Binnaz Abla

beni sevmezz arkadaşş etikett alıntıı yapmıcamm ama bende yazdımm çünküü burdaa konuşulduu diyee derinn konusuu ben baktırdımm beğenmemiştimm ama bitmiştirr burdaa özelii yayanaa hayatta güvenmemm o arkadaşa katılıyorumm emine meselaa bilmezz amaa bizee ufakk bişii cıkmıştırr annemm bayılırr onaa hepp atar kadınn iyi niyetlii bizee öylee geldii budaa önemli bencee iyigecelerr kızlarr

canım sen niye kapatıyosun ki facesini, onları engelle gitsin.
sen bak keyfine, onlar düşecek bence birbirine.
çok muhabbet de iyi değil yani, hele de göstermelikse yakında düşer maskeleri.
onu bilemeyiz kuzum. Ha sen yine de cok kaptırma fallara, her şey değişiyor, fallar da patlıyor ama ben o ikisinin ilişkisinden bir cacık olacağını düşünmüyorum.
hepiniz ailem gibi oldunuz o kadar çok seviyorum ki sizi...
ama hazmedemiyorum artık sevgi yok içimde ama hazmedememe cok fazla sayıda.. tıkılıp kaldım buraya ailemin yanına da gidemiyorum her günüm dolu artık nefret ettim kendimden.. o kıza acı verdim ama bana daha fazla acısı var..

O kişi ben oluyorum.. kusur bakma etkiledim yazmam gerekiyordu.. evet seni sevmediğim doğru ama emin ol tahtını sallayan bi kişi daha oldu burda ..
En azından doğruları savunan birisin hoşuma gitti

kızlar falaleminde rezzan abla, tellwede fatima ve sarayli iyidi.

ama bu ara favorim iki tane tellwe de ONLAR ve Falimpirden HazifeAbla(geçen sene baktırdığım fal çıktı geri gelmiş hemen yine yolladım tavsiye ederim.)

tutankammona baktıran var mı önerebilir misiniz?
bir de arzubacı yı çok övmüşler duvarında

yanlış yere cevaplamışım kızlar :)

falimpir HafizeAbla
Tellwe ONLAR

saraylı varmış bu arada onu da yazcaktım :)

O kişi ben oluyorum.. kusur bakma etkiledim yazmam gerekiyordu.. evet seni sevmediğim doğru ama emin ol tahtını sallayan bi kişi daha oldu burda ..
En azından doğruları savunan birisin hoşuma gitti
tahtıı anlamadımm ama bendee yazdımm diyee haklısın çünküü yazdımm bencee sağoll hoşuna gitmişimm ilk defaa bu gıcıkk smileedee ilkk aynıı fikirdee olmamızınn nişanesii olsunn

burdann bakk kuzumm

kızlar venuse baktıranlar yorum yapsınlar, ilerleyen günlerde baktırayım enerjisi yerinde ise, kahveyle mi bakıyo ? nasıl bakıyo?

tolin i bekliyorum bende merakla
bekledıgınızı bılseydım daha erken gelırdım derse dalmısım
venus cok ıyıydı kızlar olumluyu olumsuzu cok ıyı bıldı gecmıstekı bır durumun tarıhını tutturdu sok oldum bırde bır kısının cınsıyetını tutturdu onun dısında iş konusunda rezzan saraylı la aynıydı aşk konusunda rezzan bılememıstı saraylıyla son noktasında cakıstılar onun dısında aynıydı ve mevcut durum cok cok ıyıydı olumsuzlar vardı ama iç karartan bı fal degıldı zaten hem kahve hem tarot baktı 1.5 aya kadarda bı durumum netlesicek ondan sonra kım cıktı kım cıkmadı kesın yazıcam

bendee atcamm yaaa bundann sonraa iyicee istedimm tolinn beğenmemiştimm ilkk falındaa amaa bidaa denicemm ne zamandırr atmıyorumm canımm cektii bidaa ne zamann gircekk biliyomusunn kuzum

aman yavru, sen derse dal zaten, nasılsa yazarsın, ders her şeyden önemli
hatunun senle enerjisi tutuyor o halde.. hadi bakalım inş. olumlu dedikleri tutar.. şu an pişmanları oynuyorum keşke atsaydım ama derse dalmıştım o sıralar.. Cheryy naptı ki ? attı sanırım o da ?!??

bendee atcamm yaaa bundann sonraa iyicee istedimm tolinn beğenmemiştimm ilkk falındaa amaa bidaa denicemm ne zamandırr atmıyorumm canımm cektii bidaa ne zamann gircekk biliyomusunn kuzum
bılmıyorumkı canım faceden yazıcakmıs ordan takıp edebılırsın

ay su kırmızılı yer cok ıyı geldı valla kendıme hedef koydum onumdekı sınavda sıralamaya gırıcem inşallah
enerjısı baya yuksektı mevcut durumları cok cok ıyı analız etmıstı bu aralar gırerse bıdaha kacırma derım

arzubacı ya baktırdın mı tellwe de? Bir de tutankommon?

maşallah şekerim en azından motivasyonunu arttırdıysa o bile yeter.. bi de bana lazım, sınavlara çalışmam için bir gaz veren olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…