaa güven olurmuu artıkk özell sonuçtaa
hangi falını önerirsin birde pembeci değil dimi
tamam teşekkür ederimBen kahve baktırdım hep, katina baktıranlar da çok memnun. Baktırmadıysan dene derim, olumsuz konuştukları da olmuş.
kuzumm ilk baştaa burdakii biriyle aynıı kişii denmedi onaa yanlışş hatırlamıyorsamm aynıı fll benzerr falann yazıldıı hatta lovemy günahh almiyimdee falann dedii bu cıktıı patt fallarıı attıı insann isimlerii kaldırırr terbiyesizz insanlarınn özelinii yaydıı o diğerr aynı kişii filann sonradann cıktıı nasıll bildii hiç durumunuu yazmayann birininn adınıı muhabbetti olduu sonraa burdakii bi üyeninn özell mesajlardaa konustuğuu olaylarmıı ne cıktıı amann öyleeYani tabi ki sgüvenip mahremini yazan bir insanın falının ifşa edilmesini meşrulaştıracak bir şey yok, çok yanlış bir davranış.
Açıklaması veya özrü olamaz.
Lakin hatunun üstüne de çok gelindi, burdaki bir üyeyle aynı kişi dendi.....o iddiaların doğru olmadığını da Kazen söyledi zaten.
Valla olabilir dedigin canim Allahtan saibeli birlac kisi gitti buradanCanım Derin burda bir iki arkadaşımızın falını paylaşıp , özellerini deşifre etmişti..
Ayrıca Derinin burdan eski bir üye olan deepbluem la aynı kişi olduğu iddiaları vardı
Fal atıp atmamak artık sana kalmış cherrycim :)
Meryem subattaki falinda biri canini sikacak haneden seni uzecek olmadik sey icin demis bugun yasadim
Canım zaten falları burda ifşa ederek kendini ele verdi.. telwe deki Nickiyle burdaki nicki farklı olan kişiyi nasıl tanıdı ve benzerlik olduğu düşünülen falı geldi burda paylaştı.. Birde isim vererek.. zaten bu olaydan snra burdan bir kişi olma ihtimali ortaya çıktı.. tabi ki ispatlanmadı doğru da olmayabilir.. ama ne olursa olsun kimsenin falını burda birde özel ismini vererek paylaşamaz ! Böyle bir etiksizliği yapandan , Ben herşeyi beklerimHatırladım , lakin hatunu bize aynı falı göndermişsiniz diyip zıvanadan çıkarmışlardı. Tabi ki yaptığı şeyi hiçbir şey meşrulaştırmaz, lakin ortada bir sebep de var, o da en sonunda alın bakın bu fallar aynı mı diye falları ifşa etti. Artı, aynı denilen fallar da zaten hiç benzemiyordu, boş yere hatunun günahına girildi bence.
Hatun iyi bir falcı, dediklerinden çıkanlar da olmuş, gelince baktırıcam sanırım. Ben boş yere burda Derinin günahının alındığı kanısındayım.
Bi olay hakkinda sormustumm tam tersi gerceklesti sen istemiyceksin demisti baska bir yola gidiceksin ama tam tersi benim istedigim bir olaydi bide erkek arkadasimin gidicegi bir yer haklinda sormustum baya kotu seyler soylemisti ama oda tam tersiydi aksine yanindaki insanlar haklinda senin hakkinda kotu konuscaklar gibi aksine cok uzun zamandir tanidigim iyi insanlardir onu bilememisti, is olarakta aklimdaki seyi bilmisti ama gerceklesmedi malesefÖzel olmazsa nesi patlamış?
hep olumlu mu konuşuyor bu hatun geçmişe baktım bir arkadaş meryem için 3 5 kişiye tek olumsuz söylemiş oda hep olumlu konuşuyor demişteMeryem subattaki falinda biri canini sikacak haneden seni uzecek olmadik sey icin demis bugun yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?