İşte bende gece 2.30 da kalktım baktım kapalıydı.
Site ne gibi bir açıklama yollamış merak ettim.
''02:00`den sonra online olabilirim 27.09.13''
İfadesi kesinlik içermiyor..
ve tam 02:00 yi belirtmiyor..
SİTENİN AÇIKLAMASI BU BEN BUNDAN BİR ŞEY ANLAMADIM DOĞRUSU (02:00 DEN SONRA ONLİNE OLABİLİRİM 27.09.2013 BU NE ANLAMA GELİYOR PEKİ BENMİ ANLAMIYORUM
sezgilerin dili benim falımı iptal etmişti anlamıyorum bazen bu telwedekileri
Bence keyfi takılıyorlar. Binnaz, falalem, falsepetinde yapamazlar böyle.
çok keyfi davranmalarının sebebini telve şöyle açıklamıştı... falcılar çok hakaret mesajları, taciz mesajları alıyorlarmışş, kendilerini korumak adına böyle davrandıklarını söyledi. Tamam da herkes mi tacizci saçmaBence falcıların uydurmasyonu
o gerizekalı ben falı beğenmedim diye benim bilgilerimle saçma sapan falını yorum kısmında yayınladı.siteye şikayet ettim takılma o salağa.
bu ayı telwede cosmo ve saraylıhanımla kapadımmerakla bekliyorum şu an :)
ikisinide cok begendim ben hayirlisi bakalim paylas bizimle
Bence keyfi takılıyorlar. Binnaz, falalem, falsepetinde yapamazlar böyle.
çok keyfi davranmalarının sebebini telve şöyle açıklamıştı... falcılar çok hakaret mesajları, taciz mesajları alıyorlarmışş, kendilerini korumak adına böyle davrandıklarını söyledi. Tamam da herkes mi tacizci saçmaBence falcıların uydurmasyonu
marple cnm bende sana mesaj attımda gitmiordu mesaj kutun doluymuş.ilk kezde senle mesajlaştığımdan geç çozdum oolayı
ikisinide cok begendim ben hayirlisi bakalim paylas bizimle
saraylı hanım şu an benim falıma bakıyor :)) yorum gelir gelmez buraya koşucam :)) siz tarot mu kahve mi baktırmıştınız ?
hımm teşekkürler canım merak ediyorum baya hisleri iyi sanırım
yukaridaki falciya fal baktirdim ya ne komik 3 puan verdim diye sorunuzu yanitlamayacagim 5 puan vermeyene cevap vermiyorum yazmis!!!zaten falida berbatti bari soruda bisiler soyler dedim yasakli listeme attim!ben sunu diyemiyorum falimi begenmedim 1 lira odeyecegim size fala gore para verelim bizde o zaman!!!!!
saraylıhanım 12 dakika fal bakmış maşallah :))) onun fallarından çıkan var mı :) ayrıca ben kursa gidiyorum sertifikalar almakiçin kurs var iki sertifika alcan dedi yok artık dedim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?