- 2 Eylül 2014
- 63
- 79
- 38
Selena ıyıdır, son zamanlarda oda rahatsızlıgından dolayı bekletıyomuş galıba ama selenaya su yada çizgi falı at dıgerlerine ıyı bakmıyo bence
teşekkür ederim greyim keşke çıkmasaydı diyorum fal yaaa
Kuzummm cok geçmiş olsun yaa yiğitte buna benzerr bişi bildi ama faldaa hastalıkk söylemek nee yaa söylesee nolurr sankiii sankii onuu sordukk çokk geçmişş olsunnKızlar çıkan fal haberiyle geldim ama biraz kötü haber hatta benim için aşktan çok çok daha önemli bişe. Selena hanede bi kız çocuğu ufak bi hastalık geçircek demişti yeğenimi hastaneye götürmüşler bugün serum falan takmışlar kıyamam yaa prensesim daha 7 aylık
Kuzummm cok geçmiş olsun yaa yiğitte buna benzerr bişi bildi ama faldaa hastalıkk söylemek nee yaa söylesee nolurr sankiii sankii onuu sordukk çokk geçmişş olsunn
çokk geridesinn bebemm bi araa prepremsesstimm özell sebeptenn son hakkımm bunda kaldııZezii nerde kız sen zezii misin ben yokken noldu ya kafam karıştı
Sanırım Luna'yı beklicem :) Bir kişi de olsa sırada ilerleme var. Gerçi biri falını çekmiş te olabilir.
canım geçmiş olsun,sağlığın falımı olur yaa,ben böyle sağlıkla fala bakanlara sinir olurum,bide baktırmam zaten,geçer inşallah,o olacağından olmuştur,inanmayın böyle kişilere,töbee şaşırmışlar haa.Kızlar çıkan fal haberiyle geldim ama biraz kötü haber hatta benim için aşktan çok çok daha önemli bişe. Selena hanede bi kız çocuğu ufak bi hastalık geçircek demişti yeğenimi hastaneye götürmüşler bugün serum falan takmışlar kıyamam yaa prensesim daha 7 aylık
ya selenaya baktırdım olucak dedi dönecek dedi çocuk, 3 aya nişanlandı. hayatta bir daha işim olmaz onunla. ağzı laf kalabalığı olan falcıyı sevmiyorum.
ayyyy kabuuus Allah muhafaza ya nişanlandımııı
kızlar arzubacı ya baktıran var mı nasıl falı... çok övüyorlar duvarında. fatima abla falını aç okuyorsun bir yerlerden
Sanırım Luna'yı beklicem :) Bir kişi de olsa sırada ilerleme var. Gerçi biri falını çekmiş te olabilir.
Öyle sinir oluyorumki günlerce açıklama yapmadan bide utanmadan girip bakmadan çıkan falcılaraaaa.tokat manyağı yapasım geliyoooobence luna oylesine bi bakip cikti yaa.. bosa heyecan yaptik..
Öyle sinir oluyorumki günlerce açıklama yapmadan bide utanmadan girip bakmadan çıkan falcılaraaaa.tokat manyağı yapasım geliyoooo
bugun kızı gördüm onu da ayrı ayrı benim sıfır kollu dan tut tayt bile gitmeme izin vermeyen insanın 'kız arkadaşı' orası burası acık totosunu gördüm kızmıo :) neyse acmıcam agzımı:)İnsan oyle oluyo hazmetmek en zoru canım ınan bı resım karesınde kac seyr dıkkat edebılır ınsan kım elını atmış hangısı nasıl bakmış dıye saatlerce ıncelerdım resımlerını sımdı bışry oldu gozum alıştı gönlüm taş oldu, hala bakıyorum resımlerıne koyuyolar cunku dua edıyorum bıtsın benım içimdekı acı dıye artık dönmesede olur ama ben sılıyım kafamdan baska bışey ıstemıyorum ömür gecıyo onların yasadıgı bıze gözyaşı oluyo(
bugun kızı gördüm onu da ayrı ayrı benim sıfır kollu dan tut tayt bile gitmeme izin vermeyen insanın 'kız arkadaşı' orası burası acık totosunu gördüm kızmıo :) neyse acmıcam agzımı:)
işte bugun bu farkı tekrar daha iyi anladım... içim kötüydü dünden beri ama iştesi var.. bugun baktı bana ben de baktım kafamı çevirdim sonra bakalım arkadaşımla tekrar konustular bulusma muhabbetleri tekrar havada ucustu da işte.. havada sadece :)kızmıyo değil, kıskanmıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?