Binnaz Abla

tahtıı anlamadımm ama bendee yazdımm diyee haklısın çünküü yazdımm bencee sağoll hoşuna gitmişimm ilk defaa bu gıcıkk smileedee ilkk aynıı fikirdee olmamızınn nişanesii olsunn
Gözüme girdin gollom
Şaka bir tarafa tabi ki sevmeme durumum olamaz, çünkü burası sanal ortam.. insanların karakterini , kişiliğini bilemeyiz.. Ben sadece bir falcıyı eleştirdiğim de onu ölümüne savunan kişilere uyuz oluyorum.. sen de nesibe için yaptın bunu.. Ben nesibe bana b.k gibi fal baktı diye fikrimi paylaştım. Sen savunmaya geçtin ,, Nesibe iyidir, çok iyi fal bakar , yapmaz öyle şey gbi sözler..Yahu benim ne garezim olur ki yalan söyleyeyim.. Beğendiklrimi de burda açıkça yazdım . Her falcı nın hakkını mutlaka veririm.. tarafsızım. Iyiyse iyi , kötüyse kötü yorumlarımı yapar , burdaki arkadaşlarımı fikir sahibi yaparım
Asla bir falcı da savunmam.. benim çok beğendiğimi başkası beğenmemş olabilir . Çok normal.. niye savunmaya geçeyimki

Velhasıl kelam , Burda hepimiz sanal da olsa arkadaşız.. şu kıytırık sanal falcılar uğruna , kimse kimsenin kalbini kırmasın..Sonuçta bu işi parayla yapıyorlar.. hadi bir param yok bedava fal bakar mısın de savunduğun falcıya bakacak mı acaba ?

Bende iki sefer baktırdım rezzana . Açıkçası kahve falı olarak güzel bakar , çıkar dedikleride tutturur yani .
Ama tarihleri çıkmadı . en son baktırdığımda genel olarak aşk hayatımı sordum , bilgi vermedim ama kafamda biri olduğu düşündüğümü falan söyledi.Hatta ismimin içinden olan harfleri söylemişti bilmişti :) İlk baktığında nisan ayı demişti ikinciside mayıs dedi ama
Yani kahve baktırmak istersem tercihim Rezzan olur .

bana da bitme aşamaları ani olarak cok az kaldı demişti.. o gibi herkes.. bunlar daha cok sarmalamıs gördüm inancım sıfır hepsine.

aynısı benim içinde geçerli kuzum bir de umuttan bahsederler..elde var sıfır valla biri de cıkıp olumsuz konusmadı..

Bendee kimseyleee kavgaa sevmiyorumm greyy ikii yazıpp kafaa dağıtıyorumm bişii yapıncaa özrümüdee dilerimm şurdaaa kalp nedenn kıriyimm senledee böylee olcakmışızz nesibeyii severimm hakkınıı yemiyimm öylesinedee fal baktıı banaa ama o zamanlarr yeniydiim bi kez der daha saçmaa yazmıştımm falcıı falcıdırr burada arkadaşlığımızz önemlii

Valla tekrar dinleyeceğim ama kadın bingo vurmuş. Sen bir hesaplaşma istiyorsun, yüzleşme istiyorsun demiş. Vallahi doğru. Begendim, şimdi son birine attım onu bekliyorum, sonra uzunca bir inzivaya çekileceğim. Forumu da azaltıp dinleneceğim mayıs sonu gibi tekrar rezzoşa atabilirim :)

Yani diyecegim su ki kzilar, akil okuyan dehset bir hatun bile gelecegi bilemiyorsa, fala bel baglamayin derim, ben de baglamayayim tabi:) Fal sacmalik, adam gibi cikan fal burda cok az ama yine de muptela olduk yuvarlaniyoruz iste:))
Geçenn yaZdımm kuzumm yaa belki olacak olanıı yaşıyozz fall çıktıı diyozz benn fikirr almayıı sevdiğimii farkettimm bidee anıı falann bilsinlerr azaltımm paramm cebimdee

anaaaa yine neden banlandın sen

Yani diyecegim su ki kzilar, akil okuyan dehset bir hatun bile gelecegi bilemiyorsa, fala bel baglamayin derim, ben de baglamayayim tabi:) Fal sacmalik, adam gibi cikan fal burda cok az ama yine de muptela olduk yuvarlaniyoruz iste:))

dedikleri dogruydu analizleri geçmişi bugunu ama ben gelecegin cıkacagına ınanmıyorum artık

aynen bende cansudan çok umutluydum ataköyde bistro cafede ilk baktrdığımda asla dediğim şey olmuştu söylediği ama ikince kez gittiğimde 10 gün içinde dedi 20 güne yaklaşıyoruz bu sefer tutmadı inanmamak lazım tutturuyo o an yada tutturamıyo olay bu kendimi bu fal yüzünden son zamanlarda kumara düşmüş gibi hissediyorum zaten:)

Kızlar çıkan fal haberiyle geldim ama biraz kötü haber hatta benim için aşktan çok çok daha önemli bişe. Selena hanede bi kız çocuğu ufak bi hastalık geçircek demişti yeğenimi hastaneye götürmüşler bugün serum falan takmışlar kıyamam yaa prensesim daha 7 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…