Binnaz Abla

kızlarrr cıkann fall haberimm varr tamm tutmasınıı bekledimm ailemlee ilgilii bi para durumuu vardıı okeylendii amaa elimizee geçmedii uzun işlerr bunuu selenaa banaa tarihiylee tutturduu nesibeylee aynıı şeyii söyledilerr hatta ilk selenaa sonraa nesibe dedii yiğitee ulaşamadımm ulaşann varmıı istanbull konusundadaa baktımm ulaşılmıyomuşş yine bişimii olduu acaba o yanıldıı amaa odaa bi hastalığıı bildii ilişkimdee sorunn yokk şu araa bunuu herkess söyledii o yüzdenn tutann kişii şu diyememm öptümm

Kizlar ya venuss bende patlamiss simdi siz digincee eski fallarima baktim ve ben o faldan sonra ayni selenada oldugu gibi bir agirlik olmus ustumde bide bos yere biraz cirlamisim :):) fallardan nasil etkileniyoruz belli degil gercekten
patladıı bendedee beğenmemm venüsü amaa promosyonn kahvesiii ne güzell yaaa bi alanaa bi bedavaa gibii hayırrr atmıcamm

Hatırladım , lakin hatunu bize aynı falı göndermişsiniz diyip zıvanadan çıkarmışlardı. Tabi ki yaptığı şeyi hiçbir şey meşrulaştırmaz, lakin ortada bir sebep de var, o da en sonunda alın bakın bu fallar aynı mı diye falları ifşa etti. Artı, aynı denilen fallar da zaten hiç benzemiyordu, boş yere hatunun günahına girildi bence.

derin= deepbluem bence doğru bir teori değil. Kazen de zaten bu fikirdeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Hatun iyi bir falcı, dediklerinden çıkanlar da olmuş, gelince baktırıcam sanırım. Ben boş yere burda Derinin günahının alındığı kanısındayım.

fama'nın falı tam nisan ben de:)) yani bu ay bitmeden iş bulucağımı ve o eski çocuğun tekrar arıcağını beni düşündüğünü söyledi falan filan:))

anda çok iyiydi cidden de, ben bu ikisinden de bu ay umudumu kestim. yani hem iş, hem aşk aynı anda düzelsin hiç sanmıyorum. ben hiç o kadar ballı olmadım hayatım boyunca

ama bi mucize olur da hayatım bu 2o günde onun dediği gibi düzelirse, fama'ya ölürüm:))

cherry sen meryeme baktırmışmıydın

kuzumm yaa o olayy öyle değildii derinn isimleriylee fallarıı burayaa attıı terbiyesizlikkti yaptığıı isimlee fall atmakk ne yaa güven olurmuu artıkk özell sonuçtaa

kuzumm yaa o olayy öyle değildii derinn isimleriylee fallarıı burayaa attıı terbiyesizlikkti yaptığıı isimlee fall atmakk ne yaa güven olurmuu artıkk özell sonuçtaa

Yani tabi ki güvenip mahremini yazan bir insanın falının ifşa edilmesini meşrulaştıracak bir şey yok, çok yanlış bir davranış.
Açıklaması veya özrü olamaz.

Lakin hatunun üstüne de çok gelindi, burdaki bir üyeyle aynı kişi dendi.....o iddiaların doğru olmadığını da Kazen söyledi zaten.

Son düzenleme:
kuzumm ilk baştaa burdakii biriyle aynıı kişii denmedi onaa yanlışş hatırlamıyorsamm aynıı fll benzerr falann yazıldıı hatta lovemy günahh almiyimdee falann dedii bu cıktıı patt fallarıı attıı insann isimlerii kaldırırr terbiyesizz insanlarınn özelinii yaydıı o diğerr aynı kişii filann sonradann cıktıı nasıll bildii hiç durumunuu yazmayann birininn adınıı muhabbetti olduu sonraa burdakii bi üyeninn özell mesajlardaa konustuğuu olaylarmıı ne cıktıı amann öylee burdaa su isminii anmayimm patlamasınn kirlii şeysii burdaa bi üyeyee falcıı dedi dee o bilee tee ne zamann sonra cıktıı kazenn o zamann onadaa falcıı değill demiştii karışıkk yanii salla kuzumm

Valla olabilir dedigin canim Allahtan saibeli birlac kisi gitti buradan

Canım zaten falları burda ifşa ederek kendini ele verdi.. telwe deki Nickiyle burdaki nicki farklı olan kişiyi nasıl tanıdı ve benzerlik olduğu düşünülen falı geldi burda paylaştı.. Birde isim vererek.. zaten bu olaydan snra burdan bir kişi olma ihtimali ortaya çıktı.. tabi ki ispatlanmadı doğru da olmayabilir.. ama ne olursa olsun kimsenin falını burda birde özel ismini vererek paylaşamaz ! Böyle bir etiksizliği yapandan , Ben herşeyi beklerim

Özel olmazsa nesi patlamış?
Bi olay hakkinda sormustumm tam tersi gerceklesti sen istemiyceksin demisti baska bir yola gidiceksin ama tam tersi benim istedigim bir olaydi bide erkek arkadasimin gidicegi bir yer haklinda sormustum baya kotu seyler soylemisti ama oda tam tersiydi aksine yanindaki insanlar haklinda senin hakkinda kotu konuscaklar gibi aksine cok uzun zamandir tanidigim iyi insanlardir onu bilememisti, is olarakta aklimdaki seyi bilmisti ama gerceklesmedi malesef ve bi konu hakkinda yorumuna baya uzulms aima takmistim onun icinde durduk yerde benimkine cirlamisim

Bu luna gelmeyecek galiba ya sisteme gireceği zamanı da yazmamış. En son 3 gün önce hele ondan öncesinde 2 ay önce girmiş. Şu yorumcuların kaprisleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…