Binnaz Abla

Yok tam tersi sizin yollarınız birleşecek kader sizi bir araya getirecek dedi ama olma ihtimali yok

adamın evli olduğunu sorunuzda yazdınız mı ben de bunu merak ettim

Bence lütfen ama lütfen kendinize daha fazla acı çektirmeyin, falı bırakamıyorsanız , yanlış anlamazsanız, bir uzmana danışın. Çünkü bu da bağımlılık oluyor bir yerden sonra. Çok acı çekmişsiniz, kendimize en büyük acıyı da biz çektiriyoruz. Daha fazla çektirmeyin. (

Kızlar selenanın tarotu çıkmadı yani ben çıkmadı sayıyorum artık. Sizce su falı denesem mi ne dersiniz tarotunun çıkmayıp su falının çıktığı var mı ?

bencede marple hemde ınsanı buyuk bır beklentının ıcıne sokuyorlar nasıl bu kadar kendılerınden emın olabılıyorlarsa bızde hata herseyımızı sorar her konuda akıl danısır olduk ..
Ask bu insan bekliyor ben yedi sene kahroldum her gun icim yandi yedi yil bu !evli kadin bosansa belki bu kadar uzulmezdi aska saygim sonsuz ama falcilar bence yanlis yola sokabiliyorlar

Ask bu insan bekliyor ben yedi sene kahroldum her gun icim yandi yedi yil bu !evli kadin bosansa belki bu kadar uzulmezdi aska saygim sonsuz ama falcilar bence yanlis yola sokabiliyorlar

ahhh Marple 7 yıl çok uzun bir süre, çok üzüldüm şimdi 7 yıl diyince, zaten bugün nane molla günümdeydim pıt damlayıvercek içimdekiler

Bana aylardır bu çocuk seni seviyor bekle gelecek diyip durdu falcılar... Ama bakmanın ötesine geçmedi beyefendi... En son ipleri kopardım bugün zaten olacağı varsa da olmaz artık... Falcıları dinlesem efendi efendi onu beklerim, ama maalesef gidişat söylenenler gibi olmuyor işte bazen fazla değer verince şımaran Şehzadelere haddini bildirmek gerekiyor! Benim bi hareketinle fallar boşa çıkmış oldu yani. Pişman mıyım hayır :) içim rahatladı valla :)

Marple şu ana dek tanıdığım en hassas ve naif hanım sanırım.. Hatunla konuşurken kendimi yontulmamış odun gibi hissediyorum hep
bu devirde böyle yiten aşkın yasını tutan az bulunur.. umarım seni hak eden biri karşına çıkar gülüm

Ah urminacimm hepimiz icin oyle olsn icimin demir gibi sabirla donatildigini anladim o zaman icnde..askolsun sende icinde firtinalar kopan aslinda icnde duygulari yogun birisin bence buzdaginin altinda sende de bu duygular var olmasa bendekini goremezdin kuzum

ahhh Marple 7 yıl çok uzun bir süre, çok üzüldüm şimdi 7 yıl diyince, zaten bugün nane molla günümdeydim pıt damlayıvercek içimdekiler
Ya kuzum baskalari icn fal baktiriyorum simdi ama nasil bir ask ile imtihan oldum bir ben bir Allah bilir arabesk pek dinlemem ama sozleri beni yakip yikan aglatan tek bir sarki var ve hala onu dinledigimde ilk askimi hissederim belki oyle bir daha sevmem onu hatirlarm leyla mecnun sarkisi orhan gencebayin..sozleri mahvediyor beni

hep sordular mecnun leylan nerede o benim kaderimde kederimde son nefesimde..seven olumsuzdur leyla dunya durdukca biz variz

Kızlar selenanın tarotu çıkmadı yani ben çıkmadı sayıyorum artık. Sizce su falı denesem mi ne dersiniz tarotunun çıkmayıp su falının çıktığı var mı ?

bence selenayı deneme artık, birine su falı da atsan aynısını görürdüm dedi gibi hatırlıyorum.

İnşallah tekrar o kadar çok seversin, daha çok seversin ve bu sefer çok mutlu olursun. Umarım bir gün bu olur Marple, umarım yakın zamanda olur ve sen iyi ki zamanında diğerleri olmamış da seni bulmuşum dersin. Çok istedin inşallah çıksın karşına o kişi.

7 sene bekleyip sonunda mutlu olamamak, hayat hiç adil değil ya. böyle şeyler okuyunca mutlu olmak suçmuş gibi geliyor, birileri bu acıları çekerken.

peki canım o mutlu oldu mu, unutup gitti mi? yoksa onun da kalbi kırık mıdır böyle?

bence selenayı deneme artık, birine su falı da atsan aynısını görürdüm dedi gibi hatırlıyorum.

bana dedi işte :) Kuzucum son bir fal atmak istiyorum ama okkalı olumsuzu çat çat söylesin istiyorum. Olumsuz söyleyen çıkmadıkça kafam karışıyor, ben önüme bakmak istiyorum ama sadece bir fal daha atacağım. Var mı önerin :)

Canim kalbi kirk mi bilmiuorum ama sevemedigine eminim

bu konuda biz bir açıklama yaptık mı ?

canım denemedim ama bugün kimdi buraya yazan? @burcuceviz di galiba. hüma bal ayrılacasın demiş, evlilik konuşuyorduk o yüzden 1 yıldız vermiştim diyen.
bide venüs çok konuşuldu bu ara ama onu da bilmiyorum.
bana luna olumsuz ve mantıklı konuşmuştu, hemde çok şekerdi.
kırmadan yazmış nazikçe. kimi löm diye söyleyip ağlatıyo.

Hepimiz aski bulalim ama inanin arkadaslar ben kotu enerjiler altinda cok kaldim haddinden fazla bunislerle ugrasan seveneleri ayiran birbirine dusman eden insan var..Allah bildigi gibi yapsin diuorum

yukarıdaki listede bulunan falcılar dahil adı geçmeyen fal alemde,binnaz ablada,bir yolnun var,fal sepeti hepsinde tonlarca fal baktırdım ayrıca taksimdeki fal kafelerin hemen hemen hepsi kadınlar kahvesi,melekler kahvesi,vs tel den onca fal baktırdım ayrıca şehirler arası malatya ankara,izmir,bursa,bandırma,manisa,daha sayamayacağım bir sürü yer sonuç derseniz damlalar kafe tuba,bir ara melekler kafe ayşe vardı o, birazda eren dışında sanaldanda Rezzan abla,ilkay bir azda nefise diğerleri sadece para tuzağı sonuç sıfır birde sembol kafe nesil bilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…