gollom sen daha ne fal atıyon?atma bak nazar degecek sonrabendee atcamm yaaa bundann sonraa iyicee istedimm tolinn beğenmemiştimm ilkk falındaa amaa bidaa denicemm ne zamandırr atmıyorumm canımm cektii bidaa ne zamann gircekk biliyomusunn kuzum
Derinin falini tekrar okudum dedigi seyin tersini yasiyorum suan bende tutan bir sey yokO kişi ben oluyorum.. kusur bakma etkiledim yazmam gerekiyordu.. evet seni sevmediğim doğru ama emin ol tahtını sallayan bi kişi daha oldu burda ..
En azından doğruları savunan birisin hoşuma gitti
inşallahh değmezz tolinimmgollom sen daha ne fal atıyon?atma bak nazar degecek sonra
aynennn banadaa hiç tutmadıı tutsaydıdaaa atmazdımmDerinin falini tekrar okudum dedigi seyin tersini yasiyorum suan bende tutan bir sey yok
facemm yokk ablamdann bakarımm tamm adıı nee tolinnbılmıyorumkı canım faceden yazıcakmıs ordan takıp edebılırsın
ay su kırmızılı yer cok ıyı geldı valla kendıme hedef koydum onumdekı sınavda sıralamaya gırıcem inşallah
enerjısı baya yuksektı mevcut durumları cok cok ıyı analız etmıstı bu aralar gırerse bıdaha kacırma derım
venus amber canım resımler aynı zatenfacemm yokk ablamdann bakarımm tamm adıı nee tolinn
venus amber canım resımler aynı zaten
ben varım=) niye?kızlar kim var çok kötüyüm
aile içi bir meseleydi canım hallolduben varım=) niye?
iyi bari=)aile içi bir meseleydi canım halloldu
Oğuzhan türkoğlunu denedin mi canım yada naira şumanBir de bence tarihi tutturamayanlara 'patladı' damgasını yapıştırmamalıyız. Herkes zaman verme konusunda başarılı olamayabiliyor, ama gecikmeli de olsa çıkıyor bazılarının. O yüzden insanların umutlarını o patladı bu patladı diyerek bence öldürmemeli. Yani ben üzülüyorum bana güzel yorum yapmış bir falcının 'patladığını' okuyunca. Eski sevgilinin geri dönüp dönmeyeceğini hayatımızın belli bir kısmında hepimiz merak edip fal baktırmışızdır. Size şöyle söyleyeyim, en umutsuz olduğum zamanlarda çok falcı dönecek dedi. Araya başkaları girdi, birinden ayrıldı diğeriyle çıkmaya başladı vs derken ben tüm bu fallar patladı diye düşünürken, gerçekten en beklemediğim anda geri döndü bana. Bunları da düşünüp ona göre patladı patlamadı yorumunu getirmek daha faydalı olur bu forumu takip edenler için diye düşünüyorum. Hepinize çok sevgiler, burada yaptığınız paylaşımlar için de çok teşekkürler.
naira çok kötü. salla salla ipe diz tarzı=DOğuzhan türkoğlunu denedin mi canım yada naira şuman
onu bilmiyorum da oğuzhan türkoğlu nairadan daha iyidi nokta atışları vardınaira çok kötü. salla salla ipe diz tarzı=D
ben de onu hiç bilmiyorum. bu aralar falalem'de fal atıcam birilerine. ester kira nası biliyo musun?onu bilmiyorum da oğuzhan türkoğlu nairadan daha iyidi nokta atışları vardı
Atmadım daha önce bilmiyorum hiç online görmedim. Fal alemde oğuzhan türkoğlunu beğendim benben de onu hiç bilmiyorum. bu aralar falalem'de fal atıcam birilerine. ester kira nası biliyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?