Kızlar çıkan fal haberiyle geldim ama biraz kötü haber hatta benim için aşktan çok çok daha önemli bişe. Selena hanede bi kız çocuğu ufak bi hastalık geçircek demişti yeğenimi hastaneye götürmüşler bugün serum falan takmışlar kıyamam yaa prensesim daha 7 aylık
Geçmiş olsun canımKızlar çıkan fal haberiyle geldim ama biraz kötü haber hatta benim için aşktan çok çok daha önemli bişe. Selena hanede bi kız çocuğu ufak bi hastalık geçircek demişti yeğenimi hastaneye götürmüşler bugün serum falan takmışlar kıyamam yaa prensesim daha 7 aylık
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar çıkan fal haberiyle geldim ama biraz kötü haber hatta benim için aşktan çok çok daha önemli bişe. Selena hanede bi kız çocuğu ufak bi hastalık geçircek demişti yeğenimi hastaneye götürmüşler bugün serum falan takmışlar kıyamam yaa prensesim daha 7 aylık
Kızlar çıkan fal haberiyle geldim ama biraz kötü haber hatta benim için aşktan çok çok daha önemli bişe. Selena hanede bi kız çocuğu ufak bi hastalık geçircek demişti yeğenimi hastaneye götürmüşler bugün serum falan takmışlar kıyamam yaa prensesim daha 7 aylık
kızlar lunadan falımı çekicem 30 tllik kahve bakan kimi önerirsniz? selena ile serüven hariç
geçmiş olsun canım. işte anca böyle kötü şeyleri bilirler. hayır böyle bi şeyi görünce niye söyler ki insan. negatif şeyleri hemen çeker insan hayatına çünkü.
Keşketeşekkür ederim greyim keşke çıkmasaydı diyorum fal yaaa
Yuh yani kim onu diyen çok merak ettim.. Bu ne ya felaket tellali gibiBana gecen burda oylesine fal bakan uyelerden biri, aileden biri olecek demisti. Agzini hayra ac, o nasi laf dedikce de olecek de olecek diye israr etmisti.
Ne dersin simdi boyle insanlara?
Bana gecen burda oylesine fal bakan uyelerden biri, aileden biri olecek demisti. Agzini hayra ac, o nasi laf dedikce de olecek de olecek diye israr etmisti.
Bana gecen burda oylesine fal bakan uyelerden biri, aileden biri olecek demisti. Agzini hayra ac, o nasi laf dedikce de olecek de olecek diye israr etmisti.
İnsan oyle oluyo hazmetmek en zoru canım ınan bı resım karesınde kac seyr dıkkat edebılır ınsan kım elını atmış hangısı nasıl bakmış dıye saatlerce ıncelerdım resımlerını sımdı bışry oldu gozum alıştı gönlüm taş oldu, hala bakıyorum resımlerıne koyuyolar cunku dua edıyorum bıtsın benım içimdekı acı dıye artık dönmesede olur ama ben sılıyım kafamdan baska bışey ıstemıyorum ömür gecıyo onların yasadıgı bıze gözyaşı oluyobenim kalbim atmıyor sadece hazmedemiyorum.. helal olsun diyorum sadece..
Estere ne baktırmışsın?, kahve mı tarotmu?? Ben baktırmışım ama tarot pek degıl hıc cıkmamışEster'i az önce de yazdım ben dediklerini yaşadım, ve durumumun gidişatı aynı onun anlattığı gibi. Bakalım bu ay belli olacak tarihi tutturabilecek mi. Ama geçtiğimiz yıllarda baktırdığımda, Mayıs ayı demiş, isminin baş harfi A olan bir adamdan iş konusunda destek göreceksin demiş. Dediği A harfli insanla geçen Mayıs ayında tanıştım ve çok destek oldu. İlişki konusunda o zamanlarki kişi için gelecek görmemiş, olumsuz ama kırmadan olumsuz konuşmuş. Çıktı hep.
Ester'e hepsini baktırdım açıkçası. Tarot, kahve, katina. Ama tabi senin enerjin tutmamış olabilir. Bu arada Luna'da ben de sıradayım ve ilerlemiyor. Selena'ya mı atsam onun sırası çok mu? Bir fikriniz var mı?Estere ne baktırmışsın?, kahve mı tarotmu?? Ben baktırmışım ama tarot pek degıl hıc cıkmamış( sen ne atmıştım merak ettım
Gecmiş olsun cıkmasa daha ıyıyımışKızlar çıkan fal haberiyle geldim ama biraz kötü haber hatta benim için aşktan çok çok daha önemli bişe. Selena hanede bi kız çocuğu ufak bi hastalık geçircek demişti yeğenimi hastaneye götürmüşler bugün serum falan takmışlar kıyamam yaa prensesim daha 7 aylık
Selena ıyıdır, son zamanlarda oda rahatsızlıgından dolayı bekletıyomuş galıba ama selenaya su yada çizgi falı at dıgerlerine ıyı bakmıyo benceEster'e hepsini baktırdım açıkçası. Tarot, kahve, katina. Ama tabi senin enerjin tutmamış olabilir. Bu arada Luna'da ben de sıradayım ve ilerlemiyor. Selena'ya mı atsam onun sırası çok mu? Bir fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?