Binnaz Abla

o geceden fotograf gördüm bizimki yanına oturmus kız omzuna yatmıs bizimkinin eli koltugun dısında geri çekmiş arkasına koymus bunlar ayrılmazzz
Sen peşini bi bıraksana şunların, ben de senin gibiydim bak kendi psikolojini bozuyorsun böyle böyle. Ben bir yemin ettim asla bakmıcam dedim çünkü psikolojim bozuluyordu gördükçe. Bırak yemin et bakmıcam diye. Çok rahatlayacaksın.

kuzum ana sayfamda cıktı direkt o geceden resimler... mekanın sitesine koymuslar facemi kapattım zaten... önceden böyle değillerdi arada bir bağ olusmus helal olsun..

kuzum ana sayfamda cıktı direkt o geceden resimler... mekanın sitesine koymuslar facemi kapattım zaten... önceden böyle değillerdi arada bir bağ olusmus helal olsun..

amaaan yemişim bağlarını. Biz çok gördük o zorlama bağları, kopuveriyor bir yerde sonra profilinde yazdığı gibi at gibi gidenler it gibi dönüyor kuzum

bende buna benzer bi msj yazmıştım hatta birde ayrı olarak klotho ile ilgili yazmıştım.
klothonun baktığı falı çok beğendim ama burda hesap açıp işler çevirmesi hoşuma gitmedi,
artık fal falan da atmam demiştim. bu fikirleri paylaşamayacak mıyız yani onu mu anlıyorum bu dialoglardan.

amaaan yemişim bağlarını. Biz çok gördük o zorlama bağları, kopuveriyor bir yerde sonra profilinde yazdığı gibi at gibi gidenler it gibi dönüyor kuzum
ben sanmıyorum artık be kuzu.. baktırdıgım fallarda ınatla hala o cıkıyor.. sevmemiş hali bu mu onu...

@Marple bu arada hayatım buradaki cok istedin çıksın inşallah, çok istedim olacaktı. Klavye hatası bir baktım sanki sen istemişsin gibi olmuş, ben çok istedim içimden geçti inşallah yakında olur anlamındaydı, birden okuyunca kötü hissettim kendimi :)

ben sanmıyorum artık be kuzu.. baktırdıgım fallarda ınatla hala o cıkıyor.. sevmemiş hali bu mu onu...

onu bilemeyiz kuzum. Ha sen yine de cok kaptırma fallara, her şey değişiyor, fallar da patlıyor ama ben o ikisinin ilişkisinden bir cacık olacağını düşünmüyorum.

bılmıyorum valla bıtanemm ben fıkrımı soylerım ztn bu formun amacı bu,ben greye verılen tepkıye ıthafen soyledım cunku kızcagız sankı uydurmus falcı karalamıs gıbı oldu hepımız gorduk ztn burda fal paylasıldı,boyle bır olay yasandı ztn ondan soyledım..

klothoyu bende severdım ve onun son baktıgı falda burda bı kac arkadaşla basını aynı yazdıgını anladık ondan sonra bıtmıstır bende kendısı..

Ben katılıyorum, insna baktıkça hırsından deliriyor, hiç gerek yok. En iyisi tüm sosyal medyadan engellemek:))

Kız bi kere arızaya bağlamış onun dönüşü olmuyor. İnsan bir kere psikopata bağlayınca yatışması zor. Hele ki bunlar senin ardından bir ilişkiye başlamışlar ve sen sürekli gözlerinin önündesin veya görüyorlar falan. O kızın arızası geçmez. Günden güne şiddetini artıracak o kızın manyak manyak yazıları fotoları emin ol. Benim ki en sonlara doğru şunu yazmıştı duvarlarına. Bir dağ var yanımda, o dağa zamanında bir kuş konmuş ve gitmiş, dağ etkilenmiş mi, hayır, çünkü yewrine bir kuş değil başka bir dağ bulmuş böyle bir mallık var mı yaaa. G.tümüzle güldük arkadaşlarımla okuyunca. Artık alay konusu olmaya başlamıştı dangalak ... Coştukça coştu artık sinirlenememeye başladım kıza resmen, gülmeye başladım bir ara.. Ama işte kendi hayatına bakmaya başlaman lazım, yoksa bu takipler bitmez, senin sinirlerin bir iner bir çıkar. Benim gibi bir gülersin bir kızarsın. Salla gitsin. Ama şundan emin ol, kızın psikolojisini bozdun bu netttt. Yoksa yapmaz bunları. Çok tanıdık bu yapılanlar Eski günlerimi hatırlAttın bana yaa

canım sen niye kapatıyosun ki facesini, onları engelle gitsin.
sen bak keyfine, onlar düşecek bence birbirine.
çok muhabbet de iyi değil yani, hele de göstermelikse yakında düşer maskeleri.

Canım sanki sen bırı onlar mutlu gıbı bı yorum yapmıştı sana htta konuşmuştuk burda yanlış hatırlamıyosam??ayrıca resımler konusunda bende cok acı cektım ınan degmıyo, resımler hep mutlu anı gösterır içlerını bılemezsın

Aman boşver hayatım.. şuanda gülüp geçiyorum.. Bir falcıyı böyle savunan insanları , anlayamadım hiçbir zamanda anlayamayacağım.. ben niye falcı karalayım , banane böyle bir insan zaten çok şükür değilim.. Allahtan, günahtan korkan bir kızım.. Burda Fal paylaşacak kadar, özel hayatı ortaya dökecek kadar edepsizleşen bir falcıyı savunanlar var ya. Şaşırıyorum ..

Son düzenleme:
Bu fallar ve tezat gercekler aynı durumdayız(( herkes ayrılıcak dıyor hergun bı ask resmı ıle uyanıyorum(( artık kalbım taş oldu

kızlar venuse baktıranlar yorum yapsınlar, ilerleyen günlerde baktırayım enerjisi yerinde ise, kahveyle mi bakıyo ? nasıl bakıyo?
Kahve baktır bence tarotla desteklıyo bana dedıgı tarıh cıkmasa bıle olaylar dedıgı gıbı ılerledı asla boş degıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…