Binnaz Abla

kalsın kredin bebeğim atman şart mı

Bu arada telwede marseille mı merseille mi ne oyle bırısı vardı (ısmını yanlıs yazdım buyuk ıhtımal) neyse onun falı cıkan varmı ??

merhaba arkadaşlar . Arkadaşım ilkay aydın'a baktırmış ve çok olumsuz konuşmuş kız günlerdir pert . Şimdi ben tarafsız olamıyorum çünkü hoşlanmıyorum ilkay aydın dan . Baktırdığınız böyle öyle çıkmayan falları oldu mu ?

Yaptığım atardan gidersen sonra fal orucumu bozup yazılı fal attım Mert Reiki ye ama bi değişik geldi yaa beğenmedim sanırım 25 TL çok bence halbuki 16-17 sinde Burak a baktırıcam diye beklemek varken yok yere gittim yazılı fal baktırdım yine yeni yeniden pişmanlık dolu günler başladı hoooff Allahım biri beni durdursun

ilkay aydın kim ilkay gürü bilirim de aydını bilemedim şimdi

reiki yazlı mı baktı ? o sesli bakardı ya

Bu arada telwede marseille mı merseille mi ne oyle bırısı vardı (ısmını yanlıs yazdım buyuk ıhtımal) neyse onun falı cıkan varmı ??

anaaa kız o tarotu su falı ile destekliyordu ama kahveyi bakamayan suya nasıl bakcek onu bilemedim, salla gitsin bana çıkmamış

Sen lunayı bekle hayatım onca krediyi çer çöp etme

kızlar bana bilgenin falları genelde çıkar
şimdi 3-4 ay verdi inşallah bu da çıkar da yazarım öptüm hepinizi

reiki yazlı mı baktı ? o sesli bakardı ya
Online olanlara tek kalemde yazılı diyorum yaa yanlış ifade etmiş oldum tabi :) sesli baktı ama 10 dk falın yarısını düşünerek geçirmiş ıııııı şeeeyy fala diyerek :) kötü diyemem ama etkilemedi sadece. Bi de benim şuanda sorduğum kişiyi değil de eski sevgilimi anlatmış bana çok kötü etkisi olmuştu hayatıma belki de o yüzden o çıkmış olabilir ama bilemiyorum yaa

Ben de Naira diye birine baktırdım, rezaletti. Selin İmer'e baktırdım yine, onda da şöyle bişi var, eğer soru sormazsan ve tamamen kendi hisleriyle yorum yapmasına izin verirsen anı baya iyi biliyo ama soru sorduğun an sorudan etkilenip ona göre yorum yapıyo. Ama ona da gidip 20 tl verdiğime yandım, ne yalan söliyim=D

benim çıkmadı canım genelde çıkmıyor bende 4 defa falan baktırdım ama bende anda beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…