Binnaz Abla

ben de onu hiç bilmiyorum. bu aralar falalem'de fal atıcam birilerine. ester kira nası biliyo musun?
Ester'i az önce de yazdım ben dediklerini yaşadım, ve durumumun gidişatı aynı onun anlattığı gibi. Bakalım bu ay belli olacak tarihi tutturabilecek mi. Ama geçtiğimiz yıllarda baktırdığımda, Mayıs ayı demiş, isminin baş harfi A olan bir adamdan iş konusunda destek göreceksin demiş. Dediği A harfli insanla geçen Mayıs ayında tanıştım ve çok destek oldu. İlişki konusunda o zamanlarki kişi için gelecek görmemiş, olumsuz ama kırmadan olumsuz konuşmuş. Çıktı hep.

Kızlar bizim esas oğlanın hayatında biri var koptu kopacaklar diyordu ya meryem ya koptular yada kopma aşamasındalar. adam resmen arayışta üzüleyim mi sevineyimmi bilmiyorum ama tek sosyal ağı twitter ben varken kimseyi takip etmezdi ama 3 gündür nefes alan her kadını takip ediyo sevineyimm mi üzüleyimmi harbiden bilmiyorum ya çok değişik duygulardayım şuan

Cnm bu durumu baska bilenler oldumu?

Gercekten bu luna nerde ya fatimaya atiyim cekip diyorum oda yok bir haber verin bari ! Girmiycem bakmiycam diye fatima hic acmamis ztn fal alimini, lunada aciyorsun bari sinir koy yada yaz haber ver ne zaman bakicaksin diye her seferinde su telweeye iyice kil oluyorum

günaydın kızlarr ,
Uzun zamandır fal atmayı bıraktım valla ben ,
Tüm söylenenler yalan oldu , mart nisan demişlerdi .
Mart bitti nisanın ortasına geldik bir şeyde beklemiyorum artık .
Açıkçası kendimi kandırdığıma üzülüyorum valla ha oldu ha olucak diye bekledim.
Herkes hayatından memnun .Ne gelen var ne giden .
Bu aralar ciddi depresyondayım valla hayatım çok sakin bir atraksiyon bir hareket yok bu ne yaaaaaaa

tolin , Venusu sormussun , ben Venuse 2 yildir mi ne baktiriyorum.

Venus kisilerin kafalarini, ic dunyalarini cok guzel okuyor. Nasil bir insan, senin hakkinda ne dusunur diye merak ettigin biri varsa soracagin 1 numarali falci bence Venus'tur.

Ben dun patronumu sordum zira herif yanardli donerli meyve tabagi:)) Venus de zaten bu herif bir cins, suyuna git, pohpohla demis.
Canim ekmek param o benim, ben de guzel guzel davrancam tabi:))

Olumsuz konustuklari genelde cikiyor, zira adamin kafasinda bitmisse ya da baska biri varsa bunu gorup soyler.

Ote yandan Venus gaybi bilmiyor. Gaybi zaten kimse bilmiyor, o konuda kimseden medet ummamak gerek. Urminaya yazdim, size de yazayim, gelecek bana genelde bomladi:

Geçen yılki falında sordugum herif icin, bu adam sana gelecek aa sen güvenemeyeceksin demiş, çıkmadı.Adam bana gelmedi.

Bu adam arayacak dedi o hiiiiiiiiiiiç çıkmadı:))

Her falımda kumral birini görüyrum der, o da piyasada yok heheh:))) Sıcak havalarda tanisacaksiniz demiş, 2 yaz, 2 bahar geçti gitti.

En son falında esmer biri yanaşacak demişti çıkmadı.

Yani gaybı bilmiyor Venüs. Yeni bri için verdiği tarih, tarif vs hep bomladi.

Rezzan ablayı denedim. Bana pembeci gelmedi. Herkesin dediklerini dedi. Olumsuz gördüklerini de söyledi, iş için dedikleri olmamış bana, aşk tam bilmiş durumu ama iş ıı ıhh olmamış gibi geldi , ama sevdim kendisini. Bakalım dedikleri çıkarsa, ki onun dediklerini son zamanlarda herkes diyor, yazarım :)

bu venüs falalem'deki mi başka mı?

ben aylardır Binnaz ablaya baktırırım bu esteri hiç görmedim tam olarak ismi bumu anlamadım baktırmak istedim şimdi er dedği çıkıyosa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…