Binnaz Abla

O kişi ben oluyorum.. kusur bakma etkiledim yazmam gerekiyordu.. evet seni sevmediğim doğru ama emin ol tahtını sallayan bi kişi daha oldu burda ..
En azından doğruları savunan birisin hoşuma gitti
Derinin falini tekrar okudum dedigi seyin tersini yasiyorum suan bende tutan bir sey yok

gollom sen daha ne fal atıyon?atma bak nazar degecek sonra
inşallahh değmezz tolinimm dayanamadımm yaaa tee ne zamandırr atmadımm alışkanlıkk iştee allahtann eskisii gibi değilimm bu forumm olmasaaa durmadann atardımm şurdaa okuduğummm dolandırmalardann soğudumm faydasıı olduu yanii bidee ben atimm kuzumm aradaa bişii olmazz sanadaa güzell dediklerii cıksınn sevindimm vallaa

facemm yokk ablamdann bakarımm tamm adıı nee tolinn

Merhabalar herkese, uzun zaman oldu üyeyim ama pek yazmıyordum. 2013'ten beri online fal batağındayım. Ara ara hayatımda birşeyler olunca baktırıyorum. Yani sardığım dönemler oluyor fala. O süreçten bu yana kimin falı çıkmış yazmak istedim size. Kiminize yol gösterir, kiminize de umut olur belki, aynı çıkan fal haberlerinizin bana umut olduğu gibi. Tabikide hep denilen 'enerji meselesi' çok doğru ama yine de buyrun;
Binnaz Abla sitesiyle başlayayım;
Arnisa Bahadır vardı bir tane, şuanda sistemde gözükmüyor, nereye gitti o kadıncağız merak ediyorum ama 2013'te baktırdığım falın hepsi çıkmış.
Neşe Özışık; ilk falı çıkmış sonrakiler tutmamış.
Lale Gül; çok başarılı. Dediklerini yaşadım.
Fahriye Işıksaçan: Olumlu olumsuz söyler ve ilk baktırdğım fal çıkmış.
Selin İmer; verdiği tarih patlamış ama anda çok başarılı.
Rania Hadwa; tarihi bekliyorum ama başarılı.
Hüma Bal; fena değil.

Falalem'de favorim Rezzan Abla'dır, evet dediğiniz gibi yuvarlak konuşur ama en çok onun dediklerini yaşadım.
Ester Kira; muhteşem diyebilirim. Daha önce baktırdığım fallarda her dediğini yaşamışım. Tekrar baktırdım bu sene, çıkarsa yine yazarım. Ama gidişatım onun dediği şekilde.
Meryem: dediklerinden çıkanlar oldu. Asıl konum için beklemedeyim.
Haleh Çetiner: Binnaz Abla'dayken baktırdığım falı çıkmış. Tarih konusunda 1 ay gecikmeli olarak.

Sadece dediklerinden çıkanları yazdım ama başarısız o kadar insana fal atmışım ki.. hangi birini yazayım diye düşündüm.

Bir de bence tarihi tutturamayanlara 'patladı' damgasını yapıştırmamalıyız. Herkes zaman verme konusunda başarılı olamayabiliyor, ama gecikmeli de olsa çıkıyor bazılarının. O yüzden insanların umutlarını o patladı bu patladı diyerek bence öldürmemeli. Yani ben üzülüyorum bana güzel yorum yapmış bir falcının 'patladığını' okuyunca. Eski sevgilinin geri dönüp dönmeyeceğini hayatımızın belli bir kısmında hepimiz merak edip fal baktırmışızdır. Size şöyle söyleyeyim, en umutsuz olduğum zamanlarda çok falcı dönecek dedi. Araya başkaları girdi, birinden ayrıldı diğeriyle çıkmaya başladı vs derken ben tüm bu fallar patladı diye düşünürken, gerçekten en beklemediğim anda geri döndü bana. Bunları da düşünüp ona göre patladı patlamadı yorumunu getirmek daha faydalı olur bu forumu takip edenler için diye düşünüyorum. Hepinize çok sevgiler, burada yaptığınız paylaşımlar için de çok teşekkürler.

Oğuzhan türkoğlunu denedin mi canım yada naira şuman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…