- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Evet kahve. Cok daha gercek gelıyo bana.. O tarotla desteklıyo zaten umarım kahveyı acarkahvede daha iyi di mi? ben de tellwede hep kahve atmıştım.. EYyyy venus kahve bak hep
Kız bi kere arızaya bağlamış onun dönüşü olmuyor. İnsan bir kere psikopata bağlayınca yatışması zor. Hele ki bunlar senin ardından bir ilişkiye başlamışlar ve sen sürekli gözlerinin önündesin veya görüyorlar falan. O kızın arızası geçmez. Günden güne şiddetini artıracak o kızın manyak manyak yazıları fotoları emin ol. Benim ki en sonlara doğru şunu yazmıştı duvarlarına. Bir dağ var yanımda, o dağa zamanında bir kuş konmuş ve gitmiş, dağ etkilenmiş mi, hayır, çünkü yewrine bir kuş değil başka bir dağ bulmuşböyle bir mallık var mı yaaa. G.tümüzle güldük arkadaşlarımla okuyunca. Artık alay konusu olmaya başlamıştı dangalak ... Coştukça coştu artık sinirlenememeye başladım kıza resmen, gülmeye başladım bir ara.. Ama işte kendi hayatına bakmaya başlaman lazım, yoksa bu takipler bitmez, senin sinirlerin bir iner bir çıkar. Benim gibi bir gülersin bir kızarsın. Salla gitsin. Ama şundan emin ol, kızın psikolojisini bozdun bu netttt. Yoksa yapmaz bunları. Çok tanıdık bu yapılanlar Eski günlerimi hatırlAttın bana yaa
canım sen niye kapatıyosun ki facesini, onları engelle gitsin.
sen bak keyfine, onlar düşecek bence birbirine.
çok muhabbet de iyi değil yani, hele de göstermelikse yakında düşer maskeleri.
Canım sanki sen bırı onlar mutlu gıbı bı yorum yapmıştı sana htta konuşmuştuk burda yanlış hatırlamıyosam??ayrıca resımler konusunda bende cok acı cektım ınan degmıyo, resımler hep mutlu anı gösterır içlerını bılemezsın
hepiniz ailem gibi oldunuz o kadar çok seviyorum ki sizi...onu bilemeyiz kuzum. Ha sen yine de cok kaptırma fallara, her şey değişiyor, fallar da patlıyor ama ben o ikisinin ilişkisinden bir cacık olacağını düşünmüyorum.
benim kalbim atmıyor sadece hazmedemiyorum.. helal olsun diyorum sadece..Bu fallar ve tezat gercekler aynı durumdayız(( herkes ayrılıcak dıyor hergun bı ask resmı ıle uyanıyorum (( artık kalbım taş oldu
O kişi ben oluyorum.. kusur bakma etkiledim yazmam gerekiyordu.. evet seni sevmediğim doğru ama emin ol tahtını sallayan bi kişi daha oldu burda ..beni sevmezz arkadaşş etikett alıntıı yapmıcamm ama bende yazdımm çünküü burdaa konuşulduu diyee derinn konusuu ben baktırdımm beğenmemiştimm ama bitmiştirr burdaa özelii yayanaa hayatta güvenmemm o arkadaşa katılıyorumm emine meselaa bilmezz amaa bizee ufakk bişii cıkmıştırr annemm bayılırr onaa hepp atar kadınn iyi niyetlii bizee öylee geldii budaa önemli benceeiyigecelerr kızlarr
Bide ben istemesem nefret etsemde çok insan baktırmış fal sepeti alex bööyyk
falalem meryem
tellwe ecem
tellwe kesira
falsepeti zeus
falsepeti melek
falsepeti venüs
falsepeti melih
falsepeti nesibe
biryolunvar aylın
biryolunvar emine
tellwe selena
tellwe saraylı
binnaz bilge
tellwe derin
tellwe klotho
baska varmı ıstek?
tahtıı anlamadımm ama bendee yazdımm diyee haklısın çünküü yazdımm bencee sağoll hoşuna gitmişimm ilk defaaO kişi ben oluyorum.. kusur bakma etkiledim yazmam gerekiyordu.. evet seni sevmediğim doğru ama emin ol tahtını sallayan bi kişi daha oldu burda ..
En azından doğruları savunan birisin hoşuma gitti
kızlar falaleminde rezzan abla, tellwede fatima ve sarayli iyidi.
ama bu ara favorim iki tane tellwe de ONLAR ve Falimpirden HazifeAbla(geçen sene baktırdığım fal çıktı geri gelmiş hemen yine yolladım tavsiye ederim.)
tutankammona baktıran var mı önerebilir misiniz?
bir de arzubacı yı çok övmüşler duvarında
Kızlar bu falimpir sitesinden uzak durun Allah aşkına bu nasıl bir site yahu! Bir promosyon yapmışsınız eyvallah attık 2-3 saat bekledim tarotprensesiymiş kendisi neyse efendim bekle bekle zaten canım sıkkın,sayfayı yenilerken baktım cevap geldi ,bir açtım bunlar bu falda çıkmaz yıldızname yolla demiş göndermiş.Çıldırdım tabiii saydım sıraladım 1 yıldız verdim.Neyse cevap geldi iade ederim diye,iade etmiş falcı sayfasında yorumumdan eser yok! %100 basarı puanı ile devam ediyor.Benim ardımdan baktığı insanlara da aynı şeyi yaptı sanırım 1 dkkada 3-4 fal baktı.Bunda cıkmaz şunu gönder filan dedi muhtemelen.Sinir bozucu ya
bilememm falimpirii hiçç iyi okumadımm benn burdaahahahah 3-4 dakkada fal mı olurmuş.
kızlar venuse baktıranlar yorum yapsınlar, ilerleyen günlerde baktırayım enerjisi yerinde ise, kahveyle mi bakıyo ? nasıl bakıyo?
bekledıgınızı bılseydım daha erken gelırdım derse dalmısım
bendee atcamm yaaa bundann sonraa iyicee istedimm tolinn beğenmemiştimm ilkk falındaa amaa bidaa denicemm ne zamandırr atmıyorumm canımm cektii bidaa ne zamann gircekk biliyomusunn kuzumbekledıgınızı bılseydım daha erken gelırdım derse dalmısım
venus cok ıyıydı kızlar olumluyu olumsuzu cok ıyı bıldı gecmıstekı bır durumun tarıhını tutturdu sok oldum bırde bır kısının cınsıyetını tutturdu onun dısında iş konusunda rezzan saraylı la aynıydı aşk konusunda rezzan bılememıstı saraylıyla son noktasında cakıstılar onun dısında aynıydı ve mevcut durum cok cok ıyıydı olumsuzlar vardı ama iç karartan bı fal degıldı zaten hem kahve hem tarot baktı 1.5 aya kadarda bı durumum netlesicek ondan sonra kım cıktı kım cıkmadı kesın yazıcam
aman yavru, sen derse dal zaten, nasılsa yazarsın, ders her şeyden önemlibekledıgınızı bılseydım daha erken gelırdım derse dalmısım
venus cok ıyıydı kızlar olumluyu olumsuzu cok ıyı bıldı gecmıstekı bır durumun tarıhını tutturdu sok oldum bırde bır kısının cınsıyetını tutturdu onun dısında iş konusunda rezzan saraylı la aynıydı aşk konusunda rezzan bılememıstı saraylıyla son noktasında cakıstılar onun dısında aynıydı ve mevcut durum cok cok ıyıydı olumsuzlar vardı ama iç karartan bı fal degıldı zaten hem kahve hem tarot baktı 1.5 aya kadarda bı durumum netlesicek ondan sonra kım cıktı kım cıkmadı kesın yazıcam
bılmıyorumkı canım faceden yazıcakmıs ordan takıp edebılırsınbendee atcamm yaaa bundann sonraa iyicee istedimm tolinn beğenmemiştimm ilkk falındaa amaa bidaa denicemm ne zamandırr atmıyorumm canımm cektii bidaa ne zamann gircekk biliyomusunn kuzum
ay su kırmızılı yer cok ıyı geldı valla kendıme hedef koydum onumdekı sınavda sıralamaya gırıcem inşallahaman yavru, sen derse dal zaten, nasılsa yazarsın, ders her şeyden önemli
hatunun senle enerjisi tutuyor o halde.. hadi bakalım inş. olumlu dedikleri tutar.. şu an pişmanları oynuyorum keşke atsaydım ama derse dalmıştım o sıralar.. Cheryy naptı ki ? attı sanırım o da ?!??
aman yavru, sen derse dal zaten, nasılsa yazarsın, ders her şeyden önemli
hatunun senle enerjisi tutuyor o halde.. hadi bakalım inş. olumlu dedikleri tutar.. şu an pişmanları oynuyorum keşke atsaydım ama derse dalmıştım o sıralar.. Cheryy naptı ki ? attı sanırım o da ?!??
maşallah şekerimbılmıyorumkı canım faceden yazıcakmıs ordan takıp edebılırsın
ay su kırmızılı yer cok ıyı geldı valla kendıme hedef koydum onumdekı sınavda sıralamaya gırıcem inşallah
enerjısı baya yuksektı mevcut durumları cok cok ıyı analız etmıstı bu aralar gırerse bıdaha kacırma derım
o iki isme de baktırmadım ama arzuyu merak ediyorum.. ama çok pahalı fiyatı.. bi de bilmediğim bi falcı olduğundan, venüs bu aralar girerse ona baktırıcam sanırım. kahve ile bakarsa tabiiarzubacı ya baktırdın mı tellwe de? Bir de tutankommon?
çalıs urmi çalışşş ben inanıyorum bız ıstedıkten sonra olurrrmaşallah şekerimen azından motivasyonunu arttırdıysa o bile yeter.. bi de bana lazım, sınavlara çalışmam için bir gaz veren olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?