- 23 Ağustos 2012
- 52.210
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.499
- 898
Canım meryem ne dedi? Vazgeç olmaz tarzımı konuştu?Bilen oldu tabi ben onu nerdeyse 6 yıldır tanıyorum olayların nasıl bu hale geldiğini tarif eden bile oldu mesela meryem mesela huma ama ben artık yoruldum ve yolumu değiştirme kararı aldım fala verdiğim o paralarla neler yapardım üstümüze gelen bir de negatif enerji var....insan bazen o kadar çaresiz kalıyor ki mantık abidesi insanlar bile mesela ben böyle fallara kapılıyor...
attınmı?bende gene ne kadar olumsuz kart varsa hepsını cektımvenüsü bekle bekle kurudum be:)
Bazen politik ben iki kisiyi sordum oncelikli kisiden hic bahsetmemisti ama sonra ben sorunca o da devreye girdi o acidan guvenim cok yok aslindahep olumlu mu konuşuyor bu hatun geçmişe baktım bir arkadaş meryem için 3 5 kişiye tek olumsuz söylemiş oda hep olumlu konuşuyor demişte
oğuzhan türkoğlunu denedin mi pekiBazen politik ben iki kisiyi sordum oncelikli kisiden hic bahsetmemisti ama sonra ben sorunca o da devreye girdi o acidan guvenim cok yok aslinda
Yok hic cekmedi beni cnmoğuzhan türkoğlunu denedin mi peki
Kızlar naira şuman baktırmaya değer mi? Beğenenler kadar beğenmeyenler de vardı sanırım. Kararsız kaldım
anda süperdi gelecek için bilmiyorum çok emin konuştuKızlar naira şuman baktırmaya değer mi? Beğenenler kadar beğenmeyenler de vardı sanırım. Kararsız kaldım
arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmiyorum burada bir kaç kez ismi geçen sanal falcılar bir anda ortadan kayboluyor ya günlerce siteye girmiyorlar yada hemen fiyat artırımı yapıyorlar kıssaca gizem yaratarak kendilerini ağırdan satıyorlar
Yok tam tersi sizin yollarınız birleşecek kader sizi bir araya getirecek dedi ama olma ihtimali yokCanım meryem ne dedi? Vazgeç olmaz tarzımı konuştu?
Ya birsey olsalar sanal olmazlardiben de farkettim. ne olacaksa sanki. böyle gizem yaratıp insanların gözündeki beklentiyi yükseltiyolarlar.
otalama bir falcıdan gelen, orta kalite bir falı bazen çok beğenebilirken,
bu gizem yaratan falcılarınkini görünce hayal kırıklığına uğruyoruz sonra.
halbuki bir iki extra nokta atışı oluyor büyük ihtimal diğerlerinden.
ama biz hayal kırıklığı ile bekle bekle bumuymuş diyoruz.
Canim evli adamin bosanmasini bekletmeleri de cok buyuk bir olay bence beni yanlis anlama bende cok sevdim asik oldum amacim yargilamak degil ama bu sekilde fal yorumu yapmalari bana biraz buyuk soz soylemek gibi geliyorYok tam tersi sizin yollarınız birleşecek kader sizi bir araya getirecek dedi ama olma ihtimali yok
Canim evli adamin bosanmasini bekletmeleri de cok buyuk bir olay bence beni yanlis anlama bende cok sevdim asik oldum amacim yargilamak degil ama bu sekilde fal yorumu yapmalari bana biraz buyuk soz soylemek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?