Oğuzhan Türkoğlunu denemedim ama Naira Şuman'a geçenlerde attım. Net bir tarih vermemekle beraber olumlu konuşmuş. Ama daha çok nasihat vermiş gibi. Şöyle yap böyle yap. Çok bir nokta atışı yoktu.Oğuzhan türkoğlunu denedin mi canım yada naira şuman
Ester'i az önce de yazdım ben dediklerini yaşadım, ve durumumun gidişatı aynı onun anlattığı gibi. Bakalım bu ay belli olacak tarihi tutturabilecek mi. Ama geçtiğimiz yıllarda baktırdığımda, Mayıs ayı demiş, isminin baş harfi A olan bir adamdan iş konusunda destek göreceksin demiş. Dediği A harfli insanla geçen Mayıs ayında tanıştım ve çok destek oldu. İlişki konusunda o zamanlarki kişi için gelecek görmemiş, olumsuz ama kırmadan olumsuz konuşmuş. Çıktı hep.ben de onu hiç bilmiyorum. bu aralar falalem'de fal atıcam birilerine. ester kira nası biliyo musun?
Cnm bu durumu baska bilenler oldumu?Kızlar bizim esas oğlanın hayatında biri var koptu kopacaklar diyordu ya meryem ya koptular yada kopma aşamasındalar. adam resmen arayışta üzüleyim mi sevineyimmi bilmiyorum ama tek sosyal ağı twitter ben varken kimseyi takip etmezdi ama 3 gündür nefes alan her kadını takip ediyosevineyimm mi üzüleyimmi harbiden bilmiyorum ya çok değişik duygulardayım şuan
yaa harbiden ya bakmayacaksa söylesin geri çekelim açıklama da yapmıyorLuna sisteme girip girip fallara bakmıyor ne iş anlamadım
Hmm kurtuluş da bilemedimi bnm tek umutlu oldugum oydu:/yok tatlım laf cafe çiğdem ve mandal ada bildi onlineda tek meryem bildi
yok kurtuluş onun hakkında hiçbişey demediH
Hmm kurtuluş da bilemedimi bnm tek umutlu oldugum oydu:/
tolin , Venusu sormussun , ben Venuse 2 yildir mi ne baktiriyorum.
Venus kisilerin kafalarini, ic dunyalarini cok guzel okuyor. Nasil bir insan, senin hakkinda ne dusunur diye merak ettigin biri varsa soracagin 1 numarali falci bence Venus'tur.
Ben dun patronumu sordum zira herif yanardli donerli meyve tabagi:)) Venus de zaten bu herif bir cins, suyuna git, pohpohla demis.
Canim ekmek param o benim, ben de guzel guzel davrancam tabi:))
Olumsuz konustuklari genelde cikiyor, zira adamin kafasinda bitmisse ya da baska biri varsa bunu gorup soyler.
Ote yandan Venus gaybi bilmiyor. Gaybi zaten kimse bilmiyor, o konuda kimseden medet ummamak gerek. Urminaya yazdim, size de yazayim, gelecek bana genelde bomladi:
Geçen yılki falında sordugum herif icin, bu adam sana gelecek aa sen güvenemeyeceksin demiş, çıkmadı.Adam bana gelmedi.
Bu adam arayacak dedi o hiiiiiiiiiiiç çıkmadı:))
Her falımda kumral birini görüyrum der, o da piyasada yok heheh:))) Sıcak havalarda tanisacaksiniz demiş, 2 yaz, 2 bahar geçti gitti.
En son falında esmer biri yanaşacak demişti çıkmadı.
Yani gaybı bilmiyor Venüs. Yeni bri için verdiği tarih, tarif vs hep bomladi.
Ester'i az önce de yazdım ben dediklerini yaşadım, ve durumumun gidişatı aynı onun anlattığı gibi. Bakalım bu ay belli olacak tarihi tutturabilecek mi. Ama geçtiğimiz yıllarda baktırdığımda, Mayıs ayı demiş, isminin baş harfi A olan bir adamdan iş konusunda destek göreceksin demiş. Dediği A harfli insanla geçen Mayıs ayında tanıştım ve çok destek oldu. İlişki konusunda o zamanlarki kişi için gelecek görmemiş, olumsuz ama kırmadan olumsuz konuşmuş. Çıktı hep.
bu venüs falalem'deki mi başka mı?
Aa valla ben de şimdi farkettimahahahaha kızlar bu smiley beyaz bayrak mı sallıyor beyaz sütyen mibkz bu: Bu bildiğiniz beyaz sütyen ayol ben bunu beyaz bayrak sanıyordum ya
Yaaa sen söyleyene kadar valla ben de bayrak sanıyordum ama bildiğin sütyen buahahahaha kızlar bu smiley beyaz bayrak mı sallıyor beyaz sütyen mibkz bu: Bu bildiğiniz beyaz sütyen ayol ben bunu beyaz bayrak sanıyordum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?