Binnaz Abla

İşte bende gece 2.30 da kalktım baktım kapalıydı.
Site ne gibi bir açıklama yollamış merak ettim.

''02:00`den sonra online olabilirim 27.09.13''

İfadesi kesinlik içermiyor..

ve tam 02:00 yi belirtmiyor..

SİTENİN AÇIKLAMASI BU BEN BUNDAN BİR ŞEY ANLAMADIM DOĞRUSU (02:00 DEN SONRA ONLİNE OLABİLİRİM 27.09.2013 BU NE ANLAMA GELİYOR PEKİ BENMİ ANLAMIYORUM

Kizlar haleh hanimin falini tekrar dinledim hani hayatima yeni birinin girecegini bilmisti ya. Bu kisi evlenmek isteyecegin biri ve ileride aranizda bi nisan olabilir demis ya simdi cok umutlandim acaba cikar mi bu dedigide. Kizlar bi ciksin var ya dileyin benden ne dilerseniz. Gerci daha yillar var ama :))

Sabah kadar bekleyin demek oluyor galiba :)

ben binnazda çok az fal baktırdım herkesin aksine 4 fal şimdiye kadar.çağan ariman kesira serra ve açelyaya haleh hanımı siz yazdıkça içimde bi meraklar uyanıyor.ama o siteyi de bi sevemediğimden girip baktırmıyorum.bi de şu krizlik durumum geçti benim ondan baktırmasamda böyle bi rahatım sanki.

sezgilerin dili benim falımı iptal etmişti anlamıyorum bazen bu telwedekileri

Bence keyfi takılıyorlar. Binnaz, falalem, falsepetinde yapamazlar böyle.

çok keyfi davranmalarının sebebini telve şöyle açıklamıştı... falcılar çok hakaret mesajları, taciz mesajları alıyorlarmışş, kendilerini korumak adına böyle davrandıklarını söyledi. Tamam da herkes mi tacizci saçma Bence falcıların uydurmasyonu

Son düzenleme:

o gerizekalı ben falı beğenmedim diye benim bilgilerimle saçma sapan falını yorum kısmında yayınladı.siteye şikayet ettim takılma o salağa.

o gerizekalı ben falı beğenmedim diye benim bilgilerimle saçma sapan falını yorum kısmında yayınladı.siteye şikayet ettim takılma o salağa.

yok ben sezgilerin diline baktırmadım, genel olarak söyledim hepsinde bir hava bir hava..
fal iade etmeler, enerji alamadım demeler, puanlamayanların sorularına cevap vermem demeler, öncesinde olumsuz yorum yapanların bir daha falına bakmam, bla bla bla.... Profil sayfalarında bunları okuyunca itici buluyorum.

aynen kesinlikle katılıyorum diğer sitelerde bu kadar keyfi bir şey yapamazlar valla tacizcide olduk iyi mi

Son düzenleme:
saraylıhanım 12 dakika fal bakmış maşallah :))) onun fallarından çıkan var mı :) ayrıca ben kursa gidiyorum sertifikalar almak için kurs var iki sertifika alcan dedi yok artık dedim :))))

yukaridaki falciya fal baktirdim ya ne komik 3 puan verdim diye sorunuzu yanitlamayacagim 5 puan vermeyene cevap vermiyorum yazmis!!!zaten falida berbatti bari soruda bisiler soyler dedim yasakli listeme attim!ben sunu diyemiyorum falimi begenmedim 1 lira odeyecegim size fala gore para verelim bizde o zaman!!!!!

hepsi birbirinden manyak bu tellwede ilginç bi site hiç bi denetlemesi yok

saraylıhanım 12 dakika fal bakmış maşallah :))) onun fallarından çıkan var mı :) ayrıca ben kursa gidiyorum sertifikalar almak için kurs var iki sertifika alcan dedi yok artık dedim :))))

bana verdiği zaman çoktan geçti kahe baktırmıştım ama bugün arkadaşlar zamana pek takılmayın dediler bilemiyorum

Ben en cok bu kusuratlı para olayına uyuzum tellwenin. Ne o 6,8 kredi falan ya. Yap 5,10. Ama pazarlama stratejisi yapacaklar illa. Kredimi alıkoyacak ki bir daha baktırayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…