Binnaz Abla

Hayır. Ben iddaa dedim zaten farkındaysan.. kesin böyleymiş demedim !

sizden ricam iddialarınızı kötü içerik ile bildirin burada insanların aklını bulandırmanın anlamı yok !

Kızlar çıkan fal haberim var .. ama benim değil arkadaşımın. Bir yolun var Emine , eski sevgilisiyle barışacakları zamanı tutturmuş.. ay olarak nisanın başları demiş , ve şuann barıştılar .. darısı diğer faldaşlarmn başına artık

Insallahh emine bende de cikiyor az da olsa

sizden ricam iddialarınızı kötü içerik ile bildirin burada insanların aklını bulandırmanın anlamı yok !
Ben iddaa ediyorum demedim ki , böyle iddialar vardı dedim.. kimsenin aklını bulandırmak gibi bir niyetim yok zaten. Burda ki arkadaşlarımın akılları bulanmayacak kadar zeki olduğunu düşünüyorum ..

Yok hiç birşey yazmadım sadece sevdiğim biri var yazmistim öyle ama gönül kabul etmiyor işte benimde 6 yıl oldu gorusmeyeli 3 yıl bitti ve hayatıma kimseyi almadım kendime olan oldu ben ona aşık olduğumda hayatında biri yoktu.Ben artık dönsün diye değil onu unutturacak biri hayatıma girsin diye dua ediyorum...Yalandan yorum yapanlara da diyecek bişey yok biz gidiyoruz onların bizi kandirmalarina izin veriyoruz

bugun bir adama tarot baktırmaya gittim..uc dakika bakıyor yüz yüze...ben ınanmadım başta daha öncede baktırmıstım cunku baya zaman önce gülüodum adam bana sinir oldu zaten her şeyi söyledi sonracıma ex in adını söyleyince ben bir dumur oldum rengim attı nolmus ona dedim arada olanları söyledi.aradaki kızı söyledi. tam agzımı acacakken mutsuz mutlu mu sanıosun dedı omuz silkti.. sonra inat sadece mayıs gibi görüşürüz seninle dedi..eğitim falan aile hayatımı dile getirdi ben agzım acık kaldım sorun var mı dedı sustum arkadaşlara sordum hepsine dedikleri cıkmıs ben uc yıl önce baktırmıstım bazı dedikleri cıkmıstı bazılarını da hatırlamıyorum bilememiş dedim de kendini geliştirmiş ama baya aksiydi sagolsun

Kuzu ne güzelll...masallah peki zamanıyla olmasada sadece barışacaklarını söyleyen bilenler varmı??

Ben iddaa ediyorum demedim ki , böyle iddialar vardı dedim.. kimsenin aklını bulandırmak gibi bir niyetim yok zaten. Burda ki arkadaşlarımın akılları bulanmayacak kadar zeki olduğunu düşünüyorum ..

bende diyorum ki düşüncelerinizi içinizde saklayın. varsa rahatsızlığınzı bize bildirin buraya yazmanızı doğru bulmuyoruz bu kadar net !

Duygusuz kim o dostum hemen yer ve isim alalim :))))

bende diyorum ki düşüncelerinizi içinizde saklayın. varsa rahatsızlığınzı bize bildirin buraya yazmanızı doğru bulmuyoruz bu kadar net !
Kazen siz benim yazdığım mesajı tam olarak okudunuz mu ? Burdan bir arkadaşımız derine fal atsam mı diye sordu . Ben de Derin adlı falcı nın burda zamanında arkadaşlarımızın fallarını, özellerini paylaştığını yazdım .. Bunun neresi acaba yanlış .. ben anlayamadım pardon .. sizden ricam neyi yanlış , usulsüz yazdığımı açıkça söyleyin. Ben de ona göre dikkatli olayım olurm u ?

Kuzu ne güzelll...masallah peki zamanıyla olmasada sadece barışacaklarını söyleyen bilenler varmı??
Canım zaman olarak tutturan Emine, diğerlerini bilmiyorum . Bunu söyledi arkadaşım.. Emine'nin dedikleri bana çıkmıştı bu arada..

Fallarını ve ısımlerını hıc dusunmeden ifsa eden falcı ısterse nostradamus olsun ben sahsen bır daha o ınsana guvenıpte fal atmam ! ne olursa olsun haksız yere suclansa bıle baska bır sekılde hakkını arayabılır yada sıkayet edebılır ama ısım veremez kızların ozelını erkek arkadaşlarının ısmıne kadar gorduk burda bız gorduysek ztn formdan cıkmayan falcılarda gormustur ..

Ayrıca o olay ztn kırlıkırpı tarafından cıkartılmıstı suphelendıgı ısmı soylemıstı,
burda bır kac arkadaşımız daha suphelenmıstı suphelenılen olayda falcılya af yetıstırılmesıydı,bende suphelendım ınkar edemem sımdı bu olayı sadece grey dusunmus uydurmus gıbı kızcagızın ustune kalmasın..

Bosver greyımm burda o konuda konusuldu ve yazıldıda grupca konustuk bıle ısteyen kımse atarsa atsın bosver ..

Kızlar bu falimpir sitesinden uzak durun Allah aşkına bu nasıl bir site yahu! Bir promosyon yapmışsınız eyvallah attık 2-3 saat bekledim tarotprensesiymiş kendisi neyse efendim bekle bekle zaten canım sıkkın,sayfayı yenilerken baktım cevap geldi ,bir açtım bunlar bu falda çıkmaz yıldızname yolla demiş göndermiş.Çıldırdım tabiii saydım sıraladım 1 yıldız verdim.Neyse cevap geldi iade ederim diye,iade etmiş falcı sayfasında yorumumdan eser yok! %100 basarı puanı ile devam ediyor.Benim ardımdan baktığı insanlara da aynı şeyi yaptı sanırım 1 dkkada 3-4 fal baktı.Bunda cıkmaz şunu gönder filan dedi muhtemelen.Sinir bozucu ya

Aynen kuzum banane ya.. millet kaldırılmaktan zevk alıyor heralde.. altı üstü bir falcı, bizim üzerimizden para kazanıyorlar.. ve burda bunları bu kadar savunan insanlar.. Ben iyi niyetimle uyarmak istedim. Ama kafa bulandıran insan oldum,, pes diyorum .. bidaha da sen ve burda birkaç sevdiğim arkadaşım dışında kimseye bişey yazmam ve muhatap olmam . Cidden bu kadarına Pes!

o geceden fotograf gördüm bizimki yanına oturmus kız omzuna yatmıs bizimkinin eli koltugun dısında geri çekmiş arkasına koymus bunlar ayrılmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…