Binnaz Abla

çok geçmiş olsun bu teelwe deki medyum selenamı?

Geçmiş olsun canım

kızlar lunadan falımı çekicem 30 tllik kahve bakan kimi önerirsniz? selena ile serüven hariç

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

geçmiş olsun canım. işte anca böyle kötü şeyleri bilirler. hayır böyle bi şeyi görünce niye söyler ki insan. negatif şeyleri hemen çeker insan hayatına çünkü.

geçmiş olsun canım. işte anca böyle kötü şeyleri bilirler. hayır böyle bi şeyi görünce niye söyler ki insan. negatif şeyleri hemen çeker insan hayatına çünkü.

Bana gecen burda oylesine fal bakan uyelerden biri, aileden biri olecek demisti. Agzini hayra ac, o nasi laf dedikce de olecek de olecek diye israr etmisti.
Ne dersin simdi boyle insanlara?

Bana gecen burda oylesine fal bakan uyelerden biri, aileden biri olecek demisti. Agzini hayra ac, o nasi laf dedikce de olecek de olecek diye israr etmisti.

hoş değil tabii ki. yani ben bu kadar kötü şeyleri duymayı sevmem, çünkü duyunca korkudan kurarım da kurarım, olmayacağı varsa da oldururum. o yüzden hastalık, ölüm fal da söylemek saçmalık.

kim o merak ettim Öyle fal mı bakılır yahu. Ben bir falcıya girdiğimde de sadece hastalıktı ölümdü söylemeyin geri kalanını söyleyin diyorum. Hiç sevmem falda ölüm var diyenler

Kızlar sakın ama sakın falımpir de mystery ye baktırmayın. 20 tl tarot baktırdım kartları artık az çok anlamlarını bilecek haldeyim. Beni yerden yere vurmuş açılımında, hem kısmetsiz yapmış hem maddi çöküntü. Çok şükür durumum iyi ve aşk hayatım da dediği gibi kötü değil. Tamamen ticari amaçlı, gel senin kısmetini açalım tarzı konuşmalar. Özensiz kartlarla alakasız kısacık bir fal üstelik iki gün bekletti. Rezillik

benim kalbim atmıyor sadece hazmedemiyorum.. helal olsun diyorum sadece..
İnsan oyle oluyo hazmetmek en zoru canım ınan bı resım karesınde kac seyr dıkkat edebılır ınsan kım elını atmış hangısı nasıl bakmış dıye saatlerce ıncelerdım resımlerını sımdı bışry oldu gozum alıştı gönlüm taş oldu, hala bakıyorum resımlerıne koyuyolar cunku dua edıyorum bıtsın benım içimdekı acı dıye artık dönmesede olur ama ben sılıyım kafamdan baska bışey ıstemıyorum ömür gecıyo onların yasadıgı bıze gözyaşı oluyo (

Estere ne baktırmışsın?, kahve mı tarotmu?? Ben baktırmışım ama tarot pek degıl hıc cıkmamış( sen ne atmıştım merak ettım

Estere ne baktırmışsın?, kahve mı tarotmu?? Ben baktırmışım ama tarot pek degıl hıc cıkmamış( sen ne atmıştım merak ettım
Ester'e hepsini baktırdım açıkçası. Tarot, kahve, katina. Ama tabi senin enerjin tutmamış olabilir. Bu arada Luna'da ben de sıradayım ve ilerlemiyor. Selena'ya mı atsam onun sırası çok mu? Bir fikriniz var mı?

Gecmiş olsun cıkmasa daha ıyıyımış

Selena ıyıdır, son zamanlarda oda rahatsızlıgından dolayı bekletıyomuş galıba ama selenaya su yada çizgi falı at dıgerlerine ıyı bakmıyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…