Binnaz Abla

Canım meryem ne dedi? Vazgeç olmaz tarzımı konuştu?

hep olumlu mu konuşuyor bu hatun geçmişe baktım bir arkadaş meryem için 3 5 kişiye tek olumsuz söylemiş oda hep olumlu konuşuyor demişte
Bazen politik ben iki kisiyi sordum oncelikli kisiden hic bahsetmemisti ama sonra ben sorunca o da devreye girdi o acidan guvenim cok yok aslinda

ben de farkettim. ne olacaksa sanki. böyle gizem yaratıp insanların gözündeki beklentiyi yükseltiyolarlar.
ortalama bir falcıdan gelen, orta kalite bir falı bazen çok beğenebilirken,
bu gizem yaratan falcılarınkini görünce hayal kırıklığına uğruyoruz sonra.
halbuki bir iki extra nokta atışı oluyor büyük ihtimal diğerlerinden.
ama biz hayal kırıklığı ile bekle bekle bumuymuş diyoruz.

Son düzenleme:
Ya birsey olsalar sanal olmazlardi

Yok tam tersi sizin yollarınız birleşecek kader sizi bir araya getirecek dedi ama olma ihtimali yok
Canim evli adamin bosanmasini bekletmeleri de cok buyuk bir olay bence beni yanlis anlama bende cok sevdim asik oldum amacim yargilamak degil ama bu sekilde fal yorumu yapmalari bana biraz buyuk soz soylemek gibi geliyor

Herkes liste yapabilir mi baktırdıklarımdan kısa özetle birlikte?

Canim evli adamin bosanmasini bekletmeleri de cok buyuk bir olay bence beni yanlis anlama bende cok sevdim asik oldum amacim yargilamak degil ama bu sekilde fal yorumu yapmalari bana biraz buyuk soz soylemek gibi geliyor

bencede marple hemde ınsanı buyuk bır beklentının ıcıne sokuyorlar nasıl bu kadar kendılerınden emın olabılıyorlarsa bızde hata herseyımızı sorar her konuda akıl danısır olduk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…