Binnaz Abla

Selena ıyıdır, son zamanlarda oda rahatsızlıgından dolayı bekletıyomuş galıba ama selenaya su yada çizgi falı at dıgerlerine ıyı bakmıyo bence

ya selenaya baktırdım olucak dedi dönecek dedi çocuk, 3 aya nişanlandı. hayatta bir daha işim olmaz onunla. ağzı laf kalabalığı olan falcıyı sevmiyorum.

kızlar arzubacı ya baktıran var mı nasıl falı... çok övüyorlar duvarında. fatima abla falını aç okuyorsun bir yerlerden

kızlar en son selenaya su falı atmıştım. beni bi konuda uyarmıştı şöyle yapma böyle yap daha iyi olur diye. bizimkiyle tartıştık cumartesi günü ben de tesadüfen selenanın falını okuyunca haklı olduğunu gördüm. zaten benimki kendi ağzıyla söyledi böyle yapsaydın(selenanın tavsiye ettiği gibi) daha başka olurdu böyle tartışmazdık vs. diye. çıktı sayar mısınız bilmem ama ben yine de söyleyeyim dedim :)

Sanırım Luna'yı beklicem :) Bir kişi de olsa sırada ilerleme var. Gerçi biri falını çekmiş te olabilir.

Kuzummm cok geçmiş olsun yaa yiğitte buna benzerr bişi bildi ama faldaa hastalıkk söylemek nee yaa söylesee nolurr sankiii sankii onuu sordukk çokk geçmişş olsunn

canım geçmiş olsun,sağlığın falımı olur yaa,ben böyle sağlıkla fala bakanlara sinir olurum,bide baktırmam zaten,geçer inşallah,o olacağından olmuştur,inanmayın böyle kişilere,töbee şaşırmışlar haa.

Sanırım Luna'yı beklicem :) Bir kişi de olsa sırada ilerleme var. Gerçi biri falını çekmiş te olabilir.

Kuxu ben atmıştım sinir hastası oldum çektim falı o yüzden ilerlemiştir

Kızlar selam herkese,
Ben online hiç fal baktirmadim ancak bu aralar çok karisigim ve fal baktirasim geldi. Tavsiye edeceginiz biri var midir yalniz promosyon ilk fal bedava olanlardan lütfen hic bilmeden denemeden yatirmak istemiyorum :)

bugun kızı gördüm onu da ayrı ayrı benim sıfır kollu dan tut tayt bile gitmeme izin vermeyen insanın 'kız arkadaşı' orası burası acık totosunu gördüm kızmıo :) neyse acmıcam agzımı:)

eveline diye biri çıkmış tellwe de, eski baya 3 yıl öncesi yorumlar var.
bilen var mı kızlar?
eskiler dökülüyo bu ara patır patır.

kızmıyo değil, kıskanmıyordur.
işte bugun bu farkı tekrar daha iyi anladım... içim kötüydü dünden beri ama iştesi var.. bugun baktı bana ben de baktım kafamı çevirdim sonra bakalım arkadaşımla tekrar konustular bulusma muhabbetleri tekrar havada ucustu da işte.. havada sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…