Hayır. Ben iddaa dedim zaten farkındaysan.. kesin böyleymiş demedim !
Insallahh emine bende de cikiyor az da olsaKızlar çıkan fal haberim var .. ama benim değil arkadaşımın. Bir yolun var Emine , eski sevgilisiyle barışacakları zamanı tutturmuş.. ay olarak nisanın başları demiş , ve şuann barıştılar .. darısı diğer faldaşlarmn başına artık
Ben iddaa ediyorum demedim ki , böyle iddialar vardı dedim.. kimsenin aklını bulandırmak gibi bir niyetim yok zaten. Burda ki arkadaşlarımın akılları bulanmayacak kadar zeki olduğunu düşünüyorum ..sizden ricam iddialarınızı kötü içerik ile bildirin burada insanların aklını bulandırmanın anlamı yok !
Yok hiç birşey yazmadım sadece sevdiğim biri var yazmistim öyle ama gönül kabul etmiyor işte benimde 6 yıl oldu gorusmeyeli 3 yıl bitti ve hayatıma kimseyi almadım kendime olan oldu ben ona aşık olduğumda hayatında biri yoktu.Ben artık dönsün diye değil onu unutturacak biri hayatıma girsin diye dua ediyorum...Yalandan yorum yapanlara da diyecek bişey yok biz gidiyoruz onların bizi kandirmalarina izin veriyoruzadamın evli olduğunu sorunuzda yazdınız mı ben de bunu merak ettim
Bence lütfen ama lütfen kendinize daha fazla acı çektirmeyin, falı bırakamıyorsanız , yanlış anlamazsanız, bir uzmana danışın. Çünkü bu da bağımlılık oluyor bir yerden sonra. Çok acı çekmişsiniz, kendimize en büyük acıyı da biz çektiriyoruz. Daha fazla çektirmeyin.(
Canim evli adamin bosanmasini bekletmeleri de cok buyuk bir olay bence beni yanlis anlama bende cok sevdim asik oldum amacim yargilamak degil ama bu sekilde fal yorumu yapmalari bana biraz buyuk soz soylemek gibi geliyor
Aynen öyle doğru soyluyorsunCanim evli adamin bosanmasini bekletmeleri de cok buyuk bir olay bence beni yanlis anlama bende cok sevdim asik oldum amacim yargilamak degil ama bu sekilde fal yorumu yapmalari bana biraz buyuk soz soylemek gibi geliyor
Kızlar çıkan fal haberim var .. ama benim değil arkadaşımın. Bir yolun var Emine , eski sevgilisiyle barışacakları zamanı tutturmuş.. ay olarak nisanın başları demiş , ve şuann barıştılar .. darısı diğer faldaşlarmn başına artık
Ben iddaa ediyorum demedim ki , böyle iddialar vardı dedim.. kimsenin aklını bulandırmak gibi bir niyetim yok zaten. Burda ki arkadaşlarımın akılları bulanmayacak kadar zeki olduğunu düşünüyorum ..
Duygusuz kim o dostum hemen yer ve isim alalim :))))bugun bir adama tarot baktırmaya gittim..uc dakika bakıyor yüz yüze...ben ınanmadım başta daha öncede baktırmıstım cunku baya zaman önce gülüodum adam bana sinir oldu zatenher şeyi söyledi sonracıma ex in adını söyleyince ben bir dumur oldum rengim attı nolmus ona dedim arada olanları söyledi.aradaki kızı söyledi. tam agzımı acacakken mutsuz mutlu mu sanıosun dedı omuz silkti.. sonra inat sadece mayıs gibi görüşürüz seninle dedi..eğitim falan aile hayatımı dile getirdi ben agzım acık kaldım sorun var mı dedı sustum arkadaşlara sordum hepsine dedikleri cıkmıs ben uc yıl önce baktırmıstım bazı dedikleri cıkmıstı bazılarını da hatırlamıyorum bilememiş dedim de kendini geliştirmiş ama baya aksiydi sagolsun
bende diyorum ki düşüncelerinizi içinizde saklayın. varsa rahatsızlığınzı bize bildirin buraya yazmanızı doğru bulmuyoruz bu kadar net !
özelden verebilirim kuzum ısmı ama yüz yüze bakıyor :)Duygusuz kim o dostum hemen yer ve isim alalim :))))
özelden verebilirim kuzum ısmı ama yüz yüze bakıyor :)
Canım zaman olarak tutturan Emine, diğerlerini bilmiyorum . Bunu söyledi arkadaşım.. Emine'nin dedikleri bana çıkmıştı bu arada..Kuzu ne güzelll...masallah peki zamanıyla olmasada sadece barışacaklarını söyleyen bilenler varmı??
Kazen siz benim yazdığım mesajı tam olarak okudunuz mu ? Burdan bir arkadaşımız derine fal atsam mı diye sordu . Ben de Derin adlı falcı nın burda zamanında arkadaşlarımızın fallarını, özellerini paylaştığını yazdım .. Bunun neresi acaba yanlış .. ben anlayamadım pardon .. sizden ricam neyi yanlış , usulsüz yazdığımı açıkça söyleyin. Ben de ona göre dikkatli olayım olurm u ?
Ben de istiyorum ben deeeeözelden verebilirim kuzum ısmı ama yüz yüze bakıyor :)
Aynen kuzum banane ya.. millet kaldırılmaktan zevk alıyor heralde.. altı üstü bir falcı, bizim üzerimizden para kazanıyorlar.. ve burda bunları bu kadar savunan insanlar.. Ben iyi niyetimle uyarmak istedim. Ama kafa bulandıran insan oldum,, pes diyorum .. bidaha da sen ve burda birkaç sevdiğim arkadaşım dışında kimseye bişey yazmam ve muhatap olmam . Cidden bu kadarına Pes!Fallarını ve ısımlerını hıc dusunmeden ifsa eden falcı ısterse nostradamus olsun ben sahsen bır daha o ınsana guvenıpte fal atmam ! ne olursa olsun haksız yere suclansa bıle baska bır sekılde hakkını arayabılır yada sıkayet edebılır ama ısım veremez kızların ozelını erkek arkadaşlarının ısmıne kadar gorduk burda bız gorduysek ztn formdan cıkmayan falcılarda gormustur ..
Ayrıca o olay ztn kırlıkırpı tarafından cıkartılmıstı suphelendıgı ısmı soylemıstı,
burda bır kac arkadaşımız daha suphelenmıstı suphelenılen olayda falcılya af yetıstırılmesıydı,bende suphelendım ınkar edemem sımdı bu olayı sadece grey dusunmus uydurmus gıbı kızcagızın ustune kalmasın..
Bosver greyımm burda o konuda konusuldu ve yazıldıda grupca konustuk bıle ısteyen kımse atarsa atsın bosver ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?