Luuunaaaaaaaa nerdesın allah askına ya ınsan bır yazar bısey soyler sabahtan berı bakıyorum,arkadaş ıptal etmıste oyle ılerlemısız,allah razı olsun :)
fatımada yok ortada dun bakmıs bı fala ama alımı acmamıs uleeeeennn daraldımmm fal baktırasım var falcı yok
kalsın kredin bebeğim atman şart mı
merhaba arkadaşlar . Arkadaşım ilkay aydın'a baktırmış ve çok olumsuz konuşmuş kız günlerdir pert . Şimdi ben tarafsız olamıyorum çünkü hoşlanmıyorum ilkay aydın dan . Baktırdığınız böyle öyle çıkmayan falları oldu mu ?
reiki yazlı mı baktı ?Yaptığım atardan gidersen sonra fal orucumu bozup yazılı fal attım Mert Reiki ye ama bi değişik geldi yaa beğenmedim sanırım 25 TL çok bencehalbuki 16-17 sinde Burak a baktırıcam diye beklemek varken yok yere gittim yazılı fal baktırdım yine yeni yeniden pişmanlık dolu günler başladı hoooff Allahım biri beni durdursun
Bu arada telwede marseille mı merseille mi ne oyle bırısı vardı (ısmını yanlıs yazdım buyuk ıhtımal) neyse onun falı cıkan varmı ??
anaaa kız o tarotu su falı ile destekliyordu ama kahveyi bakamayan suya nasıl bakcek onu bilemedim, salla gitsin bana çıkmamış
Sen lunayı bekle hayatım onca krediyi çer çöp etme
ay kadını içimde o kadar yok saymışım ki soyadını bile sallıyorumilkay aydın kim ilkay gürü bilirim de aydını bilemedim şimdi
kuzum banada tek olumsuz konusan o,cıkmaz cıkmaz hayırsız seyler dedı ya gıder o cıkar
Online olanlara tek kalemde yazılı diyorum yaa yanlış ifade etmiş oldum tabi :) sesli baktı ama 10 dk falın yarısını düşünerek geçirmiş ıııııı şeeeyy fala diyerek :) kötü diyemem ama etkilemedi sadece. Bi de benim şuanda sorduğum kişiyi değil de eski sevgilimi anlatmış banareiki yazlı mı baktı ?o sesli bakardı ya
sanırım onun ıyı konustugu bırı yok :)))ay kadını içimde o kadar yok saymışım ki soyadını bile sallıyorumaynen gür
kuzum banada tek olumsuz konusan o,cıkmaz cıkmaz hayırsız seyler dedı ya gıder o cıkar
Ben de Naira diye birine baktırdım, rezaletti. Selin İmer'e baktırdım yine, onda da şöyle bişi var, eğer soru sormazsan ve tamamen kendi hisleriyle yorum yapmasına izin verirsen anı baya iyi biliyo ama soru sorduğun an sorudan etkilenip ona göre yorum yapıyo. Ama ona da gidip 20 tl verdiğime yandım, ne yalan söliyim=DYaptığım atardan gidersen sonra fal orucumu bozup yazılı fal attım Mert Reiki ye ama bi değişik geldi yaa beğenmedim sanırım 25 TL çok bencehalbuki 16-17 sinde Burak a baktırıcam diye beklemek varken yok yere gittim yazılı fal baktırdım yine yeni yeniden pişmanlık dolu günler başladı hoooff Allahım biri beni durdursun
merhaba arkadaşlar . Arkadaşım ilkay aydın'a baktırmış ve çok olumsuz konuşmuş kız günlerdir pert . Şimdi ben tarafsız olamıyorum çünkü hoşlanmıyorum ilkay aydın dan . Baktırdığınız böyle öyle çıkmayan falları oldu mu ?
kuzu bana baktığı fal çöptüBu arada telwede marseille mı merseille mi ne oyle bırısı vardı (ısmını yanlıs yazdım buyuk ıhtımal) neyse onun falı cıkan varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?